Sevgilinizi - Eşinizi Şımartmak için hangi kelimeler kullanırsınız?:)

Ben şımartmam öyle -tatlicadiarzu- sanırım öküs olan benim bu bir gercek... arada hayvan derim hoşuna gider heralde...

len sıpa napıosun diom oda bana tatlılaşma dio suslen köpek yawrusu diom hehe böcüg diom ben onu öle seviom valla gül gibi geçinip gidiozda şuanda kendisi herşyer vatan için dio hehe:):):)

kuzucuk derim..:) o da bana pisicik der..

bebek kokulu şişkoooom diye uzata uzata söylerim.. kocacım aşkım birtanem hep derim zaten..

el şakalrı çok yaparım.. parmaklarımla böcek gelmiiş gelmiiş derim hep gıdıklarım o da öyle ve her sabah pisicikk deyip kucaklar.

bildiğim bütün güzel tatlı sözleri söylerım ona.hiiiç kasmam kendimi...ama daha çok şımartmak için
balımmm
kuzumm
yavrummm
minik kuşumm
güzel gözlümm
erkekimmm,(ayrıca devamlı kullandıgım aşkım,canım,bidenem,v.b şeyler..

len sıpa napıosun diom oda bana tatlılaşma dio suslen köpek yawrusu diom hehe böcüg diom ben onu öle seviom valla gül gibi geçinip gidiozda şuanda kendisi herşyer vatan için dio hehe:):):)

:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada Allah kavustursun . bi an önce kavusursun sevdigine ins..:1hug:

ewimin diregi dedigim zaman şımartırım =) biraz öncede dedim ewimin diregi ne yemek yapsam ewimin diregi ne zaman gelcen :jeyyar:süper yaa:roflol:

kocişimm
koca bebeğim
pıtırcığım
cümcürüğüm
hayat ışığım
herbişeyim
:asigim:

evli olmasakta,kocişşş derimm,ona bayılıo,,,
Bazen haşin erkeğiiiiiiiiimm derim:)
ve maymunum

ben ne derim sevgilim aşkım birtanem aşkım çok kaslısın bayıyıyoyum sanaa

bebeğim,
hayatım,
herşeyim,
mucizem,
aşk meleğim,
yakışıklı sevgilim :asigim:

elma kurdum derim..
aşkitoo derim..hamur yüz..mart kedisi diorm bide ehümm ehümmm:):)
gonzales,tipsiz böcek,sevgiliim diyorum bide...nihyate bir taane normal cıktı

elma kurdum derim..
aşkitoo derim..hamur yüz..mart kedisi diorm bide ehümm ehümmm:):)
gonzales,tipsiz böcek,sevgiliim diyorum bide...nihyate bir taane normal cıktı

:)) hamur yüz mü kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

kızlar şımartmayın şunları böyle yaaa,tepemize çıkıyolar sonraaa :roflol:a.s

fındıklı çikolatam, artist kocacım, sen ne tatlı şeysin öyle, duruşunla mahvediyosun beni sevgilim sen nasıl bişeysin ya, erkekğim benim, dünyanın en tatlı en yakışıklı en mükemel kocası kiminmiş derim.

gıcık olduğuda kocaların bitanesi (kaç kocan oldu ki deme öyle der):1closedeyes:

ordegim
erkekim
herseyim
bisey daha cok ayip hiiiiiiiiiiiiiiii
delikafaduldennaniknanik:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…