Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

Canım bak kendin söylüyorsun bence sakın özelini anlatma adı üstünde özel özel olarak kalmalı. Sen yaşadığını sen kendin bil bence özelini paylaşma.

nedir normal olmayan?erkek arkadaşım bu tarz samimiyetlerden hoşlanmaz o da dile getirdi.bence çok normal.....................

tamam erkek arkadaşınız hoşlanmayabilir ama bu kız arkadaşınızın basit biri olduğunu yada herhangi bir kötü niyet beslediğini göstermez
herkes erkek arkadaşınızın istekleri doğrultusunda davranmak zorunda değil sonuçta...

cnm diğer yorumlarımı da oku istersen bi öpmesi değil konu.........

bende şimdiki eşim eski sefgilimii... kız arkadaşlarımla tanıştırmıştım çokta kıskanç bir insan olduğum halde.. aamaaa ne oldu aralarındaki en yakın dostum canım dediğim arkadaşım sefgilime aşık oldu cep telinden aramış sevdiğini söylemiş ohhhhh bi güsel benimde başka bi çocukla ilişkim olduğunu söylemiş.. ama ne manyağa neler anlattığını bilmediği eşimi tanımadığı için eşimde gelip ogün tüm okulu dağıtmıştı kimle birliktesin diye benimde dünyadan haberim yok ahh ne günlerdiii ne hain kısssdıı yaa yani ogün bugündür kimse ile eşimi tanıştırmam...

sana çook teşekkür ederim cnm beni anladığın için bende böle bir durum yaşadım yıllar önce tekrar böle bi durum yaşamak istemiyorum...

5 yıllık kız arkadaşınızla tanıştırırken bile kıskançlık mı düşünüyorsunuz?
Kendi nasıl olmak istiyormuş peki???

Güvensizlikten başka birşey değil anlattıklarınız.Güven olmalı.Kız sadece tokalaşsa bile yine huzursuzluk yaratacak birşey bulurdunuz bence.Korkarım ben böyle arkadaştan,yok yan baktın ,yok sen ne demek istedin vs birşeyler bulup kötü niyet arayabilirsiniz.Kız çok yakışıklı dedi diye kötü niyetli oldu.Bilmem fena değil dese çekemiyor olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ya ilginç herkes arkadaşın sevgilisine asılmış.. vay bee.. birde herkes sizi kıskanıyor..
erkek arkadaşınız nasıl davranması gerektiğini size sormuş ama diyorsunuzki o hoşlanmaz böyle samimiyetten?! ben anlamadım hoşlanmayan siz misiniz erkek arkadaşınız mı?baya sorun görüyorum ben sengözlerimebaksanab

ikimizden hoşlanmıyoruz samimiyetten

Gözümde şöyle tablo oluşuyordelikafaduldenSüper güzel kız arkadaşınız manken gibi sevgilinizle tanışırken kendine çekerek tutkuyla yanaklarından öptü giderkende yakışıklı bunu saymam uzun uzun görüşelim dedi.Siz de nasıl buldun diyince ayyy inanılmaz yakışıklı dedi.-tatlicadiarzu-

Alt tarafı yanağından öpüp,nasıl buldun diyince çok yakışıklı demiş.Bunda ne var bu kadar huzursuz olucak.Siz iki tarafında yapısını,niyetini bilmiyor musunuz.

görüşlerimiz farklı olabilir saygı duymanızı rica ediyorum.....

evet kıskanıldığımı düşünüyorum çokkkkkkkk mutlu bir ilişkim var herkesin imrendiği bi ilişkim var.......................

saygısızlık yapmadım,esprili bir şekilde yaklaştım.Kendinizi bu kadar huzursuz etmenin gereksiz olduğunu,küçük şeyleri bu kadar büyütmemenizi görmenizi istedim.

saygısızlık yapmadım,esprili bir şekilde yaklaştım.Kendinizi bu kadar huzursuz etmenin gereksiz olduğunu,küçük şeyleri bu kadar büyütmemenizi görmenizi istedim.

yok saygıısızlık yaptın demedim,ama sizin için küçük olan şeyler benim daha önce yaşadıklarım dolayısıyla bana büyük sorun gibi görünebiliyor.......

idealist_m35
bazı şeyler yaşamış olabilirsin.
ama hayatın boyunca tetikte olamazsın. bu seni mahveder.
gerçekten zor bir hayat olur bu.
böyle yapan adiler çok değil. varlar mı. elbette.
ama herkes böyle olmaz.
eğer böyle yaparsan,kendinide çok yorarsın vede çok üzülürsün.
bırak içinde varsa ,ister tanıştırdığınla isterse sokaktan geçenle yapar sevgilin.

evet kıskanıldığımı düşünüyorum çokkkkkkkk mutlu bir ilişkim var herkesin imrendiği bi ilişkim var.......................

benimde çok mutlu bi ilişkim çok sevdiğim ve çok sevildiğim. hatta sevgilime bariz ilgisi olan bi arkadaşım var gelir öperde sevgilimi. ben hiiç kıskanmadım aman sevgilim elden gidiyorda demedim.
ayrıca hiiç kıskanıldığımı düşünmedim. benden iyileri arkadaşlarımın olsun dedim..
ben kendimle barışık ve kendine güvenen biriyim. sevgilimede güvenirim. böyle bir ilgi hissettiğinde gülerek benimle paylaşabilir. beraber güleriz hatta..

sizde herkesin imrendiği çook mutlu bi ilişki yaşıyorsanız neyi dert ediyosunuz ki bırakın böle mutlu mesut yaşayın kuzum

mutlaka tetikte olamam olmak ta istemem de ama yine samimiyette biraz sınır olmalı diye düşünüyorum sonuçta ben onun arkadaşlarıyla arkadaş olamam o da aynı şekilde ................

güven çok öenmli ilişkilerde demek sen o arkadaşına güvenmiyorsun ki art niyet aradın öpmesi gayet normal bence ne var bunda sen arkadaş seçimlerini iyi yapmalısın bence

mutlaka tetikte olamam olmak ta istemem de ama yine samimiyette biraz sınır olmalı diye düşünüyorum sonuçta ben onun arkadaşlarıyla arkadaş olamam o da aynı şekilde ................

bakın,ben kız arkadaşlarımın erkek arkadaşlarıyla onlar varken ,görüşürüm. ayrıldıkları an ,ben o adamı tanımam

arkadaşlığımda biter.
ama karşılaştığımız zaman el sıktığımda yanaktan öpmüşüm diye,aşırı samimi diye lanse edilmem bence yanlış olur.
ben bunda bir laubalilik göremem çünkü..
samimiyetin derecesi önemlidir tabii,elbette vıcık vıcık bir arkadaşlık olsun istemem aralarında.
bunun ayarı çok önemlidiir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…