Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

bu konuda kesinlikle katılıorum bizdede ben çok aşırı duygusalımdır aşkımda her adımımantıken atar dengelioruz birbirimizi bence sen eniştenin gönlünü almaya bak

çok kötüyüm ben :gitme: aöf ten iyi beklerken kaldığımı öğrendim.. sevgilime nasıl dicem bilemedm. nasılsa 3.e geçicem diye söz yapıcaktık.. napcaz bilmem. senağlama of of offfffff

bılmıyorum gecmısı karısık
ve bana yaptıgı bazı hatalar var unutamıorum onları
belkı ole buyuk hatalar deıl ama yınede unutamıorum
bu uzaklıkta kotu etkılıyor

bu konuda kesinlikle katılıorum bizdede ben çok aşırı duygusalımdır aşkımda her adımımantıken atar dengelioruz birbirimizi bence sen eniştenin gönlünü almaya bak

yok canım ya gene ben küstüm o aldı gönlümü =) alıştı o benim böyle saçmalıklarıma.. gülüp geçiyo artık. sen benim şımarık bebeğimsin diyo.. kaprislerime gülüp geçmese zaten yürümez.o zaman bile mantıklı davranıyor. ama artık saçmalamicam walla billa =)) opuyorumnanaktan

bılmıyorum gecmısı karısık
ve bana yaptıgı bazı hatalar var unutamıorum onları
belkı ole buyuk hatalar deıl ama yınede unutamıorum
bu uzaklıkta kotu etkılıyor

canım geçmişine takılıp kalma. o zaman sen yoktun hayatında.. benim de geçmişim karısık. saçma sapan ilişkilerim oldu.. napsın şimdi benim sevgilim.. o hayatımda yokken saçma sapan biriyle saçma sapan bi 3 sene geçirdim diye beni terk mi etsin.. herkes geçmişinde bazı dönemler geçiriyo. sana yaptiği hatalar konusunda bişi diyemicem ama senden öncesi için adamı suçlayamazsın ki.. cahilken hepimiz ne hatalar yapıyoruz cnm benim.. herkes 2. bi şansı hakediyo ama

yarın daha ayrıntılı yazmaya calısacagım canlarım
tesekkurler yorumjlar ıcın
ıyıkı varsınız deryacım sendeea.s.

kızlar gördüm onu sonunda onu çok sevdiğimi bır kez daha anladım.tek bır gülüşü için canımı verebilirim.çok sevıyorum ben onu hemde çoooooook

canım aynen bende benımde geçmişim karışık ama benı geçmişin ilgilendırmez dedı başlarken benı benden sonrası ılgılendırır.seni seviyorum ben önemli olan bu dedıki benden önce kız arkadaşı hiç olmamış birisinden bahsediyoruz.bazı zamanlarda tek gecelık ılıskılerı olmuş bız başlarken o 23 yaşındaydı buda çok normaldi.geçmişimle yargılamaya kalksa altından kalkamam hemde sana ne geçmiş geçmişte kaldı senı ne ılgılendırır der geçerim.önemli olan senle olan ilişkisinden sonraki tavırları.

gunaydın kızlarrr
yanı bende normalde bole dusunuorum sızın gıbı ama
o gecmıstekı olayları ıcıgı bıcıgına kadar bılıyorumkı ınanamazsınız o yuzden aklım takılıyor ıster ıstemez
uza<k duruorum nasıl olsa ayrı sehırlerdeyız bıde

bizimkinin de geçmişi pek parlak değil saçma sapan bi sürü kızla sevgili olmuş çapkınmış :dilcikar:
Ama sadece başlarda kıskandım biraz şimdi geçti
Hem benim de ondan önce 4 senelik bir ilişkim vardı
O da başlarda kıskandı biraz sonra ben seni seviyorum o zaman ben yoktum
Yaptığın hiçbirşey beni ilgilendirmez dedi
Ne seni yargılayabilirim ne de hesap sorabilirim dedi
Ki doğru olan da bu zaten
Geçmiş geçmişte kalır
Eski hayatı yüzünden yargılamayalım kimseyi şimdiki haline tavrına bize verdiği değere bakalım

Bu arada aramız hala limoni akannehir
İkimizde de keçi inadı var ne o adım atıyo ne de ben
Burnumuzdan hiç kıl aldırmıyoz :dilcikar:Mesajlarımız günaydın ve iyi gecelerden ibaret 2 gündür
Üff hiç adım atasım yok ya böyle kavga edince alışıyorum o ruh haline
Barışmak gelmiyo içimden

Allah bozmasın canım benim =)) ben de iyiyim çok şükür. sen niye böle mutlusun bakim =) güzel bişi mi oldu yoksa ?

evet dün akşam görüşmüştük aramıştı gelmişti 1 saat görüp tekrar işe dönmüştü.dün akşam konuşmuştum.değiş falan demiştim ilgilen benle daha fazla demiştim.sabah işyerime çiçek yollamış aradım iyi konuştuk ve dün akşam söz vermıştı sımdılık düzelicem cumartesıden sonrada herşey daha ıyı olacak dıye sözünü tutmaya başladı.çok sevıyorum onu ben çoook..sağol canım benım bu arada...inşallah hepımız daha da mutlu oluruz.

oyy oyy oyy çook sevindim canım =) allah bozmasın hep böyle olun inş. ben de mutluyum bu aralar huzurluyum.. kızdırmıyo beni çok uysal çok anlayıslı bugünlerde.. böyle kalır inş hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…