• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin annesi ayrılmanızı istese?

Lise çağında mısınız? Yani bu bahaneyi lisede sevgilisi olmasın, ders çalışsın falan diye sunar da anneler. Lise çağında değilseniz fatura işin bahanesi olmuş, annesi sizden hoşlanmıyor. Erkek arkadaşınız ana kuzusuysa (hala annesini ilişkisinde söz sahibi yapıyorsa öyle belli ki) işiniz zor, siz istemeseniz de o sizden ayrılır bir süre sonra.

Herkese iyi akşamlar,
Yine mi sen diyeceksiniz ama buradan gelen yorumlar bana cok iyi geliyor. Ve hemen size danışasım geliyor. Sorun söyle ki, erkek arkadasıma her ay biraz yüklü fatura geliyor ve bunu annesi bu ay ogreniyor.Ve sebebini bana bagliyor galiba. Beni aradi benimle uzun uzadıya konustu ve ara verin dedi. Bende kendi kendime bizim iliskimize karar veremez dedim konusmaya devam ettik. Ama suan iyice konu karismis vaziyette kisaca beni istemiyor. Onada ayrilin diye baski uyguluyor surekli sanirsam. Biz birbirimizi cok seviyoruz. Ve asla ayrilamiyoruz, ayrilmak da istemiyoruz zaten. Ailesi baska bir sehirde oturuyor. Ileride o sehirde yasamam olur biter diyorum ama bir yandan da cagresiz hissediyorum kendimi. Nolur bana bi akil verin napayim ben :KK42:
bence konu ayrılın değilde fatura çok geldiğinden daha az görüşünde bulunmuş gibi geldi sizde siz karışamazsın diyince tersine gitmiştir olay büyümüştür.

kaynanaliga simdiden baslamis.hiccc tinlamayin diycem fakat dugun nisan zamani bu sizi cok zorlar.gerci bu zamanda hangi kaynana gelinini seviyor ki

Çok eskiden burada bi zipzip diye bir üye vardı
Her konuya ilk yorumu kaç yaşındasınız olurdu
Eksikliğini çok arıyorum valla
Ben de ona ithafen sormak istiyorum

"Kaç yaşındasınız?"

Kaç yaşındasınız değil, tam olarak şöyle:

“Yaşlar kaç?”:KK48:

Bence de bazı konularda çok eksikliği hissediliyor zipzipin:KK45:

Herkese iyi akşamlar,
Yine mi sen diyeceksiniz ama buradan gelen yorumlar bana cok iyi geliyor. Ve hemen size danışasım geliyor. Sorun söyle ki, erkek arkadasıma her ay biraz yüklü fatura geliyor ve bunu annesi bu ay ogreniyor.Ve sebebini bana bagliyor galiba. Beni aradi benimle uzun uzadıya konustu ve ara verin dedi. Bende kendi kendime bizim iliskimize karar veremez dedim konusmaya devam ettik. Ama suan iyice konu karismis vaziyette kisaca beni istemiyor. Onada ayrilin diye baski uyguluyor surekli sanirsam. Biz birbirimizi cok seviyoruz. Ve asla ayrilamiyoruz, ayrilmak da istemiyoruz zaten. Ailesi baska bir sehirde oturuyor. Ileride o sehirde yasamam olur biter diyorum ama bir yandan da cagresiz hissediyorum kendimi. Nolur bana bi akil verin napayim ben :KK42:
Kusura bakmayın da çok gülünç ya :KK70: telefon faturası çok geliyor diye oğluna sevgilinden ayrıl demekle kalmıyor, bizzat sevgiliyi arayıp ayrılın mı diyor yani bu kadın??? Siz de bu aileyi normal farz ederek ilişkiye devam mı ediyorsunuz? Bu ne ya şaka mı? Konu fake bence kızlar. Fake değilse de telefon faturası kadar bile değer biçilmeyen bir kadının hüzünlü hikayesini okudum az önce

sevgilin bu konuda ne düşünüyor? örneğin annesine çok kızmış olmalı değil mi sonuçta ilişkinize burnunu sokmuş resmen

yoksa sevgilin eziğin biri olduğu için annesiyle beraber senden kurtulmak için böyle bir numara yaptılar

yaşlarınız kaç. eğer 14-15 filan değilse ayrıl sen zaten bu çocuktan. emin ol pişman olmazsın ilerde.

Kasımda da aynı konu sorun olmuş. Yolda saatlerce konuştuğunuz için fatura yüksek geliyorsa neden tarife değiştirmiyorsunuz ki? Konuşmakla bitmesi mümkün olmayan tarifeler var artık. O biterse whatsapp üzerinden konuşun, messenger üzerinden konuşun ne bileyim. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ailenin bu tavrı da bir değişik. Kadının sizi aramaya cesaret edebilmesi bile tuhaf. Yürüyecek gibi görünmüyor, tabi arkadaşınız ailesine sizi ezdirmemeyi öğrenirse o başka.

Çocuğunun sevgilisini arayıp da ara verin demek düpedüz terbiyesizliktir.
Siz de nasıl hitap edeceğinizi soruyordunuz.
Densiz kadın.

Sevgilinizin tutumu önemli.
O adam gibi adamlardansa kadını kaale almayın.
Yok değilse topuklayın zaten.

Back
X