- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Çok tatlı bi ani olmuss :))ayyyy geçen sene geldi aklıma gecen sevgıler gununde esımle konustuk birbirimize bişey almayalım dedık biraz sıkışık bir dönemdi çünkü tamda o gün markete gıttım aman hadi bir çorap alayım bari dedim hani öylesine :)
akşam eşim geldi ben yemek hazırlıyorum falan odaya çağırdı dedim hadi hediyesinide vereyim elimde bim poşeti içinde çorap ilerlerken beni bi baktım samsung not 3 telefon almış bana ay nasıl utanmıştım.anlaşmaya uymadın falanda dıyemedım bende çoraplada olsa uymamıştım :) :)
14 subatta nisanımız olacak, zaten bundan da büyük hediye olamaz benim icin, hediyeyi düsünmedim, nisan bohcasınının icinden hediye niyetine beğendiklerini alsın valla su asamada hic ugrasamamFikir alışverişi yapalım. Her türlü öneriye açığım. Değerli olduğunu hissettirecek hediyeler önceliğim. Kullanışlı olmasını istiyorum bi de. Siz neler alacaksiniz?
Orgu falan hiic beceremem14 subatta nisanımız olacak, zaten bundan da büyük hediye olamaz benim icin, hediyeyi düsünmedim, nisan bohcasınının icinden hediye niyetine beğendiklerini alsın valla su asamada hic ugrasamam
Siz de güzel bir saat, ya da giyeceği tarzda ceket, kazak, gömlek vs. alıabilirsiniz, ya da anısı olacak el emeğinizle bir seyler yapıp verebilirsiniz
Ne hediye alacaksiniz diye sormuştum öneri alsaydim iyidiSevgilim asla atlamaz bu günleri beni özel hissettirecek harika bi hediye alır mutlaka.
Bende alırım .. sevgililer gününü de birlikte geçireceğiz .
Sadece özel günlerde değil mesela geçende tatil sürprizi yaptı bana , bugün güller göndermiş
Hayır canım kıskançlıktan bi tarafim asla şişmedi olur mu hic oyle seySevgilim asla atlamaz bu günleri beni özel hissettirecek harika bi hediye alır mutlaka.
Bende alırım .. sevgililer gününü de birlikte geçireceğiz .
Sadece özel günlerde değil mesela geçende tatil sürprizi yaptı bana , bugün güller göndermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?