- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
- #1.041
kızlar sevgılısı dışarıda olanlar ayrı şehirde olanlar
sevgılınızın annesı ıle felan ılk ne zaman tanıstınız?
cnm erkeklerin böyle dönemleri oluo güzelim hepimiz yaşıoruz biraz zaman ver bende yaşıorum bu olayları
ben sana demedimmi cnm benim çok sevindim
kızlar düşünün ki bi arkadasınız var sevgilinizle tanıştırıyosunuz hatta onun sevgilisi sizler dördünüz çok güzel vakit geçiriyosunuz ama bu kız arkadaşınız sevgilinizi sürekli aşağiliyor.. toplum içinde rencide ediyor.. laf sokuyor sonra da sizi onla paylaşamıyor.. hep sevgilinle zaman geçiriyosun beni ihmal ediyosun diye sizi de iğneleyip duruyor.. sonra bi gün bu kızı siz bi yere davet ediyosunuz davet ettiğiniz yerde sevgiliniz ve ablası da var kız size yalnız görüşeceksek görüşelim diyor ve size küsüyor.. siz de çok kızıp bu kızı hayatınızdan çıkarıyosunuz.. bu kız sonra sizi sevgilinize şikayet ediyo utanmadan burcu beni hep ikinci plana itti küsüm kırgınım bilmemne diye sorunlarınızı sevgilinize anlatıyo.. benim sevgilim de benim yüzümden kaç senelik arkadasliğiniz bozulmasın diye çırpınıyo ama ben kaprislerinden sıkıldığım için bu kızı hayatımdan çıkarmak istedim.. doydum artık çünkü.. neyse bugün laf açıldı bu kızdan sevgilim döndü dur bi msj atim napiyosun nasılsın diye.. dellendim ama yaa.. ne gereği var dedim ben silmişim hayatımdan çıkarmışım ne gereği var msj atiyosun niye yani dedim.. sen güvenmiyosun bana ondan böyle yapiyosun dedi.. tabiki güvenmem dedim çünkü ilişkimizin başında bu kız için biraz hafif gibi bir kız sanki böyle her erkeği elde etmeye çalışan bir tipi var senin gibi biri böyle biriyle nasıl arkadaslık ediyor demişti.. kız da gercekten içinde bi artniyet yok ama her erkeğe çok yakın davranır ve erkekler hep yanlış anlar bu kızı. içinde bi kötülük yok ama erkekler öyle anlamıyor işte.. her neyse böyle düşündüğü birine şimdi msj atıyor napiyosun nasılsın diye hem de benim yanımda.. hem de ben hayatımdan çıkardım artık benim için böyle bi insan yok dediğim halde.. deli oldum ya.. affedemiyorum onu bi türlü.. bi daha ne msj atarım ne de bişey yaparım haklısın ama ben benim yüzümden küstüğünüz için aranızı düzeltmeye çalişiyorum dedi.. çok gıcık aldım hemen fesatlık düşünmeye başladım.. elimde değil yaa.. gereksiz bişey şuan ona msj atması yaa.. asla affetmicem onu.. allahım eğer içinde ufacık bir artniyet varsa çıkarsın hayatımdan...
kızlarrr yardımm mafoldumben
sevgilimle aramızda bi problemden dolayı soğukluk oldu ve artık eskisi gibi değiliz.. o zamana bırakalım dedi.. görüştüğümüzde iyiydik fakat şimdi memleketine gitti bayram dolayısıyla, dünden beri hiç mesaj atmadı bende atınca gene geçiştiriyo, kısa kesiyo .. gitmeden önce çok kavga etmiştik bayağı sıkboğaz ettim elimde olmadan , acaba ben mesaj atsammı yoksa o kafasını toplasın onun atmasını mı beklemeliyim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?