- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
bu konuda kesinlikle katılıorum bizdede ben çok aşırı duygusalımdır aşkımda her adımımantıken atar dengelioruz birbirimizi bence sen eniştenin gönlünü almaya bak
bılmıyorum gecmısı karısık
ve bana yaptıgı bazı hatalar var unutamıorum onları
belkı ole buyuk hatalar deıl ama yınede unutamıorum
bu uzaklıkta kotu etkılıyor
canım geçmişine takılıp kalma. o zaman sen yoktun hayatında.. benim de geçmişim karısık. saçma sapan ilişkilerim oldu.. napsın şimdi benim sevgilim.. o hayatımda yokken saçma sapan biriyle saçma sapan bi 3 sene geçirdim diye beni terk mi etsin.. herkes geçmişinde bazı dönemler geçiriyo. sana yaptiği hatalar konusunda bişi diyemicem ama senden öncesi için adamı suçlayamazsın ki.. cahilken hepimiz ne hatalar yapıyoruz cnm benim.. herkes 2. bi şansı hakediyo ama
canım geçmişine takılıp kalma. o zaman sen yoktun hayatında.. benim de geçmişim karısık. saçma sapan ilişkilerim oldu.. napsın şimdi benim sevgilim.. o hayatımda yokken saçma sapan biriyle saçma sapan bi 3 sene geçirdim diye beni terk mi etsin.. herkes geçmişinde bazı dönemler geçiriyo. sana yaptiği hatalar konusunda bişi diyemicem ama senden öncesi için adamı suçlayamazsın ki.. cahilken hepimiz ne hatalar yapıyoruz cnm benim.. herkes 2. bi şansı hakediyo ama
opuyorumnanaktanhayata cnm yazdıklarına tüm kalbimle katılıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?