- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
-
selam arkadaşlar dün sahurda babamla konuştum ben istemiyorum diyo ama ilişkiniz devam ederse zamanla kabullenebilirim dedi şimdi karar vermemi bekleme zamanla kabullenirim ancak dedi ne yapalım bekleyecez artık bunu demesi bile şimdilik yeterli ben aşkımı çook seviyorum inanıyorum ki zamanı gelince babamda sevecek sonuna kadar mücadele edeceğim sevgime sahip çıkacağım kızlar bence sevdiğinizden eminseniz pes etmeyin :1hug:
selam arkadaşlar dün sahurda babamla konuştum ben istemiyorum diyo ama ilişkiniz devam ederse zamanla kabullenebilirim dedi şimdi karar vermemi bekleme zamanla kabullenirim ancak dedi ne yapalım bekleyecez artık bunu demesi bile şimdilik yeterli ben aşkımı çook seviyorum inanıyorum ki zamanı gelince babamda sevecek sonuna kadar mücadele edeceğim sevgime sahip çıkacağım kızlar bence sevdiğinizden eminseniz pes etmeyin :1hug:
kızlar size çok imrendim
ne güzel aileniz ılımlı yaklaşmışlar
allahım nazarlardan saklasın
benim ailem sevdiğim adamı istemedikleri için ayrılmak zorunda kaldık
çok kötüyüm yasenağlama
ÜZÜLME CANIM YA NEDEN İSTEMEDİLERKİ Bİ KÖTÜLÜĞÜNÜMÜ GÖRDÜLER:bbo:
ya hakikaten cok merak ettim nreli yani cok ozelse ozel msajdan gonder canm bizimkiler de boyle memleketine laf ediyorlar da merak ettim o yuzden cok sikma canini su yolunu bulur derler yerimseniben
HIMM TAMAMEN SENİ VE GELECEĞİNİ DÜŞÜNDÜKLERİNDEN..ONLARDA HAKLI NE DİYEYİM ALLAH SABIR VERSİN CANIMM:teselli:yok canım ondan değil
gurbete gitmemi istemediler
aileler arasındaki kültür farklılığı
ve sevdiğim adamın özel sektörde çalışıyor olması
evinin olmaması.................senağlamasenağlama
eh iste saf turk degil bizimki de karisik biraz CADIARZUya adalayda aslında memleketi değil de türk olmamasıydı sorun babam kabullenmeye çalışacığını söyledi zamanla senin peki türk mü canım :ecrin_bebek:
yok canım ondan değil
gurbete gitmemi istemediler
aileler arasındaki kültür farklılığı
ve sevdiğim adamın özel sektörde çalışıyor olması
evinin olmaması.................senağlamasenağlama
işte aynen benim durumda öyle.babam zamanla kabullenirmiş baktı ki ben hastalanıyorum ayrılmak istemiyorum ne kadar kötü ya önemli olan insan olması değil mi :1no2: sevgilime de dedim babamın bu yüzden istemediğini söyledim aşkımın ağzından tek cümle çıktı beni daha tanımıyor ki? çok haklıydı onu tanımadan yargılamak kötülemek insanlığa sığmazdı kaldı ki kızı sevmişse.neyse canım sinirlendim yine :bbo:eh iste saf turk degil bizimki de karisik biraz CADIARZU
işte aynen benim durumda öyle.babam zamanla kabullenirmiş baktı ki ben hastalanıyorum ayrılmak istemiyorum ne kadar kötü ya önemli olan insan olması değil mi :1no2: sevgilime de dedim babamın bu yüzden istemediğini söyledim aşkımın ağzından tek cümle çıktı beni daha tanımıyor ki? çok haklıydı onu tanımadan yargılamak kötülemek insanlığa sığmazdı kaldı ki kızı sevmişse.neyse canım sinirlendim yine :bbo:
özel sektördekiler evlenmesin o zaman.. nasıl bi düşünce bu... ayrıca pek çok insanın evlendiğinde evi olmuyor, çalışarak, birlikte emek harcayarak, acısıyla tatlısıyla alınteriyle bir ev sahibi olup bunun mutluluğunu yaşıyorlar.. daha bir kıymeti oluyor elindekinin..
umarım ailen kararına saygı gösterir.. ve ilişkinize kaldığınız yerden devam edersiniz
amin canım , inş allah kavuşmamız için bir vesile sağlarHIMM TAMAMEN SENİ VE GELECEĞİNİ DÜŞÜNDÜKLERİNDEN..ONLARDA HAKLI NE DİYEYİM ALLAH SABIR VERSİN CANIMM:teselli:
acele ediyounuz ya bugun berabersiniz diye yarin evlencek degilsiniz evlendiginiz zaman da kac yildir taniyorum ben bu adami yamugunu gormedim diyebiliyorsaniz aileniz bisi diyemez diye dusunuyorum ben.
en azindna benim dusuncem bu yonde.
çok haklısın mirumo.kaldı ki diyelim ki ailenin razı olduğı biriyle evlendin evi var ama ya hayatı sana zindan ederse insanları evine göre seçemeyiz ayrıca sen uzağa gidemiyorsan o senin memlketine gelsin sevgisi için bu fedakarlığı yapamaz mı canım a.s.
bir yıl yedi aydır beraberim ve bir yamuğunu görmedim görürsem herkes kendi yoluna gider benim demek istediğim babam önce tanısın ondan sonra iyi kötü diye yorum yapsın türk olmayan her insan kötü mü.kaldı ki annem aşkımı tanıyor ve çok seviyor :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?