Sevgilinizin diğer bayanlardan uzak tutmak için; Neler yaparsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet aynen katılıyorum ben de onu düşündum,
kankısı ıle potansıyel bastan cıkarıcı farklı mı
kankı görunup bastan cıkarmaya calısan da var o da ayrı.
ama kankıye zaten kımse dıger kadın gözuyle bakmaz kı kankı kankıdır.
süprizzzzz

Eğer eşiniz veya sevgiliniz adam gibi adamsa baştan çıkarıcı o bakışlara aldanmaz ve aslanlar gibi yanınızda olur.
Biz eşimle flört ederken en yakın kız arkadaşım nişanlısından ayrılmıştı, günlerce birlikte dolaşmıştık teselli etmek için, ama bir gün eşim (o zaman sevgilimdi) karşıma çıkıp her şeyi anlattı bana, işyerine geldiğini, baştan çıkarmaya çalıştığını vs. vs.
Önce inanmadım sonra arkadaşıma sordum, gözyaşları içinde anlattı bütün olayları, aynı eşimin anlattıklarını anlattı. Kendisini reddettiğini, gururunu kırdığını söyledi.
Mecburen tayin isteyip gitmek zorunda kaldı. Yani bir kadın ne yaparsa yapsın eşiniz düzgün biriyse sizde her daim eşinizi korumaya çalışan şovalye olmaktan kurtulursunuz.

çok fazla güvenmeyin sonra hayal kırıklığına uğramayın derim...
İnsanlara bu kadar güven nerden geliyor ki?
Unutmayalım tozpembe bi dünyada yaşamıyoruz...

çok haklısın iş sonuçta erkekte bitecek bu durumda ama kocama asılanada göz yummam ben aman eşim zaten bişey yapmaz diye...

Hiç bişey yapmam..-tatlicadiarzu-

Sadece falanca bayanla daha mesafeli ol derim..

Hatta abartıp şu kızdan uzak dur,selamı sabahı kes şununla istemiyorum,hoşlanmadım ondan derim..Bunu gayet yumuşak bir şekilde söylemem tabi..Gayet cadı bir şekilde...kaydirigubbakcemile3

O da istediğimi yapar..

Eşim iş yerinde öğle yemeği saatlerini bile değiştirmişti bu yüzden,karşılaşmamak için..Hatta çay saatlerine bile gitmiyordu..Ani baskın yaptığım da oldu.Ne var ne yok diye.(Benden önce iş yerinde hoşlandığı bir kız varmış )Çünkü adama sürekli bıdı bıdı yaptım..Kıyametleri kopardım..:dilcikar: Aralarında bişey olmamış,Çıkmamışlar bile ama olsun..Eşimin bir zamanlar ondan hoşlandığını bilmek yetti bana..

Neyseki kız istifasını verip gitmiş sonunda..Oh beeeeeeeeeeee delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
Değilse o kız bu iş yerinden ve bu şehirden gidinceye dek benim bıdı bıdılarım bitmeyecekti....:dilcikar:

Canim bacim kusura bakma ama ne kankaligindan bahsediyorsun ya sen dunya nasil donuyor? gormuyorusun? .....hayatin toz pembe geciyor yada gozlerini siki siki yumusun bir arkadaslik bir kankalikdan bahsediyorsun... ben hic bir kadina guvenmem esimede guvenmem ve denk geldigindede sanada guvenmiyorum ama hatani gormedim gordugum takdirdede "bir saniye senle ayni havayi tenefus edmemde" dedim bunu bulof olarak soylemedigimide iyi bilkir DİMYAT' A PİRİNCE GİDERKEN EVDEKİ BULGURDAN OLMAK da var cokacimcoook bunun icin sonunda onun icin daha adimlarini dikatli atmali .. ben kiskans bir bayanim ama ben kadinlari kiskanmam !!!!....esimin onlara olan hareketi abartili gelirse sikandal cikaririm sengözlerimebaksanab burnundan fitil fitil getiririm neden sesiz sesiz agliyacagimki? birazda onun basi agrisin cezasini ceksin yankis bir hareket yada yanlis bir davranis yaptiysa oyarim alim allahklava:
oyamasamda yanina birakmiyacagimkesin:roflol:
simdi diyeceksinizki senin gormedigin yerde herseyi yapar dogru yapabilir evdeki bulgur duyarsa ondan olur onuda kafasi basacak kadar zekidir benim herif az bucukyerimseniben

Ayyy be bacim o kadar seytan kadin varki sirf egosunu tatmin icin yuva bozmaktan kacinmiyorlar bak beni begendi beni tercik etdi ben koynuna aldi senin kocan diye msj cekenler bile var tahrik edebilmek icin adamin karisini , keske hic kimse ugrasmasa...
Maglesef ki maglesef bunlari duya duya yuvami kurtaracagim diye bir derde dusuyor kadin ortada yuva varmis gibi

Hayatta sevgilimin ya da kocamın her neyse adı bekçiliğini yapamam :dilcikar:
Herkes kendi vicdanından sorumludur
Elalemin .ıçı kırık kızlarını kendime rakip görerek de eşimi rahatsız etmem sengözlerimebaksanab
Haaaa ciddi anlamda eşimde öyle bir potansiyel görürsem de flört etme eğilimine girerse,
Direk yazık kızaa git onunla evlen,flört sizi açmaz derim,yuvasını yaparımm şakkıdı

evli veya sevgilisi olan bir erkeğin kankası olmamalı diye düşünüyorum çünkü bazen karşı tarafta art niyet olabiliyor kanka ayağına yatabiliyor.zaten benim isteğim dışında biriyle samimi olyorsa o adamdan hayır gelmez allah şükür ikimizde bu şekilde kanka muhabetlerinden hoşlanmıyoruz..:)bununla ilgili eşinden anlayış bekleyen adamdan da korkarım ....

sana katılıyorum

Valla güzelim 43 yaşında tabiri caizse feleğin çemberinden geçmiş, insanları (işimden dolayı) bir bakışta tanıyabilen biriyim. Öyle hayal dünyasında yaşamam, gözlerimide hiçbir şeye yummuş değilim. Sadece daha mantıklı düşünüyorum. Çünkü ben diyorum ki, eşinize güvenirseniz rahat olursunuz ama yok ben güvenmiyorum diyorsanız zaten şöyle bir ortamı gözden geçirmeniz lazım. Haa hiç kimseye tam güvenmemek lazım bak bunada katılırım. Ama beni iki göz süzen kadına tercih edecek erkek içinde kusura bakma uğraşamam.
Beni seven, sayan erkek her şeye gözlerini kapatıp nefsini köreltmelidir, çünkü ben öyle yapıyorum, öyleyse eşimde öyle yapacak ve kim ne yaparsa yapsın gözü gönlü kaymayacak. Kayıyorsa cehennemin dibine kadar yolu vardır. Neden kadını suçlayayım ki, tabiki eşimi suçlayacağım. Sevilmemiş sayılmamışım ki derim. Sevmeyen saymayan biri içinde kılımı bile kıpırdatmam ben.
Ayrıca kadın ve erkeğin iş ortamında arkadaş olması neden anormal olsunki, size bakarsak kadın ve erkek her daim aklı uçkurunda olan varlıklar. İşte ben bu konuda itiraz ediyorum. Yokmudur böyle vakalar vardır ama sanıyormusunuzki samimi olanlar illaki bir ilişkiye giriyor, yaaaa insanların içinde varsa zincire vursanız gene boynuzu yersiniz. Bunun arkadaşlıkla kankalıkla bir alakası yok.

ben ınanmıyorum erkeklerın aldatmayacagını.gözümün görmediği yerde kım bılır kımlerle neler yapıyor mantığındayım tüm erkekler için. çünkü tek gecelik bıle olsa erkekler bır anlık gafletle bırlıkte olabiliyorlar.hatta eşleriylen kavga edıpte ıs seyahatıne gıdıp neler yaşayanlar var.hatta bır arkadaşım evlı o anlattı başından gecen olayı ondan sonra hıcbır erkeğe guvenım kalmadı.sizinlede paylaşmak isterim.
bir iş seyahatine gittiği dönemde eşiyle arası bozukmuş,eşinin sağlık problemleri varmış bır seyler paylaşamıyorlarmış.oda yardımcısıyla bırlıkte olmuş tek gecelık bır heyecanla ve sabah eşinin telefonuyla uyanmış ve eşine bıtanem dıye hıtap etmış yanı ben bıtanem dıyınce oda hıcbırsey anlamadı,anlayamazdıda dedı.haklı.erkekler istedikten sonra hcıbırsekılde engelleyemeyız.
ama su var sen ne yaparsın samımı gorursen sevgılını derseniz.mesajlarını kontrol ediyorum.kıza o benım dıyorum dırek yada çok samimi davranıyorum,sevgilim bakarsa dahi neden baktım die düşündürcek duruma getırıyorum

istediğini yap, gözü dışardaysa niyeti varsa kırk takla da atsan yapar yine yapacağını

Aynen katılıyorum... psikopata bağlar insan bu şekilde, ben de kesinlikle uğraşamam.
Ha gözü de dışarıdaysa zaten selametle o zaman...kendimi paralayacak değilim.. zamanında yaptım hiçbir şey geçmedi elime, içinde olanı ne kadar tutarsan tut yapıyor...akıllandım artık... gözü felfecir okuyorsa yolu açık olsun...bu kadar...

Hiç bişey yapmam, niye arkadaşlarından uzaklaştırmak için uğraşayım ki.. Ben kadın - erkek arasında da kadın kadına yada erkek erkeğe arkadaşlık gib arkadaşlık olabileceğine inananlardanım.. ılla bir bayanla erkek samimi arkadaşlar diye birbirlerini yatağa atmak heveslisii olacaklar diye bir kural yok...
Eşimin de üniversiteden birsürü kız arkadaşı var benim de bir sürü erkek arkadaşım...
Hepsiyle de görüşürüz, gayet sammimiyiz, hatta 2 tanesini tanıştırıp evlendirdik bile...
Eşimin kankası Akçayda yazlık aldı ve oraya yerleşti, bu yaz programımız belli şimdiden, 1 hafta orda kalcaz 1 hafta da başka bireyerde masraf yarıya düştü heyo hey... :))

Kocalar zaten içlerinde aldatma çirkinliği varsa samimi arkadaşıyla olmak zorunda değil ki, zaten niyeti kötüyse senle hiç tanıştırmaz...

canım bende cok kıskancım oda cok kıskanc ve en basta konustuk bu durumu ama malesef ortam sartlarından dolayı cevresınde bır ton bayan oluyo bunlarıda engelleyemem.burda devreye guven gırıyo eşine veya sevgiline ve kendine güven .erkek arkadasıma guvenıyorum ve bana hep soyledıgı bır soz vardır .senı ıncıtecek bırsey yapmam ,eger bırının bana karsı en ufak ılgısını hıssedeyım anında yapmam gerekenı yaparım der ve yaptıgınada emınım .kı yerı gelırse bana soylerde zaten .ama bır kız eger sevgilime benım yanımda bıseyler yapsa vaya ben bunu bır sekılde ogrensem kızla ugrasmam sevgilimlemuhattap olurum .ama dedıgım gıbı boyle durumlarda güven çok önemli ilk zamanlardaki hırcınlıgım yok kendime ve sevgilime güveniyorum .benim yerim belli :) uzun oldu biraz özür

hiçbir şey yapmam. eğer benim birşey yapmamla bayanlardan uzak kalıyorsa zaten benim eşim veya sevgilim olmasın :1closedeyes:

kendime güvenim varsa hiç birşey yapmam. gözü dışarda olan sen kırk takla atsan senin yanında durmaz ya da senin yanındayken gözü başkasında olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…