- Konu Sahibi idealist_m35
-
doğru sölüyosun cnm 4 yılda ona kaç tane kız asıldı bana da öle ama insan arkadaşından görürse böle bi şeyi daha çok koyar.....zaten hep söler benim senden başkasını gözüm görmüyor görmezde..ama işte dedim ya bende hata mutluluğmu o kadar yansıtıyorum ki ilişki mi özelimi o kadar çok anlatıyorum ki haliyle kıskanan da oluyor..
nedir normal olmayan?erkek arkadaşım bu tarz samimiyetlerden hoşlanmaz o da dile getirdi.bence çok normal.....................
tamam erkek arkadaşınız hoşlanmayabilir ama bu kız arkadaşınızın basit biri olduğunu yada herhangi bir kötü niyet beslediğini göstermez
herkes erkek arkadaşınızın istekleri doğrultusunda davranmak zorunda değil sonuçta...
bende şimdiki eşim eski sefgilimii... kız arkadaşlarımla tanıştırmıştım çokta kıskanç bir insan olduğum halde.. aamaaa ne oldu aralarındaki en yakın dostum canım dediğim arkadaşım sefgilime aşık oldu cep telinden aramış sevdiğini söylemiş ohhhhh bi güsel benimde başka bi çocukla ilişkim olduğunu söylemiş.. ama ne manyağa neler anlattığını bilmediği eşimi tanımadığı için eşimde gelip ogün tüm okulu dağıtmıştı kimle birliktesin diye benimde dünyadan haberim yok ahh ne günlerdiii ne hain kısssdıı yaa yani ogün bugündür kimse ile eşimi tanıştırmam...
zaten erkek arakadaşım benim kıskanç bi yapım olduğunu bildiği için çok fazla konuşmadı bile kızla,kızla görüşürken de bana baktı,hatta tanıştırmadan önce bana da sordu nasıl olmamı istersin sohpet edeyim mi susup oturayım mı die...
evet ya ilginç herkes arkadaşın sevgilisine asılmış.. vay bee.. birde herkes sizi kıskanıyor..
erkek arkadaşınız nasıl davranması gerektiğini size sormuş ama diyorsunuzki o hoşlanmaz böyle samimiyetten?! ben anlamadım hoşlanmayan siz misiniz erkek arkadaşınız mı?baya sorun görüyorum ben sengözlerimebaksanab
Gözümde şöyle tablo oluşuyordelikafaduldenSüper güzel kız arkadaşınız manken gibi sevgilinizle tanışırken kendine çekerek tutkuyla yanaklarından öptü giderkende yakışıklı bunu saymam uzun uzun görüşelim dedi.Siz de nasıl buldun diyince ayyy inanılmaz yakışıklı dedi.-tatlicadiarzu-
Alt tarafı yanağından öpüp,nasıl buldun diyince çok yakışıklı demiş.Bunda ne var bu kadar huzursuz olucak.Siz iki tarafında yapısını,niyetini bilmiyor musunuz.
evet ya ilginç herkes arkadaşın sevgilisine asılmış.. vay bee.. birde herkes sizi kıskanıyor..
erkek arkadaşınız nasıl davranması gerektiğini size sormuş ama diyorsunuzki o hoşlanmaz böyle samimiyetten?! ben anlamadım hoşlanmayan siz misiniz erkek arkadaşınız mı?baya sorun görüyorum ben sengözlerimebaksanab
saygısızlık yapmadım,esprili bir şekilde yaklaştım.Kendinizi bu kadar huzursuz etmenin gereksiz olduğunu,küçük şeyleri bu kadar büyütmemenizi görmenizi istedim.
evet. bizler yanaktan öperiz.
çok kötü şeyler yapıyormuşuz meğer..
benim erkek arkadaşımıda kankilerim öperdi...
gerçekten adilik bizim yaptığımız.
konuyu saptıyorsunuz.................................
evet kıskanıldığımı düşünüyorum çokkkkkkkk mutlu bir ilişkim var herkesin imrendiği bi ilişkim var.......................
idealist_m35
bazı şeyler yaşamış olabilirsin.
ama hayatın boyunca tetikte olamazsın. bu seni mahveder.
gerçekten zor bir hayat olur bu.
böyle yapan adiler çok değil. varlar mı. elbette.
ama herkes böyle olmaz.
eğer böyle yaparsan,kendinide çok yorarsın vede çok üzülürsün.
bırak içinde varsa ,ister tanıştırdığınla isterse sokaktan geçenle yapar sevgilin.
mutlaka tetikte olamam olmak ta istemem de ama yine samimiyette biraz sınır olmalı diye düşünüyorum sonuçta ben onun arkadaşlarıyla arkadaş olamam o da aynı şekilde ................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?