Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

zemuszemus sağol canım benım...
inşallah hep böyle kalırlar.aynen ona da dün söyledim bu aralar bır huzur var onda ne dersem kızmıyor yada kızdırmıyor.huzurluyum ve mutluyum çok şükür.

ben çok mutsuzummm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
2,5 senelik ilişkim bitti ki evlenme aşamasındaydık çok kötüyüm bugünle 1 hafta oldu ilk zamanlar arıyordu arama diyince artık aramıyor ama çok özledim ben onu halada çok seviyorum senağlamasenağlama

boynuzlandım kızlar ben seni seviyorum unutamam seni desede inanmıyorum artık bir kalpte iki kişi taşınmaz bu o hatayı yaptı (

aman gülümm aman diim affetme.. bak neler görüyoruz burda neler okuyoruz.. evlenince basımıza gelince ayrılmak zor oluyor ama sevgiliyken dönüp gitmek en iyisi.. allahın şanslı kuluymussun ki yaptıklarını öğrenmişsin.. ben de hep dua ediyorum gün gelir de aldatılırsam inşllah bi şekilde çıkar ortaya..

ahh şu gurur dilimiz istemesede gönlümüz onu arıyo :1no2:

boynuzlandım kızlar ben seni seviyorum unutamam seni desede inanmıyorum artık bir kalpte iki kişi taşınmaz bu o hatayı yaptı (

boynuzlandınmı akannehir affedilicek bi durum yokki ortada heleki sadece sevgiliymişsiiniz bugün yapan ilerdede yapar bundan hiç şüphem yok :umursamaz: kendine saygın varsa salla gitsin kolay olmasada kaydirigubbakcemile2

boynuzlandınmı akannehir affedilicek bi durum yokki ortada heleki sadece sevgiliymişsiiniz bugün yapan ilerdede yapar bundan hiç şüphem yok :umursamaz: kendine saygın varsa salla gitsin kolay olmasada kaydirigubbakcemile2

gururumu düşündüğüm için arama dedim zaten benim için bitti artık desede dilim kalbim acıyor o hep aklımda zor olcak ama unutacağım ama bende tek bıraktığı nefret duygusu oldu erkeklerden nefret ediyorum

geçmiş olsun canım benim.. uyu dinlen ayakta gezme.. çek battaniyeyi kafana yat uyu. miden bulanıyosa şekersiz türk kahvesi yapsınlar sana iyi gelir.. tam hasta olunacak hava çok dikkat et bugünlerde opuyorumnanaktan

canım, bende kızlara katılıyorum yolun başında gömen ve ayrılman senin hayrına olmuş.artık önüne bakacasın...unutulmaz diye düşünme öyle birgün gelir ki adını bile hatırlamazsın, belki zaman alır ama unutursun.
canım unutma herkes kendi kaderini kendi çizer ve yaşar eğer onu affedecek olursan evliliğinde bu problem tekrar karşına çıkabilir.
erkeklerden nefret etme :) öyle iyi insanlar var ki umarım değerini bilen biri çıkar karşına opuyorumnanaktan

benimki düşünmek için yalnız klmak istiyormuş sanki aynı evdeyiz sanki aynı şehirdeyiz ben onun düşünmesine nasıl engel olucam allah aşkına çok üzdü beni teli kapadı birde ben iyicene daraldım artık ne zor bu aşk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…