E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
sende haklısın tabi ama kanka ayrı potansiyel baştan çıkarıcı ayrı.örnek veriyim kanka eşimin birlikte geziye gidip aynı odada bile kalmasına ses çıkarmayacağım güvendiğim biri, potansiyel baştan çıkarıcı bakışıyla bile kendini belli edendir...herkesde öyle diye bişey yok
sende haklısın tabi ama kanka ayrı potansiyel baştan çıkarıcı ayrı.örnek veriyim kanka eşimin birlikte geziye gidip aynı odada bile kalmasına ses çıkarmayacağım güvendiğim biri, potansiyel baştan çıkarıcı bakışıyla bile kendini belli edendir...herkesde öyle diye bişey yok
Eğer eşiniz veya sevgiliniz adam gibi adamsa baştan çıkarıcı o bakışlara aldanmaz ve aslanlar gibi yanınızda olur.
Biz eşimle flört ederken en yakın kız arkadaşım nişanlısından ayrılmıştı, günlerce birlikte dolaşmıştık teselli etmek için, ama bir gün eşim (o zaman sevgilimdi) karşıma çıkıp her şeyi anlattı bana, işyerine geldiğini, baştan çıkarmaya çalıştığını vs. vs.
Önce inanmadım sonra arkadaşıma sordum, gözyaşları içinde anlattı bütün olayları, aynı eşimin anlattıklarını anlattı. Kendisini reddettiğini, gururunu kırdığını söyledi.
Mecburen tayin isteyip gitmek zorunda kaldı. Yani bir kadın ne yaparsa yapsın eşiniz düzgün biriyse sizde her daim eşinizi korumaya çalışan şovalye olmaktan kurtulursunuz.
Değilse o kız bu iş yerinden ve bu şehirden gidinceye dek benim bıdı bıdılarım bitmeyecekti....:dilcikar:
Benim burada ısrarla anlamadığım bir şey var (geri kafalılığıma verin) neden işyerindeki her kadın potansiyel baştan çıkarıcı olarak görülüyor anlamıyorum.
Benimde erkek birçok kankam var, dertleşiriz, öğle yemeğine çıkarız, sohbet ederiz. Ama şimdiye kadar ne ben onlardan nede onlar benden böyle bir tavır görmediler.
Ya arkadaşlar insanın içinde varsa siz zincire vurup 24 saat 7 gün başında bekleseniz gene yapacağını yapar. Kendini bilen insanı kimse ayartıp yoldan çıkaramaz. Siz diğer kadınlara diş bileyeceğinize karşınızdaki erkeğe güvenin, güvenmiyorsanız zaten bir ömür boyu böyle şüphelerle hayat geçmez.
Sanki eşlerimiz, sevgililerimiz masum, diğer kadınlar potansiyel baştan çıkarıcı, bırakın bunları Allah aşkına.
Her daim eşimin etrafında dönecek değilim, dönmedimde, kız kankasıda oldu, birlikte maçada gittiler, benimde erkek kankam oldu. Kişi kendini bildikten sonra sorun olmaz. Ayrıca ben kendimi işyerindeki kanka yerine koyuyorum ve böyle düşünüyorum, arkadaşımın eşi tutup bana acaip bir tavır alıp, bir şeyler yapmaya kalksa sadece gülerim tınlamam bile.
Sevgilinizin Diğer Bayanlardan Uzak Tutmak İçin; Neler Yaparsınız?
Hicbirsey....isim gücüm yok sürekli amaninda aman kimse yanasmasin diye elin tavuklarina kistmi diyecem? Hic ugrsamam vallaha.....
Sevgilim olacak adam adamsa zaten buna gerekde yok kanimca...
sevmem öyle kadın- erkek arkadaşlığında samimiyeti ve laubaliliği...
slm vermek yeterlidir benim için...Fazla muhattaplığı sevmem...
Benim sevgilim benim erkek arkadaşlarımla yakın olmamı istemediği gibi bende sevgilimin kız arkdaşları ile yakın olmasını istemem...İş arkadaşı akrabası okul arkadaşı vs...Bana terstir bu durumlar... Hoş artık benim ne erkek arkdaşım var nedeonun kız arkdaşı var biz bu kuralı çok güzel uyguluyoruz...Rabbim bozmasın...
ama insanında içinde olmalı bazı şeyler...
Canim bacim kusura bakma ama ne kankaligindan bahsediyorsun ya sen dunya nasil donuyor? gormuyorusun? .....hayatin toz pembe geciyor yada gozlerini siki siki yumusun bir arkadaslik bir kankalikdan bahsediyorsun... ben hic bir kadina guvenmem esimede guvenmem ve denk geldigindede sanada guvenmiyorum ama hatani gormedim gordugum takdirdede "bir saniye senle ayni havayi tenefus edmemde" dedim bunu bulof olarak soylemedigimide iyi bilkir DİMYAT' A PİRİNCE GİDERKEN EVDEKİ BULGURDAN OLMAK da var cokacimcoook bunun icin sonunda onun icin daha adimlarini dikatli atmali .. ben kiskans bir bayanim ama ben kadinlari kiskanmam !!!!....esimin onlara olan hareketi abartili gelirse sikandal cikaririm sengözlerimebaksanab burnundan fitil fitil getiririm neden sesiz sesiz agliyacagimki? birazda onun basi agrisin cezasini ceksin yankis bir hareket yada yanlis bir davranis yaptiysa oyarim alim allahklava:
oyamasamda yanina birakmiyacagimkesin:roflol:
simdi diyeceksinizki senin gormedigin yerde herseyi yapar dogru yapabilir evdeki bulgur duyarsa ondan olur onuda kafasi basacak kadar zekidir benim herif az bucukyerimseniben
Sevgilinizin Diğer Bayanlardan Uzak Tutmak İçin; Neler Yaparsınız?
Hicbirsey....isim gücüm yok sürekli amaninda aman kimse yanasmasin diye elin tavuklarina kistmi diyecem? Hic ugrsamam vallaha.....
Sevgilim olacak adam adamsa zaten buna gerekde yok kanimca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?