sevgilinizi aileniz biliyor mu?

Çok sevindim senin adına valla...
Zamanı gelince darısı bizim başımıza inşallah...
Benim babamda kolay kolay kabul etmez ama öle bağırıp çağırmazda...
Hadi hayırlısı...

çok sevindim canım:sm_cool: büyük gelişme!!kaydirigubbakcemile5 baban tanıdıkça ısınacaktır sevgiline merak etme.. zamana bırak. gözün aydın

çok teşekkür ederim kızlar artık içim gerçekten rahat.. şimdi zamanın geçmesini bekleyeceğiz.. nekss allah gönlüne göre versin canım allah diledikten sonra her şey olur :1hug: hepinize teşekkür ederim yerimseniben a.s.

BENİM BABAM VE AKRABALAR DIŞINDA HERKES BİLİYO BABAMDA ÇAKIYORDA ÇAKTIĞINI ÇAKTIRMIYOsırnaşık şeyANNEM İLK DUYDUĞUNDA ÇOK ZORLUKLAR YAŞATTI DIŞARI ÇIKMAMAM İÇİN NELER YAPARDI BABANA SÖLÜCEM DİYE FİLAN ZMNLA ALIŞTIRDIM 1,5 OLDU ARTIK DAMADIM DİO sırnaşık şeyHERŞEYİMİ ANLATIYORUM ARTIK ANLAYIŞLA KARŞILIYOR ANKARAYA GELDİĞİNDE HEDİYE VERİCEM KIZIM ŞU MAĞAZADA ŞUNU GÖRMÜŞTÜM GÜZEL OLUR ONU AL BİLE DİYO:1shok:BABAYA İŞLER İİCE CİDDEYE BİNİNCE ANLATICAM YOKSA ASLAA BABANIN DİLİNE DÜŞERSEM KURTULAMAM ALLAH KORUSUN AMA ANNE EN İİ DOST BU KONUDA NE KDR BAŞLARDA KARŞI ÇIKSADAyerimsenibenANNEN ANLAYIŞLI BİRİYSE HELEKİ BÜYÜDÜĞÜNÜDE KABUL EDİOSA ONA ANLATABİLİRSİN RAHATLIKLAyerimsenibenyerimseniben

ya hakikaten cok merak ettim nreli yani cok ozelse ozel msajdan gonder canm bizimkiler de boyle memleketine laf ediyorlar da merak ettim o yuzden cok sikma canini su yolunu bulur derler yerimseniben

kızlar size çok imrendim
ne güzel aileniz ılımlı yaklaşmışlar
allahım nazarlardan saklasın
benim ailem sevdiğim adamı istemedikleri için ayrılmak zorunda kaldık
çok kötüyüm yasenağlama

ÜZÜLME CANIM YA NEDEN İSTEMEDİLERKİ Bİ KÖTÜLÜĞÜNÜMÜ GÖRDÜLER:bbo:

ya hakikaten cok merak ettim nreli yani cok ozelse ozel msajdan gonder canm bizimkiler de boyle memleketine laf ediyorlar da merak ettim o yuzden cok sikma canini su yolunu bulur derler yerimseniben

ya adalayda aslında memleketi değil de türk olmamasıydı sorun babam kabullenmeye çalışacığını söyledi zamanla senin peki türk mü canım :ecrin_bebek:

HIMM TAMAMEN SENİ VE GELECEĞİNİ DÜŞÜNDÜKLERİNDEN..ONLARDA HAKLI NE DİYEYİM ALLAH SABIR VERSİN CANIMM:teselli:

özel sektördekiler evlenmesin o zaman.. nasıl bi düşünce bu... ayrıca pek çok insanın evlendiğinde evi olmuyor, çalışarak, birlikte emek harcayarak, acısıyla tatlısıyla alınteriyle bir ev sahibi olup bunun mutluluğunu yaşıyorlar.. daha bir kıymeti oluyor elindekinin..
umarım ailen kararına saygı gösterir.. ve ilişkinize kaldığınız yerden devam edersiniz

eh iste saf turk degil bizimki de karisik biraz CADIARZU
işte aynen benim durumda öyle.babam zamanla kabullenirmiş baktı ki ben hastalanıyorum ayrılmak istemiyorum ne kadar kötü ya önemli olan insan olması değil mi :1no2: sevgilime de dedim babamın bu yüzden istemediğini söyledim aşkımın ağzından tek cümle çıktı beni daha tanımıyor ki? çok haklıydı onu tanımadan yargılamak kötülemek insanlığa sığmazdı kaldı ki kızı sevmişse.neyse canım sinirlendim yine :bbo:

acele ediyounuz ya bugun berabersiniz diye yarin evlencek degilsiniz evlendiginiz zaman da kac yildir taniyorum ben bu adami yamugunu gormedim diyebiliyorsaniz aileniz bisi diyemez diye dusunuyorum ben.
en azindna benim dusuncem bu yonde.

çok haklısın mirumo.kaldı ki diyelim ki ailenin razı olduğı biriyle evlendin evi var ama ya hayatı sana zindan ederse insanları evine göre seçemeyiz ayrıca sen uzağa gidemiyorsan o senin memlketine gelsin sevgisi için bu fedakarlığı yapamaz mı canım a.s.

acele ediyounuz ya bugun berabersiniz diye yarin evlencek degilsiniz evlendiginiz zaman da kac yildir taniyorum ben bu adami yamugunu gormedim diyebiliyorsaniz aileniz bisi diyemez diye dusunuyorum ben.
en azindna benim dusuncem bu yonde.

bir yıl yedi aydır beraberim ve bir yamuğunu görmedim görürsem herkes kendi yoluna gider benim demek istediğim babam önce tanısın ondan sonra iyi kötü diye yorum yapsın türk olmayan her insan kötü mü.kaldı ki annem aşkımı tanıyor ve çok seviyor :enbuyukkk:

o buraya gelir ama ailem onu işinden etmek istemiyor
ve yaşadığım şehirde istihdam çok az
çok çaresiziiiiiiim
ve hiçbir erkek vazgeçilmez değil diyorlar
takma ilerde kim bilir karşına ne kısmetler çıkacak diyorlar
ben sevdiğim adamı aşkımı istiyorum kiiiiiii
ve kötülükleri onun da yapmayacağı ne malum diyorlar
ay kafayı yicem

ya zaten ben senin dusuncene bisi demedim ama onyargilari kirmak kolay degildir bzim ailede diariya kiz bile verilmez yani dusun cok icine kapali bir aileyiz hersey zamanla diyorum ben zamanla..
sabirli olun biraz sadecea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…