E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Sevgılınız mesela bır bayanla iş arkadası aynı zamanda kanki, arada iş oldugu ıcın cok kötulememenız gerekıyor ama bırlıkte samımı olmak ıstemıyorsunuz ya da ondan sogusun kötu yanını görsün ıstıyorsunuz
veya baska bır yerden samimiler ama bayanı hiiiiç sevmedınız cok samilerklava:
o bayanı sevgılınızden uzaklastırmak ıcın neler yaparsınız taktıklerınız nelerdır?
(Örn: bıdı bıdı yapıp sevgılınıze bayanı kötülemek, bayana kötü davranıp kacırtmak, sevgılıye bayan yanında cok ıyı davranmak/soguk davranmak .. vsvs ?? )
bayanın konuşmalarına dikkat ederdim mutlaka bir lastikli kelimesi olacaktır ne demek istedi diye sorarım yada bayana bir laf sokarım sevgilime söyleyincede yalanlarım:)))) çok şeytani oldu ama çok tepem atarsa yaparım heralde..
Allaha şükür hiç bayan sorunumuz yok.
baska kadinlarla kendini niye kiyasliyosunki,onun yeri ayri ,senin yerin apayri,o yanlizca is gorusmesi,,kendine guvenin olsun,sana bu ayri hava katar,hic ugrasmam boyle islerle,,,,yerimseniben
Sevgılınız mesela bır bayanla iş arkadası aynı zamanda kanki, arada iş oldugu ıcın cok kötulememenız gerekıyor ama bırlıkte samımı olmak ıstemıyorsunuz ya da ondan sogusun kötu yanını görsün ıstıyorsunuz
veya baska bır yerden samimiler ama bayanı hiiiiç sevmedınız cok samilerklava:
o bayanı sevgılınızden uzaklastırmak ıcın neler yaparsınız taktıklerınız nelerdır?
(Örn: bıdı bıdı yapıp sevgılınıze bayanı kötülemek, bayana kötü davranıp kacırtmak, sevgılıye bayan yanında cok ıyı davranmak/soguk davranmak .. vsvs ?? )
bir gun basima gelen bir olayi anlatayim size aklima gelmisken, uzun zaman olmadi bir kac ay onceydi ... gorumceme gitmistim ordada gorumcemin komsusu olan bir kadin vardi ama kadini cok iyi biliyorum hic haz etmedigim bir tarzi var kadinin ,
neyse beraber oturduk cay iciyoruz esim geldi o arada balkondan geldigini gorduk hepimizde
kadin " ay Ali abi geldi" dedi ve kostu kapi acacak! orda ben varim gorumcem var sanki o kadina dusmus gibi kapi acmak , o an o elektirik hic hosuma gitmedi ama hic bozuntuya vermedim o kapiya gitdi ama bende kaltim gitdim onun kapi acmaya gitdigini anlamamis gibi:jeyyar: , neyse esim salona gecti kadin " ay bir cay vereyim ali abiye " yaw ali abiyin cayi senimi gerdi diyecegim :roflol: tabi demedim , o arada ben icmiyordum zatne benimkini veririm dedim esime cayi goturdum ve isaret edim sen git ben geliyorum diye , oda 10 dk sonra cikti gitdi ben birazdaha durdum ve bende gitdim (dusundunmu oratada fesat hic birsey yok gorunuste ama) ben ciktikdan sonra kadin "sizin gelinde cok tehlikeli ha esi nasil korumaya aldi" demis gorumceme , hadi icin fesat degil benim yaptiklarimi nasil anladin degilmi ama :roflol: geri zeka kadincin olmadan seytan carpmaya calisiyor sozde kötükedihüso:roflol:
evli veya sevgilisi olan bir erkeğin nasıl bayan kankisi olur ya ben onu anlamadım :sm_confused: sanırım biraz fazla gerikafalıyım. benneyaptımki
ama böyle bir durum olsa bıdı bıdı veya kötüleme yoluna gitmem. sadece aşırı samimiyetten hoşlanmadığımı dile getiririm. artık gerisi kendisine kalmış
belırtmek de bır yöntem evet aslında..
bkz:
bayan: ben baska bayanlarla samıı olmandan hoslanmıyorum ercanklava:
erkek: hımm peki hayatım tamam
Kızlar diğer bayana kötu davranırsak, kıskanc oldugumuzu gösterırsek diğer bayan diş bilemez mi ,
bak şuna bak ben bunu elınden almaz mı ya da ayırmaz mıyım bakalım dıye
diş göstermez mı ? o yuzden tatlı mı davranmalıyız yınede, ya da gerektıgı kadar konusmak mı yeterlı
veya hıc konusmayacak kadar mesafede olmak mı en guzelı, belkı de öyle...
bu diyaloğu kalıp olarak yaşamak zorunda değiliz ki :)
başka bayanlar değil zaten. ortada belirli bir kişi var. X kişisi...
bu X in yaklaşımı hoşuma gitmiyor diye başlanabilir cümleye bence yerimseniben
zaten cevap olarak "peki hayatım" diyen bir eş biraz rahatsız edici olur şahsım adına. Kendi huzursuzluğumu dile getirdikten sonra ortak bir yol bulunacağına inanıyorum. a.s
gerçi kötü davranmaktan kastınız ne bilemiyorum ancak bence bu karşı tarafa koz vermekten öteye geçmez. karşı tarafın diş bileyip bilememesi zerre kadar umrumda olmaz ama yapılan davranıştan ötürü agresif durumuna düşüp eşimizide zor durumda bırakabiliriz. geriden izleyip yeri geldiğinde müdahale etmek en güzeli bence :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?