- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Benimki özel günleri atlamiyo bunu da eş geçmez mahcup olurum almazsamBen dogum gunune pek bir onem veriyorum ama sevgililer gununu pek ciddiye almiyorum. Ama tabi iliskiye gore degisir, belki sevgilim yerine baska biri sevgilim olsaydi belki durum degisirdi zira yillardir dogum gunumu hatirlamayan, hediye alirsam hediye alan, almazsam almayan br odun kirmasi ile beraberim:))) hatta ve hatta ilk cicegi ben kendisine alip gondermistim:))) ama bulunmaz hint kumasi benim sevgili sevgilim"benim gibi erkek zor bulunur" diyenlerden:) eger sizin sevgiliniz bu gruba dahil degilse seve seve alin birseyler. Bu arada atki olayi cok hos bir supriz ben de yillar once yapmistim oyle birsey, kendime ormem el ogluna ordum hey Allahim.
Kesinlikle denemelisin :) Bende cüzdan da eklemiştim hediyeye ikisini kutuya koyup vermiştim :) Ben acemiydim 2 haftada bitirdim :)Hediyeme ek olarak orebilirim aslında :)
TeşekkürlerKesinlikle denemelisin :) Bende cüzdan da eklemiştim hediyeye ikisini kutuya koyup vermiştim :) Ben acemiydim 2 haftada bitirdim :)
Teee haziranda eline bebe vericem ne yapsın daha hediyeyi :)
Valla kakasiyla salyasiyla gaziyla al dicem hediye olarak neresini istiyorsan kabul etArtik kaka'li bezler ve bunlari degistermek, hediye olarak yeter diyorsun yani
Sevgilim asla atlamaz bu günleri beni özel hissettirecek harika bi hediye alır mutlaka.
Bende alırım .. sevgililer gününü de birlikte geçireceğiz .
Sadece özel günlerde değil mesela geçende tatil sürprizi yaptı bana , bugün güller göndermiş
Evlenince cogu erkek değişiyor ınşallah benim ki değişmeZ diyeceğim ama bakalımah ah benimde eşim sevgiliyken nişanlıyken öyleydi her sabah işe gitmedn balkonuma güller çiçekler birakırdı evlendik smdi ayda 1 cicek alırsa söyle bakalım ne yaptnda cicek aldn der oldm
Bayana ayicikli falan alırsın hoşuna gider de erkeğe olur mu bilemedim kibence pijama takımı farklı,sıradışı bir hediye olabilir.
Bayana ayicikli falan alırsın hoşuna gider de erkeğe olur mu bilemedim ki
Gömlek kravat çok mu klişefigürlü olması gerekmez ama renkli kareli falan bişey olabilir.klişe bir hediye olmaz en azından saat kravat gömlek vs gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?