Sevgilinizin annesi ayrılmanızı istese?

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Herkese iyi akşamlar,
Yine mi sen diyeceksiniz ama buradan gelen yorumlar bana cok iyi geliyor. Ve hemen size danışasım geliyor. Sorun söyle ki, erkek arkadasıma her ay biraz yüklü fatura geliyor ve bunu annesi bu ay ogreniyor. Ve sebebini bana bagliyor galiba. Beni aradi benimle uzun uzadıya konustu ve ara verin dedi. Bende kendi kendime bizim iliskimize karar veremez dedim konusmaya devam ettik. Ama suan iyice konus karismis vaziyette kisaca beni istemiyor. Onada ayrilin diye baski uyguluyor surekli sanirsam. Biz birbirimizi cok seviyoruz. Ve asla ayrilamiyoruz, ayrilmak da istemiyoruz zaten. Ailesi baska bir sehirde oturuyor. Ileride o sehirde yasamam olur biter diyorum ama bir yandan da cagresiz hissediyorum kendimi. Nolur bana bi akil verin napayim ben :KK42:

Herkese iyi akşamlar,
Yine mi sen diyeceksiniz ama buradan gelen yorumlar bana cok iyi geliyor. Ve hemen size danışasım geliyor. Sorun söyle ki, erkek arkadasıma her ay biraz yüklü fatura geliyor ve bunu annesi bu ay ogreniyor. Bu arada öz annesi değil neyse.Ve sebebini bana bagliyor galiba. Beni aradi benimle uzun uzadıya konustu ve ara verin dedi. Bende kendi kendime bizim iliskimize karar veremez dedim konusmaya devam ettik. Ama suan iyice konu karismis vaziyette kisaca beni istemiyor. Onada ayrilin diye baski uyguluyor surekli sanirsam. Biz birbirimizi cok seviyoruz. Ve asla ayrilamiyoruz, ayrilmak da istemiyoruz zaten. Ailesi baska bir sehirde oturuyor. Ileride o sehirde yasamam olur biter diyorum ama bir yandan da cagresiz hissediyorum kendimi. Nolur bana bi akil verin napayim ben :KK42:

Sınırsız dakika veren ve fiyatı uygun tarifeye geçin ,)

Faturanin benimle alakali oldugunu dusunuyor dedim. Fatura benimle alakali degil. Ben kontorlu oldugum icin ariyorum zaten. Konuyu nasil kirici yorumlayabilirim diye dusunuyorsunuz diyecegim artik gercekten.
Burdan kırıcı yorum olduğu kanaatine nasıl vardınız anlamadım gerçekten. Yani eğer konuşuyorsunuz da fatura o yüzden fazla geliyorsa bir ay da sen üstlenebilirsin demek istedim.

Neden fazla geliyormuş peki.

Seninle konuştuğu için değilse sen de merak etmiyor musun?

"Sahi neden fazla geliyor faturan?"
Demiyor musun?

Faturasina online'dan baktim zaten absurt bir rakam degil her ay olunca kadin kizmis sanirsam.

Ya zaten şimdi herkes tarife kullanıyor.Sınırsız bilmem kaç bin dakka.Hiçkimse bitiremiyor bile o dakikaları.Ne kadar fazla gelebilirki zaten.Hem senin sevgilin muavindi.Yani kendi parasını kazanan birisi.Öğrenci filan da değil.O zaman neden karışıyoki ÜVEY anne.Hadi karıştı sevgilin niye rest çekmiyor.Kadın seni istemiyo bahane arıyor.Sende koy mesafeni bak rahatına.

Genç delikanlı değil mi bu faturasının çok gelmesi kadar normal birşey yok sevgilisi varsa. Bunu benim babaannem bile anlayışla karşılayabilir.

Seni istemiyor olması özelliklede bu sebepten ötürüyse para bu insanlar için herşeyden önce geliyor demektir durum fena vahim.

Değmez asla taviz verme istemiyorsa baksın işine isteyen çok olur :KK66:

Herkese iyi akşamlar,
Yine mi sen diyeceksiniz ama buradan gelen yorumlar bana cok iyi geliyor. Ve hemen size danışasım geliyor. Sorun söyle ki, erkek arkadasıma her ay biraz yüklü fatura geliyor ve bunu annesi bu ay ogreniyor. Bu arada öz annesi değil neyse.Ve sebebini bana bagliyor galiba. Beni aradi benimle uzun uzadıya konustu ve ara verin dedi. Bende kendi kendime bizim iliskimize karar veremez dedim konusmaya devam ettik. Ama suan iyice konu karismis vaziyette kisaca beni istemiyor. Onada ayrilin diye baski uyguluyor surekli sanirsam. Biz birbirimizi cok seviyoruz. Ve asla ayrilamiyoruz, ayrilmak da istemiyoruz zaten. Ailesi baska bir sehirde oturuyor. Ileride o sehirde yasamam olur biter diyorum ama bir yandan da cagresiz hissediyorum kendimi. Nolur bana bi akil verin napayim ben :KK42:
Öz anne degilse sallamiyorsa sende sallama bu cocuk kendi calisip kazanmiyormu canim ya da babasi kadinin cebindenmi cikiyor cocugun mutlu olsun gerisi onemli degil aksine inadina sevgilinden coklu konusma yaptir bak nasil sevecek seni :)

Kadin sizi aradigina gore ilk aramasi degil gibi. Bu kadar erkenden bu derece samimiyete ne gerek var ki? Ustelik size ara vermenizi tavsiye edebiliyor kiytirik bir sebepten.

Erkenden gelin moduna girip kadinla yuz goz olmussunuz resmen.

Back
X