Sevgilinize/nisanliniza/esinize sevgililer gününde ne alacaksiniz?

Benimki özel günleri atlamiyo bunu da eş geçmez mahcup olurum almazsam

Sevgililer gününü bizde kutlamayız hediye almayız. Sevgilime kalsa doğum gününde de bir şey istemiyor.Ben genede alıyorum ama Oda bana alır sağ olsun .

biz sevgililer gününde trafiğe karışmıyoruz ben süslenip evde yemek yaparım, onu beklerim, biz o gün özel olarak tüketim yapmayız o gün yapacağımız tüketimi başka zamana saklarız.

örn. ı sene kültür turuna ya da kongreye biryere gideceksek orada bana bir sevgililer günü yemeği ısmarlar ya da müze gezdirir. böylece hem çok iyi bir tatil geçiririz hem de sevgililer gününün dibini kutlarız...

bir taşla iki kuş vururuz ya da yaz tatiline bir gün daha ekleriz onun yerine...

Bu sene tam o gün şehirdışında sınavda olacağım biz bir şey yapamayız. Annem de kalacağız zaten.
Ama severim ben her tür kutlamayı. Doğumgünü, yıldönümü, yılbaşı falan.
Bir de hobisine yönelik ayrıntı hediyeleri beğeniyorlar sanki. En sevdiği yönetmenin tüm filmleri, istediği kitap varsa o, en sevdiği sanatçının konserine bilet yada albüm, oynuyorsa ps oyunu, kutu oyunu seviyorsa sevdiği kutu oyunundan alabilirsin, puzzle falan severse çok çeşit var üç boyutlusu bile var, en sevdiği araba varsa onun maketi falan. Maketi, puzzleı falan yapmak çok keyifli oluyor. Bu tip eğleceli hobilere yöneliyorum ben genelde

ah ah benimde eşim sevgiliyken nişanlıyken öyleydi her sabah işe gitmedn balkonuma güller çiçekler birakırdı evlendik smdi ayda 1 cicek alırsa söyle bakalım ne yaptnda cicek aldn der oldm

ah ah benimde eşim sevgiliyken nişanlıyken öyleydi her sabah işe gitmedn balkonuma güller çiçekler birakırdı evlendik smdi ayda 1 cicek alırsa söyle bakalım ne yaptnda cicek aldn der oldm
Evlenince cogu erkek değişiyor ınşallah benim ki değişmeZ diyeceğim ama bakalım gene ayda bi alıyorsa iyi onu da yapmayanlar var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…