• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizin ailesiyle tanışmak..

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Slm kızlar,

Başlıkta gördüğünüz gibi sevgiliniz sizi ailesiyle tanıştırmaya götürdü ve sizde gitdiniz giderken bişe aldınız mı içeri girerken nasıl karşılandınız,ne gibi sorular sordular ne kadar süre oturdunuz sevgilinizin durumu konuşma tarzı felan nasıldı ve ne kadar süre oturdunuz??

Başınızdan geçenleri burada paylaşırsanız çok sevinirim.Sevgilimde askerden gelince bendede böle bi durum söz konusu olucak ve şimdiden söylemeye başladı yani bn naparım nasıl konuşurum yani bilemiorum hayatımda ilk defa sevdiğimin insanın ailesiyle tanışmaya gidicem tabi bunun için baya bi zaman var ama olsun sizde burda paylaşırsanız bende bilgilenmiş olurum.

şimdiden teşekkürler..

ne kadar heyecanlıydım anlatamam sana :emir_bebek: acaba nasıl karşılanıcaktım neler konuşcaktık diye düşünmeyle geçti yolculuğumuz bilmiyorumkismile biz memleketlerimizde çalışmadığımız için yolculuk yapmak zorunda da kalmıştık üstelik :))) ama gayet sıcak bi karşılama oldu fazla bi sıkıntı çekmedim ilk başta utanıyosun azcık ama sonrası kendiliğinden gelişiyo zemuszemus biz 1 gece kalmıştık :)) görümcem yeni ew aldığı için ona güzel bi ew eşyası aldım kayınvaldemede buranın meşhur bişeyini götürdüm bide tatlı almıştık bayanssulusmile
bence aynı şehirdeysen bi pasta falan alıp giderken götürebilirsin...en kısa sürede bu güzel duyguyu yaşaman dileğiyle opuyorumnanaktan

biz zaten senelerdir ailecek tanışıyorduk hatta daha önceden evlerinde gidip kalmışdım ama ilk kez gelin adayı olarak gitttiğimde çok farklı bi duyguydu elim ayağım birbirine dolanmıştı giderken bursaya özgü kestane şekeri alıp götürdüm ayrıca annemin gönderdiği zeytinlerde vardı elim kolum dolu gitmişdim yani ay çok garipti içeri girdim deli divane oldular ogün yemekler hazırlanmış konuşduk ettik anne babamı sordular yemeğimizi yedik ama ben okadar çok utandımki daha fazla kalamadım dedim sözlümün halasına ki kendiside benim en yakın arkadaşım olur ne olur size gidelim çok fena heyecandan ölücem dedim onlar gitmemi istemediler ama güle uğurluya yolladılar beni çok güseldi herşey umarım herkes bunu yaşar

Ben hiç heyecanlı değildim.
Çağırdılar davet ettiler gittim...
Hiçbirşey almadım valla...
Yemek yedik, sonra beraber bulaşık yıkadık...
:icecream:
Sonra bize meyve koydu :1rolleyes:
Öyle bir gün geçirmiştik...

bigün sinemadan dönüyoduk aaa annem dedi.şaka yapıyo sandım ama hemen elini bıraktım.sonra yanına gittik böylece tanısmıs olduk.daha sonra beni halasıyla tanıstırmak istedi.utana skıla gittim.tatlı almıstık..daha sonra anneside gelmezmiii.zaten daha sevgilime bile yeni yeni alışıyordum...hiç agzımı acıp konusamadım.ama simdi rahatım valla..yinede annesiyle ve babasıyla tlfnda konusurken kasılıyorum.ama cok seviyorum.hepsi cok iyi insanlar...ama tanısma faslını bukdr ertelemen ii olmus burcu bence tabi.bi tanıstınmı tmm kandilde ara bayramda ara biraz zor oluyo.ama hemen alısırsan zorlanmazsın:))

6. ayımızda gittik abisigile...
Güya bi yengesiyle tanışcaktım.Ablaları eniştesi ordaydı iyi karşıladırlar saolsunlar...
Bende pek heyecan yok... He birde aklım bi karış havadasempatiksalakcinni
Evliliği pek o dönemde aklımın ucundan gecirmediğim için oraya nasıl niye niçin gittim bilmiyordumkafamçokkarıştı

Daha sonra abisi geldi..Onlada tanıştık...Nerde calıştıgımı ne iş yaptıgımı kac kardeş oldugumu sordular...Onlar soru yagmuruna tuttu..Bende soruları ıskalamaya calıştımhihoyyyt
Hiç bir şey götürmedim. İlk gitme. bir şey alıp götürsen bah bah ilk günden gözümüze girmeye calışıyor...Ben dahi olsa derim acıkcası
İncelik bi nezaket ama ilk tanışmada götürmek bence bana göre cok abes...
2.3. bi cicek bi pasta vs. götürülebilir...

Tabi ben gitmediğim için götürmedimde:1closedeyes:
2 saat mi? ne oturduk...
Abisi geldiğinde o disiplinli tek parca halinde dimdik oturuşu hiç gözümden kacmamıştı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ama içten içede gülüyordum o haline
Abisine karşı cok ama cok saygılı oldugunu gördüm... Açıkcası buda beni mutlu etti.
O halini görmek cok bambaşkaydı... Az bana zorluk cıkarsın gider abisine şikayet ederim diye gecmiyo degil aklımdan:jeyyar::jeyyar:
Furrur gendini ben gibi pammık kibin akıllı uslu kızı üzerse:icecream:

Yengesinin bi kac bana yaklaşımı hoşuma gitmedi...
Belki basit ama ben pek hoşnut olmadım...
Yok şu günah vs. tarsında konuşması vardı:1closedeyes:
Neyse gecti gitti... Ondan sonrada gitmedim...
Nişanlanalım bi hec cıkmıcam dermişimmmmm-tatlicadiarzu-

Hiç kendini sıkma oldugun gibi ol..
Konuşma muhabbet için sakın ön hazırlık yapma... O an nasıl gerekmen ve nasıl cvp vermen gerekiyorsa öyle yap derimolumunekankayizsmile
Giderken bir şeyler alma derim...Çok abes yani...
2. Yada 3. alırsın telafi etmiş olursun bi neviolumunekankayizsmile
allah kavuştursun canımŞeniz

bizimde 3 sene olucak nerdeyse hala tanışmadık o mühim insanlarla kaydirigubbakcemile3
isteme faslında tanışıcaz bu gidişle..

Valla kisisine göre degisir..Nedense sevgili ailesi olunca hep agır olunmak gerekiyor,ama öylede olunca bisey degismiyor ki..Yada tanısmak bazı seyler icin ortam yaratmıyor kanımca..

Bende 4 yıldır cıkıyorum sevgilimle aynı semtte oturmuyoruz onların orda gezerken aa yengem dedi (bu arada yengesiyle yasıyor,anneleri köyde) Tabii ben heyecanlandım hic beklemiyordum..Selamlastık o kadar baska bisey olmadı..Bu olaydan önce hep selam söyler,oturmaya cagırırdı ama gitmezdim ben ilk cıkmaya basladıgımzdan beri cagırır sevgilimde o utangac gelmez derdii..

Birbirimizi görünce o ilk elektirikten ve sevgilimin yengesini cok sevmesinden cesaretlenerek oturma teklifini kabul ettim.kaydirigubbakcemile3

Bastan cok utandım,konusamadım evde cocukları ben ve sevgilim vardı.Evlilikte uzaktı valla yengesi evlilik acıyor,ben babam vermez diyorumm :))) Ben böyle ortamlarda sevgilimle mesafemi korumak isterim hep..Sanki arkadasımla cafe'de oturuyor gibiydim..O zaman yengeside acemiydi..Simdi sevgilimin abisi bizden esinlenerek bir kac sevgilisini eve getirince usta oldu bu konularda..aklinialirimsmile

Valla iyi insanlara rastladıgımdan cok ama cok mutluyum ve ayrılırsam cookk üzülürüm..Ha bu arada annesiyle de istanbula geldiklerinde tanısmıstık..Beni cok sevmis vesikalık foto'mu almıs sevdicegimden cüzdanında tasıyormus..Önce resmimi görmüstü inanmamıs bu kartpostal demis ay ne gülmüstümm..Abisi evlenince dügünlerine gitmistim cünkü aynı zamanda bir zamanlar biz ücümüz is arkadasıydık..Sevgilimden önce abisini tanımıstım aynı departmanda calısmıstık gitmemek olmazdı tabii sülale de görmüs oldu ama allahtan is arkadaslarımla takıldımm..:jeyyar:

Kesinle rahat ol,kendin gibi oll ve akısına bırakk su yolunu buldugu gibi ortama göre sende cevap verir konusursun..

Son düzenleme:
Bende tanıştım ama birden gelişti herşey..ışteydim aradı bugün akşam bize götürücem seni dedi..Önce itiraz ettim herzamanki gibi =) ama daha fazla erteleyemedim çünkü annesi sürekli beni görmek istiyordu ve ben hayır daha var falan diyordum, sevgilimde sürekli arada kalıyordu..
ış çıkışı geldi aldı beni..Herhangi bişiy alamadım çünkü sevgilim izin vermedi, gerek yok dedi..Kadın kapıda karşıladı beni,yemek yedik fln muhabbet ettik..Güzel bi geceydi..
Sevgilim beni eve bıraktıktan sonra eve gidince beni aradı ve annem sana bayılmış dedi =)

Şimdiden sana bol şanslar cnm umarım istediğin gibi geçer tanışma faslınız..

Son düzenleme:
Bende tanıştım ama birden gelişti herşey..İşteydim aradı bugün akşam bize götürücem seni dedi..Önce itiraz ettim herzamanki gibi =) ama daha fazla erteleyemedim çünkü annesi sürekli beni görmek istiyordu ve ben hayır daha var falan diyordum, sevgilimde sürekli arada kalıyordu..
İş çıkışı geldi aldı beni..Herhangi bişiy alamadım çünkü sevgilim izin vermedi, gerek yok dedi..Kadın kapıda karşıladı beni,yemek yedik fln muhabbet ettik..Güzel bi geceydi..
Sevgilim beni eve bıraktıktan sonra eve gidince beni aradı ve annem sana bayılmış dedi =)

Yalnız bişi dikkatimi çekti giderken salonda vedalaştık yine gel bekleriz kızım falan dedi,bende herşey için teşekkürler kendinize iyi bakın dedim..Vedalaşma salonda kaldı :D Beni kapıya kadar ablası geçirdi..

Ama içerde misafirler falanda vardı, bide ilk görüşme onun verdiği ağırlıkta olabilir herneyse sonuç olarak insanın ilgisini çekiyor ister istemez..
Takıldığım tek detay buydu..
Siz olsaydınız bu davranışı nasıl değerlendirirdiniz??
Normal mi, ilginç mi?

Şimdiden sana bol şanslar cnm umarım istediğin gibi geçer tanışma faslınız..

canım misafirler olduğu içindir belki pek takılıcak bişey deil aslında o gün boyunca sana hareketleri iiyse boşver onu görmezden gel derim.biizm tanışmamız 1 ay oldu ve askere gitdi artık izin kullanmazsa eylülde burda tanıştıırmayı düşünüo aslında bnde çk merake diorum açıkıcası ailesini felan ama bi yandanda ne bilm ya istenmezsem ya kötü şeyler olursa die düşünüp duruorum gerçi tanışmaya daha çk var zaman su gibi akıp geçio ya

ayyy sevgilim beni kandırdı.. normalde filmlerde olur ya annem evde bize gidelim der genç adam.. genç kız gider evde anne yoktur.. sonra gazoz içerler falan =))) neyse beni de sevgilim evde kimse yok aşkım yanıma gel çok hastayım diye kandırdı.. bi gittim annesi evde.. off.. çook hazırlıksızdım yahu.. hiç bişe almadım.. haberim yoktu.. babası da geldi akşam.. selamlaştık.. babası mutfağa geçti koşa koşa babasının arkasından gitmiş.. baba bu benim kız arkadasım ha demiş.. hadi ya çok tatlıymış demiş babası da.. neyse o günden sonra annesinin doğum gününde gittim bi kız arkadasımı aldım yanıma.. pasta yaptırdık giderken..

sıkıntı yapacak birşey yok sadece biraz hazırlık yeterli bende önce annesiyle tanıştım giderken papatyaları çok severmiş bir demet papatya aldık ama ben giderken hep diyorumki ya çok oturmayalım bak burnundan getiririm utanırım ben hem çok oturulmaz daha ilk defa görüyo falan zaten ben gitmek istemedim annesi beni görmek istemişti öyle gittik 15 dk oturduk daha sonra çıktık 2 sene bitmek üzere annesi hala o papatyaları saklar

Güzel başlık olmuş:)
ben aslında tanışmak cok istiyorum insan cok merak ediyor ilerde aile olacaği kişileri ama isteme olmadan da bir garip geliyor daha doğrusu utangacım, deneyimsizim evlerine gidemem gibi geliyor sevdiğim emrivaki yapar da bir deli cesareti gelebilir ama onunda benden farkı yok kaydirigubbakcemile3 askerden gelsin bakalım elbet bişeyler olucak sempatiksalakcinni

ben tanısmadım henuz ama onu annmle tanıstırdım sınamadan cıktık hadı anneme gıdıoruz dedım ve gıttık :D cok heycanlanmıstı kuzum benım ellerı terlemıstı zor duruyodu ayakta ama kaynastı ilk 5 utandı sıkıldı ama gectı :) sımdı o bana dıo ama cesaret edemıorum utanıorum ne derım ne konusurum bılmıorum kı :)

Back
X