- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Ne hediye alacaksiniz diye sormuştum öneri alsaydim iyidi
Teşekkür ederim sende dilerim kalbin kadar güzel bi aşk yaşarsınHayır canım kıskançlıktan bi tarafim asla şişmedi olur mu hic oyle sey(maşallah )
Tez zamanda hayirlisiyla insallahhh20 yıldır sevgililer gününe yalnız giriyorum hiç sevgilim olmadı hiç hediye almadım o yüzdenAma sevgililer günü için hediye almazdım. Doğum günü için falan da şık bir gömlek ve kravat alırdım. Ya da seviyorsa bilgisayar oyunu, ya da oyun konsolu, ya da parfüm, amaaan erkeklere alınan hediyeler hep klişe oluyor, çeşit yok, neyse zaten erkekler çok hediye sevmez
Edit: Konu sahibi vallahi dualarını bekliyorum bu konuda
Ya da kalpli kutu içine çikolata bisküvi vs abur cubur doldurup vererekSevgiliyse ucuz, nisanliysa ortalama, kocaysa pahali hediye al. Ama ne aliyosan al kullanacagi bi sey olsun gidip kutu icine kagitlara sevgi sozleri yazip albume resimlerinizi koyup da adami mutlu edecem sanmayin :d
Kırmızı rengi gıda boyasıyla mi vericezAyy özel günler bitmiyor :)
Benimki gamer ya oyun alirim ya da pc ile ilgili bi ekipman
Oyle kiyafet, saat, parfum vs sevmiyor oyunla ilgili seyler daha cok cazip geliyor onaYa da hediyem bir mekandaki sevgililer gunu programina iki kisilik rezervasyon olabilir
Kalp seklinde ya da kirmizi renk pasta yapabilirsiniz cok hos oluyor
Çok pahalı bisi almam şuan calismiyorum o da istemez almami zaten :) kullanışlı olması konusunda hemfikiriz romantik hediyelerden kaciniyorum ben de ama hem kullanışlı hem romantik hoş olurSevgiliyse ucuz, nisanliysa ortalama, kocaysa pahali hediye al. Ama ne aliyosan al kullanacagi bi sey olsun gidip kutu icine kagitlara sevgi sozleri yazip albume resimlerinizi koyup da adami mutlu edecem sanmayin :d
Bunu tanıştığımızda o bana yapmıştı erkeğe yapılır mi kiYa da kalpli kutu içine çikolata bisküvi vs abur cubur doldurup vererek
Kırmızı rengi gıda boyasıyla mi vericez
Oo issizsen bi sey alma bosver, atki falan ör hem kullanir hem ucuz hem romantikÇok pahalı bisi almam şuan calismiyorum o da istemez almami zaten :) kullanışlı olması konusunda hemfikiriz romantik hediyelerden kaciniyorum ben de ama hem kullanışlı hem romantik hoş olur
O boyunluk kullaniyo ama sağlam bisi çok sıcak tutuyo benim ordugum sıcak tutmaz ihtiyacı da yok kii. Sanki ormeyi biliyorum da açıklama yapıyorum bi deOo issizsen bi sey alma bosver, atki falan ör hem kullanir hem ucuz hem romantik
Erkeğe yapılmaz benceBunu tanıştığımızda o bana yapmıştı erkeğe yapılır mi ki
El ormesinden sicak ne tutacak kizim yaa bi insanin bi atkisi boyunlugu mu olur ikincisi olmasin mi :d ogrenmek cok kolay isin gucun yok otur or iste hem onun icin ogrendigin ve ugrastigin icin emeklerin hosuna giderO boyunluk kullaniyo ama sağlam bisi çok sıcak tutuyo benim ordugum sıcak tutmaz ihtiyacı da yok kii. Sanki ormeyi biliyorum da açıklama yapıyorum bi de
Ben de bilmiyordum örmeyi ama geçen sene sevgililer gününde aynı sebeplerden dolayı atkı ördüm :) Onda da vardı annesi örmüş ama ben verdiğimden beri onu kullanıyor çokta mutlu oldu :)))O boyunluk kullaniyo ama sağlam bisi çok sıcak tutuyo benim ordugum sıcak tutmaz ihtiyacı da yok kii. Sanki ormeyi biliyorum da açıklama yapıyorum bi de
Ben de bilmiyordum örmeyi ama geçen sene sevgililer gününde aynı sebeplerden dolayı atkı ördüm :) Onda da vardı annesi örmüş ama ben verdiğimden beri onu kullanıyor çokta mutlu oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?