- Konu Sahibi idealist_m35
-
benimde çok mutlu bi ilişkim çok sevdiğim ve çok sevildiğim. hatta sevgilime bariz ilgisi olan bi arkadaşım var gelir öperde sevgilimi. ben hiiç kıskanmadım aman sevgilim elden gidiyorda demedim.
ayrıca hiiç kıskanıldığımı düşünmedim. benden iyileri arkadaşlarımın olsun dedim..
ben kendimle barışık ve kendine güvenen biriyim. sevgilimede güvenirim. böyle bir ilgi hissettiğinde gülerek benimle paylaşabilir. beraber güleriz hatta..
sizde herkesin imrendiği çook mutlu bi ilişki yaşıyorsanız neyi dert ediyosunuz ki bırakın böle mutlu mesut yaşayın kuzum
ben de güveniyorum kendime ama sevgilime ilgisi olan biriyle de arkadaşlığımı devam ettirmem ister istemez beni huzursuz eder.benim erkek arkadaşımda anlatır bu tarz durumları sen dert etme der hep asla öle bişe yapmam der.ama yine de benim arkadaşım beni kıskanmamalı aksine mutluluğumdan mutlu olmalı...
güven çok öenmli ilişkilerde demek sen o arkadaşına güvenmiyorsun ki art niyet aradın öpmesi gayet normal bence ne var bunda sen arkadaş seçimlerini iyi yapmalısın bence
bana ters geldi ilk tanıştığın bir erkeği öpmek ,2 de 3de olur kabul ederim.bir de tanıştın tamam merak ediyodun onu da anladım ,tekrar uzun uzun sohpet edelim tekrar görüşelim demesi beni çıldırttı...zaten kısıtlı bi zamanımız var bi de uzun uzun seninle sohpet etmesine mi izin vericem yook o kadar da değil........
işte olay bu
farklı bakış açıları.
ben ilk tanıştırıldığımı tokalaşırken ,yanağından öperim.
ama siz buna karşısınız.
ama ben bunu yapıyorsam bu bizde böyle olduğu için. ben ailemde ve çevremde böyle gördüğüm için.
art niyet yoktur bizde bu harekette.......
mutlaka size sizde ilk öptünüz die art niyetlisiniz demedim demem de sizin görüşünüz ben tekrar görüşme isteğine takıldım daha çookkk
size bir mizansen yaratıyım hemen;
ben bir kız arkadaşım ve onun sevgilisiyle buluşmuşum.
erkek arkadaşıyla tokalaşıp öpüşmüşüm.
muhabbet etmişiz kalkıyoruz masadan.
gene tokalaşıp öpüşmüşüm ayrılırken (!)
mutlaka tekrar görüşelim muhabbet çok güzeldi demişim.
hatta kız arkadaşıma da sevgilini çok sevdim, bi ara tekrar toplanalım görüşelim demişim.
arkadaş da arkamdan konu açmış bir forumda;
hem öptü hem tekrar görüşmek istedi diye
benim gözümden olay bu şu anda.
çünkü benim için bunlar doğal şeyler..
Bütün yorumları okuyamadım,
Arkadaşlarım benim aynam gibidir, kişiliğine kendim kadar emin olmayacağım kişi arkadaşım olamaz. Dolayısı ile arkadaşlarımla sevgilimi tanıştırırım, onların sevgilileriyle de tanışmak isterim, karşısındaki insan nasıl biri görmeliyim, çünkü arkadaşım benim için çok önemli.
Bunları yaşadım da, arkadaşım çok seçicidir, dolayısıyla ciddi ilişkisi olamadı hiç, sonra bir ilişkiye başladı ve tanışmak için çok ısrar ettik, önce ben tanımak istiyorum olacak mı emin olmadan sizinle tanıştırmak istemiyorum dedi, ciddi kararlar aldılar ve tanıştık. (buna saygı duyarım, yeni tanıştığın birini tanıştırmak bence de mantıklı değil)
Yine bir arkadaşım daha flört aşamasında, çocuk arkadaşımı sıkıştırıyor ilişkiye başlamak için, ben ikna ettim başla tanı kaybedeceğin birşey yok v.s diyerek. Arkadaşımın ilişkiye başlayacağı gün çocuk bana asıldı! Evet arkadaşımın aslında onun için çok da önemli olmadığını v.s söyleyerek, arkadaşımı nasıl arayıp durduğumu ben bilirim. Sonra çocuk bana söylediklerini de kabul etmedi tabii. Ama arkadaşım olayı sorgulamadı bile, direk bitirdi.
Yani arkadaşım benim içimi bilir, sizin düşünce yapınıza göre neler olabilirdi o zaman. Öpmek, tanışmak, görüşmek istemek ne.. Kurban olurum ben arkadaşlarıma yaa.
Israr ediyomusun ki kız arkadaşının sevgilisiyle tanıştırılmak için
Asıl mesele bu sorudan bu ısrarlıktan ibaret:1hug:
ben anlatamadım galiba,erkek arkadşım yanımda olsa aynı şehirde olsak tamam yine görüştürebilirim ancak biz farklı şehirledeyiz 2 ayda anca geliyo 2 ,3 gün kalıp gidiyo böle bir durumda tekrar görüşelim uzun uzun sohpet edelim demesi tuhafıma gitii.
Aslında kız öpmüş hani ya..
Erkek arkadaşınız da tuhaf karşılamış ya..
Önce bunun lafını yapan adamla olan ilişkimi sorgularım ben..
ilişkimi sorgulamam gerek yok gayet memnunum,o benim böle bi şeyden rahatsız olacağımı bildiği için söledi o konuyu açmasaydı ben acardım farketmez yanii....
Vallahi derdiniz çok büyükmüşşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bir daha görü$türmezsiniz o zaman olur biter sengözlerimebaksanab
Birde bir laf vardır ya söylemeden edemedim..Aklıma dü$tü i$te ''Kİ$İ KENDİNDEN BİLİR İ$İ''
derdim büyük ya da küçük bu beni ilgilendirir.yorum yapmayın yeter size saçma geldiyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?