Sevgilinize/nisanliniza/esinize sevgililer gününde ne alacaksiniz?

Yardımcı olur mu bilemem ama bi arkadaşım fotoğrafçı da bardak hazırlatmış
Sıcak ile temas ettiğinde ikisinin fotoları beliriyor hem hoş hem ucuzz :)

ayyyy geçen sene geldi aklıma gecen sevgıler gununde esımle konustuk birbirimize bişey almayalım dedık biraz sıkışık bir dönemdi çünkü tamda o gün markete gıttım aman hadi bir çorap alayım bari dedim hani öylesine :)
akşam eşim geldi ben yemek hazırlıyorum falan odaya çağırdı dedim hadi hediyesinide vereyim elimde bim poşeti içinde çorap ilerlerken beni bi baktım samsung not 3 telefon almış bana ay nasıl utanmıştım.anlaşmaya uymadın falanda dıyemedım bende çoraplada olsa uymamıştım :) :)

Çok tatlı bi ani olmuss :))

Sevgililer gunu icin telase dusmeyiz.kimin neyini kutluyoruz ki.yeterince ozel gunumuz var bizim.en fazla herzamanki gibi sevdigimizi soyleriz.
Sevgililer gunune karsiyim ozetle

Fikir alışverişi yapalım. Her türlü öneriye açığım. Değerli olduğunu hissettirecek hediyeler önceliğim. Kullanışlı olmasını istiyorum bi de. Siz neler alacaksiniz?
14 subatta nisanımız olacak, zaten bundan da büyük hediye olamaz benim icin, hediyeyi düsünmedim, nisan bohcasınının icinden hediye niyetine beğendiklerini alsın valla su asamada hic ugrasamam
Siz de güzel bir saat, ya da giyeceği tarzda ceket, kazak, gömlek vs. alıabilirsiniz, ya da anısı olacak el emeğinizle bir seyler yapıp verebilirsiniz

Sevgilim eşim yada nisanlim yok ama olsaydı kesinlikle hiçbirşey almazdim. Kendim de beklemezdim bana almasını. Sevmiyorum öyle şeyleri, alırsa sinir olurum o derece manyagim

Orgu falan hiic beceremem
Teşekkürler diğer öneriler için :)

Sevgilim asla atlamaz bu günleri beni özel hissettirecek harika bi hediye alır mutlaka.
Bende alırım .. sevgililer gününü de birlikte geçireceğiz .
Sadece özel günlerde değil mesela geçende tatil sürprizi yaptı bana , bugün güller göndermiş

Ne hediye alacaksiniz diye sormuştum öneri alsaydim iyidi

Ayy özel günler bitmiyor :)
Benimki gamer ya oyun alirim ya da pc ile ilgili bi ekipman
Oyle kiyafet, saat, parfum vs sevmiyor oyunla ilgili seyler daha cok cazip geliyor ona Ya da hediyem bir mekandaki sevgililer gunu programina iki kisilik rezervasyon olabilir

Kalp seklinde ya da kirmizi renk pasta yapabilirsiniz cok hos oluyor

Hayır canım kıskançlıktan bi tarafim asla şişmedi olur mu hic oyle sey(maşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…