• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin annesi ayrılmanızı istese?

Herseyden once kadini fln bosverin sevgilinizin annesinin sizi aramasina nasil musade ettigini dusunun yada bilmiyosa sonra nasil sakin kalabildi ?

Geçen online bankacılıkta bir sorun oldu, o yüzden babamdan ödemesini rica ettim faturamı senelerdir ilk defa öğrenmiştir kaö lira ödediğimi. Kendisi çalışıp ödüyorsa annesi buna nesen müdahale ediyor ki? Bu şekilde bağımsız yaşamayı bilmeyen parazit çocuklar yetiştirmekten ne anlıyor bu aileler bilemiyorum.

Fatura sizin yüzünüzden değilse, erkek arkadaşınız niye bunu size söyleme gereği duyuyor? Arabulucu olmayı başaramayan bir erkekle mutlu evlilik zor..Ayrıca herkeste wp varken yüksek fatura gelmesi enteresan..

Öz annesi değil demeniz hiç hoş değil..sadece doğurmakla anne olunmuyor..kadın bakmıştır,büyütmüştür..önüne bir tas çorba koyup,çamaşırını yıkadıysa annelik yapmıştır.

Kaç yaşındasınız?
Erkek arkadaşınız çalışmıyor mu?
Faturasına annesi nerden bakıp görüyo faturalarını takip mi ediyo?

Cevaplar evet ise ilişki yaşayacak olgunlukta değilsiniz.

Cevaplar hayır ise bu ilişkiden hayır çıkmaz çünkü fatura bahane seni istemiyolar faturayı bahane ediyolar ayrılması için. Erkek arkadaşınız da sanırım olgun biri değil ki annesi size ara verin diyebiliyo. Ki olgun ileri yaşta biri olsa bile aileler istemeyince sorun çıkıyo.
Ailelerin istemediği evlilikler maalesef %90 mutsuz gidiyo. Annenizin istemediği biriyle evlendiğinizi düşünün ve çözümü farklı şehirde yaşamak olarak düşünün bu çözüm mü? Anneniz hala istemiyo.

Bikaç konunuzu daha biliyorum bence bu ilişki nasıl desem daha hmmmm daha tamamlayamıyorum orayı... heh daha lise aşkı gibi bi ilişki.

Oglunun cep telefonu faturası yüksek geliyor; çare sevgilisinden ayrılması :-):KK70:

Daha neler okuyacak bu gözler burda

Benim esime de annesi kizmisti :)
Boyle ayril falan dedi mi bilmiyorum ama bir sonraki ay ikimizde guzel bir tarifeye gectik, o gun anlamaliymisim bu kadinin kacinkurasi oldugunu, basedemiyorumm... arkadasinin annesi fena benden demesi :)

Kaç yaşındasınız?
Erkek arkadaşınız çalışmıyor mu?
Faturasına annesi nerden bakıp görüyo faturalarını takip mi ediyo?

Cevaplar evet ise ilişki yaşayacak olgunlukta değilsiniz.

Cevaplar hayır ise bu ilişkiden hayır çıkmaz çünkü fatura bahane seni istemiyolar faturayı bahane ediyolar ayrılması için. Erkek arkadaşınız da sanırım olgun biri değil ki annesi size ara verin diyebiliyo. Ki olgun ileri yaşta biri olsa bile aileler istemeyince sorun çıkıyo.
Ailelerin istemediği evlilikler maalesef %90 mutsuz gidiyo. Annenizin istemediği biriyle evlendiğinizi düşünün ve çözümü farklı şehirde yaşamak olarak düşünün bu çözüm mü? Anneniz hala istemiyo.

Bikaç konunuzu daha biliyorum bence bu ilişki nasıl desem daha hmmmm daha tamamlayamıyorum orayı... heh daha lise aşkı gibi bi ilişki.
+1

Faturayı kim ödüyor?

Anne faturayı nereden biliyor?

Beni aradi benimle uzun uzadıya konustu ve ara verin dedi.

Ara verin demesi onun haddine değil bana göre, ayrıca görünüşe göre biraz fazla erken iletişim kurulmuş anneyle.
Erkek arkadaşınızın çözmesi gereken bir mesele bu.

Bir tahmin de benden gelsin. Yaşlarınız ufak, ve siz sevgililikten ziyade bir evcilik oynama durumundasınız. Bu çocuk size kapılıp esas sorumluluklarını boşluyor olabilir. Annesi bu tür şeylere kızıp faturayı bahane etmiş olabilir. Olgun ve bağımsız insanları kimse arayıp, ayrılın, fatura çok geliyor demez. Sizler ya çocuk yaştasınız, ya da çocuk gibi davranıyorsunuz, bilemedim.

Geçen sene mağazada çalışandan hoşlanılır mı diye konu açmışsınız, bu sene muavinden hoşlanılır mı?
Muavinin annesi siz telde konuşurken kapattırmıştı telefonu arkadan laf ediyordu, geçen bir konu daha açtınız annesine mesaj atsam mı diye bikaç kez konuştuk dediniz.
şimdi tekrar istenmeyen ilişkisiniz.

Sahi yaş kaç???

Faturasina online'dan baktim zaten absurt bir rakam degil her ay olunca kadin kizmis sanirsam.
sevgiliniz çalışan bir insan değil mi? annesine neymiş
bu kadın şimdiden herşeye karışıp bide sizi arayıp ara verin vs diyorsa vay halinize
çok çekersiniz daha ondan

Kaç yaşında bu arkadaş? Faturasına annesi neden karışıyor? Evlenince aynı şehirde yaşamazsınız ama eşinizin annesi yine karışacak bir yol bulur demedi demeyin.

Sevgiliniz fazla mı el bebek gül bebek büyütülmüş acaba..
Annesi bile hala faturasına karışıyorsa,ileride kim bilir nerelere karışır.?

Back
X