Sevgilinize/nisanliniza/esinize sevgililer gününde ne alacaksiniz?

Genel olarak kutlanan günler bana özel gelmiyor. Doğum günü ve tanışma yıldönümüz dışında hediye almayı düşünmüyorum. :)

20 yıldır sevgililer gününe yalnız giriyorum hiç sevgilim olmadı hiç hediye almadım o yüzden Ama sevgililer günü için hediye almazdım. Doğum günü için falan da şık bir gömlek ve kravat alırdım. Ya da seviyorsa bilgisayar oyunu, ya da oyun konsolu, ya da parfüm, amaaan erkeklere alınan hediyeler hep klişe oluyor, çeşit yok, neyse zaten erkekler çok hediye sevmez

Edit: Konu sahibi vallahi dualarını bekliyorum bu konuda

Tez zamanda hayirlisiyla insallahhh

Kırmızı rengi gıda boyasıyla mi vericez

Sevgiliyse ucuz, nisanliysa ortalama, kocaysa pahali hediye al. Ama ne aliyosan al kullanacagi bi sey olsun gidip kutu icine kagitlara sevgi sozleri yazip albume resimlerinizi koyup da adami mutlu edecem sanmayin :d
Çok pahalı bisi almam şuan calismiyorum o da istemez almami zaten :) kullanışlı olması konusunda hemfikiriz romantik hediyelerden kaciniyorum ben de ama hem kullanışlı hem romantik hoş olur

Kırmızı rengi gıda boyasıyla mi vericez

Hani pastalarin uzeri jel oluyor ya o jeli kirmizi alman lazim sanirim ben kendim yapmadim gecen sene gittigimiz mekanda aşk pastası diye iki kisilik kirmizi ve kalp seklinde pasta getirdiler her masaya cok hosumuza gitmisti o yuzden soyledim :)

O boyunluk kullaniyo ama sağlam bisi çok sıcak tutuyo benim ordugum sıcak tutmaz ihtiyacı da yok kii. Sanki ormeyi biliyorum da açıklama yapıyorum bi de
El ormesinden sicak ne tutacak kizim yaa bi insanin bi atkisi boyunlugu mu olur ikincisi olmasin mi :d ogrenmek cok kolay isin gucun yok otur or iste hem onun icin ogrendigin ve ugrastigin icin emeklerin hosuna gider

O boyunluk kullaniyo ama sağlam bisi çok sıcak tutuyo benim ordugum sıcak tutmaz ihtiyacı da yok kii. Sanki ormeyi biliyorum da açıklama yapıyorum bi de
Ben de bilmiyordum örmeyi ama geçen sene sevgililer gününde aynı sebeplerden dolayı atkı ördüm :) Onda da vardı annesi örmüş ama ben verdiğimden beri onu kullanıyor çokta mutlu oldu :)))

Ben dogum gunune pek bir onem veriyorum ama sevgililer gununu pek ciddiye almiyorum. Ama tabi iliskiye gore degisir, belki sevgilim yerine baska biri sevgilim olsaydi belki durum degisirdi zira yillardir dogum gunumu hatirlamayan, hediye alirsam hediye alan, almazsam almayan br odun kirmasi ile beraberim:))) hatta ve hatta ilk cicegi ben kendisine alip gondermistim:))) ama bulunmaz hint kumasi benim sevgili sevgilim"benim gibi erkek zor bulunur" diyenlerden:) eger sizin sevgiliniz bu gruba dahil degilse seve seve alin birseyler. Bu arada atki olayi cok hos bir supriz ben de yillar once yapmistim oyle birsey, kendime ormem el ogluna ordum hey Allahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…