- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
ben çok mutsuzummm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
2,5 senelik ilişkim bitti ki evlenme aşamasındaydık çok kötüyüm bugünle 1 hafta oldu ilk zamanlar arıyordu arama diyince artık aramıyor ama çok özledim ben onu halada çok seviyorum senağlamasenağlama
boynuzlandım kızlar ben seni seviyorum unutamam seni desede inanmıyorum artık bir kalpte iki kişi taşınmaz bu o hatayı yaptı(
boynuzlandınmı akannehir affedilicek bi durum yokki ortada heleki sadece sevgiliymişsiiniz bugün yapan ilerdede yapar bundan hiç şüphem yok :umursamaz: kendine saygın varsa salla gitsin kolay olmasada kaydirigubbakcemile2
cnm olumsuz düşünme erkeklerin bazı dönemleri oluo benim 4,5 yıllık ilişkim var onu bazen hala tanıyamadığımı düşünüorum
canım, bende kızlara katılıyorum yolun başında gömen ve ayrılman senin hayrına olmuş.artık önüne bakacasın...unutulmaz diye düşünme öyle birgün gelir ki adını bile hatırlamazsın, belki zaman alır ama unutursun.gururumu düşündüğüm için arama dedim zaten benim için bitti artık desede dilim kalbim acıyor o hep aklımda zor olcak ama unutacağım ama bende tek bıraktığı nefret duygusu oldu erkeklerden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?