sevgilinize yada eşinize trip yaparmısınız?

valla tribin alasını yaparım napayım ya çok çabuk parlarım hemen küserim sevgilim de bu durumu hiç sevmiyo ama napiim alıştı garibim artık 4 sene oldu

trip yaparım engel olamıyorum kendime ama çabuk gönül alırım :1rolleyes: genelde haklı olurum zaten oda gönlümü alır o yüzden sorun olmaz ama sevgilim çok fena trip yapar üstelik onun ki uzun sürer kafamçokkarıştı

çiftlerin aralarında bir sorun konuşuluyorsa yada bir sorun ortaya çıkmak üzereyse her iki taraftan biri bardak olduğunu hissettirirse karşı tarafında sünger olması gerekli iki bardak çarpışırsa ya ikisi yada teki kırılır....bu kırıklarda karşı tarafa trip olarak geri döner.açıkçası ben yaşanılan olumsuzluğu hafızamdan kolay silemem,neşeli anıma hemen u dönüş yapamam.bu süre içindede triplerim ortada gezinir öle böle değil.benim kıllı panda genelde iki taraf bardak olup birbirini kırdıktan sonra sünger oluyor eeee tabiki tirpler kaçınılmaznaniknanik

o triplere bizimkide bişey demiyo hatta hoşuna gidiyo gülüyo öpüyo ama telde yapılan yani ondan uzakta yapılan triplere deli oluyo soğuk konuşmak laf sokmak iğneleyici konuşmak gibi bunu yapıyorum bazen çünkütatlicadiarzuama deli ediyo canım beni napim

erkekler trip atılmasından nefret ediyorlar o yüzden ben de trip atmamaya çok dikkat ediyorum. Bir sorunum varsa üstü kapalı değil, direk karşıma alıp konuşuyorum ama işte bazen ipin ucu kaçabiliyor.

kim neyi hak ediyosa onu yaşar suçluysa her türlü huysuzluğumu çeker,,suçluysam her türlü huysuzluğunu çekmem :)) onun öyle bi lüksü yok muhahah hah

muhteşem trip yaparım:1rolleyes:
asla da pes etmem:roflol:
acayip işe yarıyo
herkese tavsiye ederim:roflol:

allahım eşim görmesin:roflol:

İşte benim kastedmiş olduğum trip de bu yani buna kzııyo ama sinirlenincede tutamıyormki kendimi yapmamaya çalışıcam artk napalım zamanla aşarım belki tatlicadiarzu

ister istemez trip yapıyorum ama yapmamın nedeni genellikle kendisi sebep olduğu için ne kadar kızıyor olsa bile susmak durumunda kalıyor.Aslında trip kadınlara özgü hoş bir ifade bence yerimseniben

Arasıra yaparım.
Çokta eğlenceli oluyor.
Eşim çok sevimli bulur o halimi o zamanda tribim pek bir işe yaramaz.
Ama olsun ben genede yaparım.
Hatta bazen esip gürlerim bile....

trip ata ata kalmadı anacım.şimdi eni konu kavga ediyorum.

eee adam nasırlaştı napıyım,ancak bu yolla hallediyorum valla.

ben de tripçilerdenim :içelim: normalde pek ismiyle hitap etmem ya dacanım demem dediğimde de yumuşak bi tonla derim sevgilime aşkım bebeğim bi tanem falan çok kullanırım eğer farklı bi ses tonuyla canım diyosam ya da ismini kullanıyorsam tehlike çanlarının çaldığını hemen anlar yine noldu yaaa demeye başlar bi taneciğim :roflol: Şeniz

Arada beni kızdırınca yaparım hoşuma da gider, ama fazla uzun sürmez beni eski halime çevirmek güldürmek için elinden geleni yapar:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…