Sevgilinizin diğer bayanlardan uzak tutmak için; Neler yaparsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Sevgılınız mesela bır bayanla iş arkadası aynı zamanda kanki, arada iş oldugu ıcın cok kötulememenız gerekıyor ama bırlıkte samımı olmak ıstemıyorsunuz ya da ondan sogusun kötu yanını görsün ıstıyorsunuz

veya baska bır yerden samimiler ama bayanı hiiiiç sevmedınız cok samiler klava:
o bayanı sevgılınızden uzaklastırmak ıcın neler yaparsınız taktıklerınız nelerdır?

(Örn: bıdı bıdı yapıp sevgılınıze bayanı kötülemek, bayana kötü davranıp kacırtmak, sevgılıye bayan yanında cok ıyı davranmak/soguk davranmak .. vsvs ?? )

benim diğer bayanlardan bir farkım vardır ki sevgilimin sevgilisi olmuşum... diğer bayanlar beni ilgilendirmez şayet sevgilimi ilgilendiriyorsa o adamla da işim olmaz o saatten sonra...

baska kadinlarla kendini niye kiyasliyosunki,onun yeri ayri ,senin yerin apayri,o yanlizca is gorusmesi,,kendine guvenin olsun,sana bu ayri hava katar,hic ugrasmam boyle islerle,,,,yerimseniben

ben en başında peşinen söylemişimdir zaten flört etmeye karar verdiğimde ben çok kıskanç ve bayan arkadasa toleransı olmayan biriyim ya tüm bayanları büyük küçük tanıdık falan ayırt etmeden silersin resmi ve gerekiyorsa konuşursun yada hiç başını ağrıtmıyım diye..

sonuç olarak evliyiz ve bayan kalmadı çevresinde...

bayanın konuşmalarına dikkat ederdim mutlaka bir lastikli kelimesi olacaktır ne demek istedi diye sorarım yada bayana bir laf sokarım sevgilime söyleyincede yalanlarım:)))) çok şeytani oldu ama çok tepem atarsa yaparım heralde..

Allaha şükür hiç bayan sorunumuz yok.

kızla iyi geçiniyo gibi görünürüm, yanında da sevgilimi mıncıklarım

hiçbirşey yapmazdım...
zaten beni seviyorsa benden başkasına bakmaz....

Ben o kadini kotulememde cok samimi oldugu takdirde aramizda sorun olacagini bilmesi gerek ve mesafesini kendi korumali ... kadina benim esimden sevgilimden uzak dur diyemesinki uzak duracak mesafe koyacak kisi erkekdir ...

buu süper bır yöntem,
bayan yanlıs yaparsa gelıp sevgılınıze bıdı bıdı etmıyorsunuz yani ona laf sokuyoruz süper,
ben 1ine yaptım kurtuldum, bu işyerınde var sarmaşık dingiller onları ötelemem lazım pek başarılı olamıyorum... guclu olmak gerek sanırım

baska kadinlarla kendini niye kiyasliyosunki,onun yeri ayri ,senin yerin apayri,o yanlizca is gorusmesi,,kendine guvenin olsun,sana bu ayri hava katar,hic ugrasmam boyle islerle,,,,yerimseniben

Doğru...

Eğer aralarında gerçekten birşeyler olduğunundan (iş haricinde eminsen) o zaman harekete geçersin...

Sadece senin şüphen, kuruntunsa kendi kendine kurar üzülen sen olursun canım...

bir gun basima gelen bir olayi anlatayim size aklima gelmisken, uzun zaman olmadi bir kac ay onceydi ... gorumceme gitmistim ordada gorumcemin komsusu olan bir kadin vardi ama kadini cok iyi biliyorum hic haz etmedigim bir tarzi var kadinin ,
neyse beraber oturduk cay iciyoruz esim geldi o arada balkondan geldigini gorduk hepimizde
kadin " ay Ali abi geldi" dedi ve kostu kapi acacak! orda ben varim gorumcem var sanki o kadina dusmus gibi kapi acmak , o an o elektirik hic hosuma gitmedi ama hic bozuntuya vermedim o kapiya gitdi ama bende kaltim gitdim onun kapi acmaya gitdigini anlamamis gibi:jeyyar: , neyse esim salona gecti kadin " ay bir cay vereyim ali abiye " yaw ali abiyin cayi senimi gerdi diyecegim :roflol: tabi demedim , o arada ben icmiyordum zatne benimkini veririm dedim esime cayi goturdum ve isaret edim sen git ben geliyorum diye , oda 10 dk sonra cikti gitdi ben birazdaha durdum ve bende gitdim (dusundunmu oratada fesat hic birsey yok gorunuste ama) ben ciktikdan sonra kadin "sizin gelinde cok tehlikeli ha esi nasil korumaya aldi" demis gorumceme , hadi icin fesat degil benim yaptiklarimi nasil anladin degilmi ama :roflol: geri zeka kadin cin olmadan seytan carpmaya calisiyor sozde kötükedihüso:roflol:

Kimseyle öyle samimi olamaz, bende samimi olursam erkek arkadaşlarımla görür o zaman.

evli veya sevgilisi olan bir erkeğin nasıl bayan kankisi olur ya ben onu anlamadım :sm_confused: sanırım biraz fazla gerikafalıyım. benneyaptımki

ama böyle bir durum olsa bıdı bıdı veya kötüleme yoluna gitmem. sadece aşırı samimiyetten hoşlanmadığımı dile getiririm. artık gerisi kendisine kalmış

:lepi: işte buuuuuuu, harıkasın kötükedihüso

belırtmek de bır yöntem evet aslında..

bkz:
bayan: ben baska bayanlarla samıı olmandan hoslanmıyorum ercan klava:
erkek: hımm peki hayatım tamam

Kızlar diğer bayana kötu davranırsak, kıskanc oldugumuzu gösterırsek diğer bayan diş bilemez mi ,
bak şuna bak ben bunu elınden almaz mı ya da ayırmaz mıyım bakalım dıye
diş göstermez mı ? o yuzden tatlı mı davranmalıyız yınede, ya da gerektıgı kadar konusmak mı yeterlı
veya hıc konusmayacak kadar mesafede olmak mı en guzelı, belkı de öyle...

belırtmek de bır yöntem evet aslında..

bkz:
bayan: ben baska bayanlarla samıı olmandan hoslanmıyorum ercan klava:
erkek: hımm peki hayatım tamam

bu diyaloğu kalıp olarak yaşamak zorunda değiliz ki :)
başka bayanlar değil zaten. ortada belirli bir kişi var. X kişisi...
bu X in yaklaşımı hoşuma gitmiyor diye başlanabilir cümleye bence yerimseniben

zaten cevap olarak "peki hayatım" diyen bir eş biraz rahatsız edici olur şahsım adına. Kendi huzursuzluğumu dile getirdikten sonra ortak bir yol bulunacağına inanıyorum. a.s

Özellikle yeni bir ortama girdiğimizde sevgilim ve beni gören karşı cinsin bir kısmı (azınlığı mı desem çoğunluğu mu çok değişiyor ya) sevgilime bir farklı davranıyor. Bana öyle geliyor ki bu flörtöz (fritöz gibi oldu) davranışları kesinlikle sevgilime ya da bana yönelik değil. Uzun süreli bir ilişkideki erkeğin ilgisini çekmek sanırım o tip insanların gururunu okşuyor. Benimki de benden zeki, bu kızlara tam yüz veriyormuş gibi yapıp bir bozar. Çevremdeki kızların hepsi düşman oldu adama ohh benim de kafa rahat..

Önlemek için senin yapman gerekenin ilişkini sağlamlaştırmak ve güvenmek olduğunu düşünüyorum. Eskiden ben çok harap ederdim kendimi aman o baktı mı şu göz koydu mu diye.. Sonradan gördüm ki bunun sonu yok; hayat böyle geçmez. Rahatsız olduğum bir durum olursa söylemeye hiç çekinmem ama gerisi için oyunlar oynamak sadece seni yorar. Bir de eğer bahsettiğin kadının içinde öyle bir kötülük varsa bunu öncelikle sevgilin fark etmeli diye düşünüyorum. O kadar da saf olmasınlar ya.

gerçi kötü davranmaktan kastınız ne bilemiyorum ancak bence bu karşı tarafa koz vermekten öteye geçmez. karşı tarafın diş bileyip bilememesi zerre kadar umrumda olmaz ama yapılan davranıştan ötürü agresif durumuna düşüp eşimizide zor durumda bırakabiliriz. geriden izleyip yeri geldiğinde müdahale etmek en güzeli bence :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3 evett tam dayaklık bir cevap :)) peki hayatım lülülülülülü

ben sahsen oyle yapıyorum yaptım da ama hos olmayan seyler gördum ancak yuz ıfademı degıstırdıgımde farkettıler ve uzaklastılar bırbırlerınden
hatta bunlar samımılesınce garson cocuk da bır garıp baktı bunlara kızla sevgılı göya adama bak der gıbı ooofff
..... ..
düşünun boyle bır durumda ne yapabılırdınız kı , şşşt kendınıze gelın ahmettt ne bu davranıs ??!! falan mı .... yk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…