Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

ben de güveniyorum kendime ama sevgilime ilgisi olan biriyle de arkadaşlığımı devam ettirmem ister istemez beni huzursuz eder.benim erkek arkadaşımda anlatır bu tarz durumları sen dert etme der hep asla öle bişe yapmam der.ama yine de benim arkadaşım beni kıskanmamalı aksine mutluluğumdan mutlu olmalı...

o zaman sen durumu çözdün... sonuca ulaştın... bu kişi ile arkadaşlığına son ver...
mutlu sorunsuz ilişkine gönül rahatlığıyla devam et...

güven çok öenmli ilişkilerde demek sen o arkadaşına güvenmiyorsun ki art niyet aradın öpmesi gayet normal bence ne var bunda sen arkadaş seçimlerini iyi yapmalısın bence

bana ters geldi ilk tanıştığın bir erkeği öpmek ,2 de 3de olur kabul ederim.bir de tanıştın tamam merak ediyodun onu da anladım ,tekrar uzun uzun sohpet edelim tekrar görüşelim demesi beni çıldırttı...zaten kısıtlı bi zamanımız var bi de uzun uzun seninle sohpet etmesine mi izin vericem yook o kadar da değil........

işte olay bu

farklı bakış açıları.
ben ilk tanıştırıldığımı tokalaşırken ,yanağından öperim.
ama siz buna karşısınız.
ama ben bunu yapıyorsam bu bizde böyle olduğu için. ben ailemde ve çevremde böyle gördüğüm için.
art niyet yoktur bizde bu harekette.......

valla sen o kız arkadaşından uzak durmaya bak derim en iyi sen bilirsin tavrını,içini dışını erkek arkaşınla tanıştırcak derecede bi samiyetiniz var e bu samimiyettende iki tarafta ister istemez rahatlık duymuştur ve tokalaşıp öpüşmekte bi sakınca görmemiştir demek ki tekrar uzun uzun sohbet edelimler görüşelimler falan biraz karışık valla çevremde çok gördüm arkadaşının sevgilisiyle çıkan evlenen sende daha dikkatli ol herkese güven olmuyo

mutlaka size sizde ilk öptünüz die art niyetlisiniz demedim demem de sizin görüşünüz ben tekrar görüşme isteğine takıldım daha çookkk

mutlaka size sizde ilk öptünüz die art niyetlisiniz demedim demem de sizin görüşünüz ben tekrar görüşme isteğine takıldım daha çookkk

size bir mizansen yaratıyım hemen;

ben bir kız arkadaşım ve onun sevgilisiyle buluşmuşum.
erkek arkadaşıyla tokalaşıp öpüşmüşüm.
muhabbet etmişiz kalkıyoruz masadan.
gene tokalaşıp öpüşmüşüm ayrılırken (!)
mutlaka tekrar görüşelim muhabbet çok güzeldi demişim.
hatta kız arkadaşıma da sevgilini çok sevdim, bi ara tekrar toplanalım görüşelim demişim.

arkadaş da arkamdan konu açmış bir forumda;
hem öptü hem tekrar görüşmek istedi diye
benim gözümden olay bu şu anda.

çünkü benim için bunlar doğal şeyler..

Bütün yorumları okuyamadım,
Arkadaşlarım benim aynam gibidir, kişiliğine kendim kadar emin olmayacağım kişi arkadaşım olamaz. Dolayısı ile arkadaşlarımla sevgilimi tanıştırırım, onların sevgilileriyle de tanışmak isterim, karşısındaki insan nasıl biri görmeliyim, çünkü arkadaşım benim için çok önemli.
Bunları yaşadım da, arkadaşım çok seçicidir, dolayısıyla ciddi ilişkisi olamadı hiç, sonra bir ilişkiye başladı ve tanışmak için çok ısrar ettik, önce ben tanımak istiyorum olacak mı emin olmadan sizinle tanıştırmak istemiyorum dedi, ciddi kararlar aldılar ve tanıştık. (buna saygı duyarım, yeni tanıştığın birini tanıştırmak bence de mantıklı değil)
Yine bir arkadaşım daha flört aşamasında, çocuk arkadaşımı sıkıştırıyor ilişkiye başlamak için, ben ikna ettim başla tanı kaybedeceğin birşey yok v.s diyerek. Arkadaşımın ilişkiye başlayacağı gün çocuk bana asıldı! Evet arkadaşımın aslında onun için çok da önemli olmadığını v.s söyleyerek, arkadaşımı nasıl arayıp durduğumu ben bilirim. Sonra çocuk bana söylediklerini de kabul etmedi tabii. Ama arkadaşım olayı sorgulamadı bile, direk bitirdi.
Yani arkadaşım benim içimi bilir, sizin düşünce yapınıza göre neler olabilirdi o zaman. Öpmek, tanışmak, görüşmek istemek ne.. Kurban olurum ben arkadaşlarıma yaa.

ben anlatamadım galiba,erkek arkadşım yanımda olsa aynı şehirde olsak tamam yine görüştürebilirim ancak biz farklı şehirledeyiz 2 ayda anca geliyo 2 ,3 gün kalıp gidiyo böle bir durumda tekrar görüşelim uzun uzun sohpet edelim demesi tuhafıma gitii.

arkadaşına göre değişir............

Israr ediyomusun ki kız arkadaşının sevgilisiyle tanıştırılmak için
Asıl mesele bu sorudan bu ısrarlıktan ibaret:1hug:

5 senelik bir arkadaşlıktan bahsediyorsunuz, ben de aynı şeyi yaparım, yaptım da.
Arkadaşım onunla az görüşüyor tamam ama ben de arkadaşıyım ve onun sevdiği kişiyi tanımaya hakkım var, ilk tanışmada az görmüşsem ikinci görüşme için de ısrar ederim, kişiliğini anlamalıyım, arkadaşımın düzgün biriyle beraber olduğundan emin olmalıyım ya.
Ama sizin arkadaşlık anlayışınız farklı gibi anladım, ben ve arkadaşlarım şöyle düşünürüz. Sevgilinden ayrılabilirsin, eşinden de ayrılabilirsin, aşk ilişkileri gelip geçebilir ama arkadaşlıklar dostluklar bakidir. Yarın sevgilinden ayrıldığında arkadaşının omuzunda ağlarsın.

Eğer güvenemiyorsanız 5 senedir neden arkadaşlık yaptınız, direk bağlantınızı kesmelisiniz o kişiyle.

Ben tanıştırırım da tanışırım da..
30 yıllık kankim de olsa geçen ay tanıştığım biri de olsa..kaydirigubbakcemile
Ne farkedecek ki?
Kız samimi dursa ne olur ki?
Ben rahatsız olmam..
Ama asıl anlamadığım madem siz bu kadar sene sevgilinizi köşe bucak saklamışsınız,ortama çıkarmadınız niye şimdi tanıştırma gereği duydunuz ki?
Devam etseydiniz bu şekilde...gamyoncuiremsu

Aslında kız öpmüş hani ya..
Erkek arkadaşınız da tuhaf karşılamış ya..
Önce bunun lafını yapan adamla olan ilişkimi sorgularım ben..

Aslında kız öpmüş hani ya..
Erkek arkadaşınız da tuhaf karşılamış ya..
Önce bunun lafını yapan adamla olan ilişkimi sorgularım ben..

ilişkimi sorgulamam gerek yok gayet memnunum,o benim böle bi şeyden rahatsız olacağımı bildiği için söledi o konuyu açmasaydı ben acardım farketmez yanii....

ilişkimi sorgulamam gerek yok gayet memnunum,o benim böle bi şeyden rahatsız olacağımı bildiği için söledi o konuyu açmasaydı ben acardım farketmez yanii....

Tamam,güzel..
Allahım mesut etsin..
O zaman cidden kendinizi sorgulayın..
Peki ne var ki arkadaşınız sevgilinizi öpse,samimi dursa..
Ben olsam gururlanırım ayol..
Benim hoşuma gider,arkadaşımın sevgilimi tanımaya çalışması...:1hug:

yani ben 14 sayfadır anlamış değilim.
madem çift olarak bu tarz şeylerden hoşlanmıyorsunuz; ee kız arkadaşınız da güvenilir değilmiş zaten.
niye görüştürdünüz o zaman?
kız illa geleceğim diye tutturup takip mi etti?
sevgilim başbaşa olmak istiyor benimle diyemediniz mi?
en fazla küserdi size, ki güvenilmez olan bir kızı kaybetmekte çok önemli değil zaten şu durumda.

Vallahi derdiniz çok büyükmüşşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bir daha görü$türmezsiniz o zaman olur biter sengözlerimebaksanab

Birde bir laf vardır ya söylemeden edemedim..Aklıma dü$tü i$te ''Kİ$İ KENDİNDEN BİLİR İ$İ''

derdim büyük ya da küçük bu beni ilgilendirir.yorum yapmayın yeter size saçma geldiyse...

derdim büyük ya da küçük bu beni ilgilendirir.yorum yapmayın yeter size saçma geldiyse...

Neden?:uhm:
Yani yorumu beğenmeyince hemen kovuluyor kişiler?
Vallahi sadece merakımdan soruyorum...
O da öyle düşünüyordur neden denmiyor ki?

tanışırım da tanıştırırım da...
ben bunun tamamamen kişinin kendine güveniyle alakalı olduğunu düşünüyorum...
tanışanın da kendine güveni, tanıştıranın da...
eğer tamsa problem yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…