Sevgilinizin diğer bayanlardan uzak tutmak için; Neler yaparsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bilmem hiç düşünmedim..
Belki de o yüzden çok dikkatle okudum bu konuyu..fisfisfis
Kocamın mesleği ve iş ortamı gereği ne okuldan ne de işyerinde hiç bir kadınla arkadaş olması mümkün değildi.. Aksine beni çok kanka erkek arkadaşlarım vardır.. O şaşmıştır bana hep..:CüvCüv:
Kişi kendini bilecek kolonya,sen istediğin kadar öbür kızlara pençelerini uzat. Adamın yapacağı varsa senin ruhun duymaz..:delphin:
Bu konulara takılıp da yok yere huzursuz olma.:teselli:

Bilmem hiç düşünmedim..
Belki de o yüzden çok dikkatle okudum bu konuyu..fisfisfis
Kocamın mesleği ve iş ortamı gereği ne okuldan ne de işyerinde hiç bir kadınla arkadaş olması mümkün değildi.. Aksine beni çok kanka erkek arkadaşlarım vardır.. O şaşmıştır bana hep..:CüvCüv:
Kişi kendini bilecek kolonya,sen istediğin kadar öbür kızlara pençelerini uzat. Adamın yapacağı varsa senin ruhun duymaz..:delphin:
Bu konulara takılıp da yok yere huzursuz olma.:teselli:

gene dogru dedın lalem :(
eskı sevgılım yıllarcana aldatmıstı benı, ben tum penceler dışarda gezıyodum da ayrıldıktan sonra tek tek tum noktaları bırlestırıp buldm aldatıldıgımı, yıllar sonra ögrendım hep ozamanlar aldatıldıgımı senağlama
anladım kı erkekte bıtıyomus iş, kızım son nokta koyma şu konulara yaa :(
iki lafın belını kırıyoz :oklava: konuya dahil ol
karşında sevgılın ve iş arkadası agaz agazalar, sen orda bakıon :1shok: napıcaksın sımdı hadı bunu soyle :içelim:

Özellikle yeni bir ortama girdiğimizde sevgilim ve beni gören karşı cinsin bir kısmı (azınlığı mı desem çoğunluğu mu çok değişiyor ya) sevgilime bir farklı davranıyor. Bana öyle geliyor ki bu flörtöz (fritöz gibi oldu) davranışları kesinlikle sevgilime ya da bana yönelik değil. Uzun süreli bir ilişkideki erkeğin ilgisini çekmek sanırım o tip insanların gururunu okşuyor. Benimki de benden zeki, bu kızlara tam yüz veriyormuş gibi yapıp bir bozar. Çevremdeki kızların hepsi düşman oldu adama ohh benim de kafa rahat..

Önlemek için senin yapman gerekenin ilişkini sağlamlaştırmak ve güvenmek olduğunu düşünüyorum. Eskiden ben çok harap ederdim kendimi aman o baktı mı şu göz koydu mu diye.. Sonradan gördüm ki bunun sonu yok; hayat böyle geçmez. Rahatsız olduğum bir durum olursa söylemeye hiç çekinmem ama gerisi için oyunlar oynamak sadece seni yorar. Bir de eğer bahsettiğin kadının içinde öyle bir kötülük varsa bunu öncelikle sevgilin fark etmeli diye düşünüyorum. O kadar da saf olmasınlar ya.:kızgın::delphin:

:delphin:

bencede iş erkekte biter.bu zamanda erkekler o kadarda saf değiller.kendilerine zarf atan kızı da dostça yaklaşanıda biliyolar.o yüzden sınırı erkek koymalıa.s
ha ben ne yapardım eşime yada sevgilime hiçbir bayanla kanka yada samimi olmasını istemediğimi bu durumun beni rahatsız ettiğini açık açık söylerdim.mesafeli olmasını isterdim ha yaparsa bunu ne ala ama yapmazsada kendi bilir:1closedeyes:
sonuçta ben etrafdaki bütün bayanlara diş bileyememki kimseye ahlak derside veremem
beni bir tek eşim ilgilendirir o da eğer beni seviyosa isteğimi gözardı etmez.yerimseniben

sevmem öyle kadın- erkek arkadaşlığında samimiyeti ve laubaliliği...
slm vermek yeterlidir benim için...Fazla muhattaplığı sevmem...
Benim sevgilim benim erkek arkadaşlarımla yakın olmamı istemediği gibi bende sevgilimin kız arkdaşları ile yakın olmasını istemem...İş arkadaşı akrabası okul arkadaşı vs...Bana terstir bu durumlar... Hoş artık benim ne erkek arkdaşım var nedeonun kız arkdaşı var biz bu kuralı çok güzel uyguluyoruz...Rabbim bozmasın...
ama insanında içinde olmalı bazı şeyler...

gene dogru dedın lalem :(
eskı sevgılım yıllarcana aldatmıstı benı, ben tum penceler dışarda gezıyodum da ayrıldıktan sonra tek tek tum noktaları bırlestırıp buldm aldatıldıgımı, yıllar sonra ögrendım hep ozamanlar aldatıldıgımı senağlama
anladım kı erkekte bıtıyomus iş, kızım son nokta koyma şu konulara yaa :(
iki lafın belını kırıyoz :oklava: konuya dahil ol
karşında sevgılın ve iş arkadası agaz agazalar, sen orda bakıon :1shok: napıcaksın sımdı hadı bunu soyle :içelim:

Ağız ağıza he!!!!
Hadi canım hadi der,döner giderim..kaydirigubbakcemile4
Kankalığın dozu olacak di mi?
Hadi lisedeyken biz çok suluyduk kabul ediyorum ama yaş 25i aşmış,herkesin hayatında iyi kötü birileri var,ayıp etmesinler boşyere :dilcikar:

Ağız ağıza he!!!!
Hadi canım hadi der,döner giderim..kaydirigubbakcemile4
Kankalığın dozu olacak di mi?
Hadi lisedeyken biz çok suluyduk kabul ediyorum ama yaş 25i aşmış,herkesin hayatında iyi kötü birileri var,ayıp etmesinler boşyere :dilcikar:

yaaaaaaaaaaaaa sorma
baktıgımı görduler de uzak durdular bır anda oha dedim yaa kötükedihüso
aslında dönup uzaklasmalıydım da işte uykuluydum sanırım malak gıbı oluyorum bazzen gamyoncuiremsu bır daha önlem alıcam taktıklı teknıklı tırnaklı gıdıcem :kızgın:

sevmem öyle kadın- erkek arkadaşlığında samimiyeti ve laubaliliği...
slm vermek yeterlidir benim için...Fazla muhattaplığı sevmem...
Benim sevgilim benim erkek arkadaşlarımla yakın olmamı istemediği gibi bende sevgilimin kız arkdaşları ile yakın olmasını istemem...İş arkadaşı akrabası okul arkadaşı vs...Bana terstir bu durumlar... Hoş artık benim ne erkek arkdaşım var nedeonun kız arkdaşı var biz bu kuralı çok güzel uyguluyoruz...Rabbim bozmasın...
ama insanında içinde olmalı bazı şeyler...

ıyı süper sızınkı oturmus tam, bızde eksık gedıklıkler var :delphin:

yaaaaaaaaaaaaa sorma
baktıgımı görduler de uzak durdular bır anda oha dedim yaa kötükedihüso
aslında dönup uzaklasmalıydım da işte uykuluydum sanırım malak gıbı oluyorum bazzen gamyoncuiremsu bır daha önlem alıcam taktıklı teknıklı tırnaklı gıdıcem :kızgın:

İlla çıkaracaksan pençelerini kıza değil sevgiline çıkaracaksın..
Dünyada bilmem kaç milyar kadın var..
O kadınlarla mı uğraşmak kolay yoksa bir tek sevgilinle mi?
Sen sevgilini adam et de diğer kızlar trene bakma misali dursunlar karşında..:lepi:

haddini bilen bir erkek zaten hayatında biri varken başka kadınlarla KANKA olmaz
ortam ve işi gereği yanındakiler kadınsa eğer sadece işiyle uğraşmalı öyle enseye tokat olmamalı..istediğin kadar pençe çıkar vır vır et.o sana burdan tamam deyip,ordan samimiyeti yürütünce bunu nerden biliceksi?
o yüzden iş karekterde biter,herşey dozunda olmalı senin uyarmana gerek kalmadan o sınırlarını sana belli etmeli..sınırı senin koyman gerekmez..
kolonyacım sen die yazdım ama sözüm sana değil..genel olarak konuşuyorum:)

haddini bilen bir erkek zaten hayatında biri varken başka kadınlarla KANKA olmaz
ortam ve işi gereği yanındakiler kadınsa eğer sadece işiyle uğraşmalı öyle enseye tokat olmamalı..istediğin kadar pençe çıkar vır vır et.o sana burdan tamam deyip,ordan samimiyeti yürütünce bunu nerden biliceksi?
o yüzden iş karekterde biter,herşey dozunda olmalı senin uyarmana gerek kalmadan o sınırlarını sana belli etmeli..sınırı senin koyman gerekmez..
kolonyacım sen die yazdım ama sözüm sana değil..genel olarak konuşuyorum:)

hihe tamam canım ben de üstüme alınayım :lepi:
sen de dogru dion, kafam gene bi dünya delikafadulden ehehue hihoyyyt

Sevgılınız mesela bır bayanla iş arkadası aynı zamanda kanki, arada iş oldugu ıcın cok kötulememenız gerekıyor ama bırlıkte samımı olmak ıstemıyorsunuz ya da ondan sogusun kötu yanını görsün ıstıyorsunuz

veya baska bır yerden samimiler ama bayanı hiiiiç sevmedınız cok samiler :oklava:
o bayanı sevgılınızden uzaklastırmak ıcın neler yaparsınız taktıklerınız nelerdır?

(Örn: bıdı bıdı yapıp sevgılınıze bayanı kötülemek, bayana kötü davranıp kacırtmak, sevgılıye bayan yanında cok ıyı davranmak/soguk davranmak .. vsvs ?? )

şekerim süslen püslen git işyerine ara ara diğerinede "tırnağım olamazsın sevgilimi sana yedirmem" bakışını atmayı unutma, ima et bi şekilde...sevgilinede hiçbişey söyleme aklında belki olmayanı aklına getirme

şekerim süslen püslen git işyerine ara ara diğerinede "tırnağım olamazsın sevgilimi sana yedirmem" bakışını atmayı unutma, ima et bi şekilde...sevgilinede hiçbişey söyleme aklında belki olmayanı aklına getirme

:sm_cool: hahah cok ıyı, tamam canım ben görusmemeye gayret edıcem
görusunce de bu bakışı calısıcam
bak böyle CADIARZU bır de boyle :dilcikar:

Sevgilinizin Diğer Bayanlardan Uzak Tutmak İçin; Neler Yaparsınız?

Hicbirsey....isim gücüm yok sürekli amaninda aman kimse yanasmasin diye elin tavuklarina kistmi diyecem? Hic ugrsamam vallaha.....:delphin:

Sevgilim olacak adam adamsa zaten buna gerekde yok kanimca...:kahve:

bir de şyle bir şey var , ben sızın bakısmanızı yanasmanızı gördum sınır oldum dersem, yanımda dıkkatlı olurlar ama arkamda yıne aynı olurlar,
karsımda da korksuınlar kı normalde de dıkkatlı davransınlar artık :jeyyar:

Benim burada ısrarla anlamadığım bir şey var (geri kafalılığıma verin) neden işyerindeki her kadın potansiyel baştan çıkarıcı olarak görülüyor anlamıyorum.
Benimde erkek birçok kankam var, dertleşiriz, öğle yemeğine çıkarız, sohbet ederiz. Ama şimdiye kadar ne ben onlardan nede onlar benden böyle bir tavır görmediler.
Ya arkadaşlar insanın içinde varsa siz zincire vurup 24 saat 7 gün başında bekleseniz gene yapacağını yapar. Kendini bilen insanı kimse ayartıp yoldan çıkaramaz. Siz diğer kadınlara diş bileyeceğinize karşınızdaki erkeğe güvenin, güvenmiyorsanız zaten bir ömür boyu böyle şüphelerle hayat geçmez.
Sanki eşlerimiz, sevgililerimiz masum, diğer kadınlar potansiyel baştan çıkarıcı, bırakın bunları Allah aşkına.
Her daim eşimin etrafında dönecek değilim, dönmedimde, kız kankasıda oldu, birlikte maçada gittiler, benimde erkek kankam oldu. Kişi kendini bildikten sonra sorun olmaz. Ayrıca ben kendimi işyerindeki kanka yerine koyuyorum ve böyle düşünüyorum, arkadaşımın eşi tutup bana acaip bir tavır alıp, bir şeyler yapmaya kalksa sadece gülerim tınlamam bile.

bir de şyle bir şey var , ben sızın bakısmanızı yanasmanızı gördum sınır oldum dersem, yanımda dıkkatlı olurlar ama arkamda yıne aynı olurlar,
karsımda da korksuınlar kı normalde de dıkkatlı davransınlar artık :jeyyar:

hiçbişey söyleme..eğer sevgilinin hakkaten suçu yoksa pençelerinin çıktığını görünce diğeri sessizce uzaklaşacaktır zaten...ha yok odamı inada bindirdi o zaman tekrar konuşalım şekerim

vallahi canım iş erkekte biter.adamın gözü dısarıdaysa ne yaparsan yap uzak tutamazsın.karsıdaki bayanın niyeti erkegi bastan cıkartmaksa erkek kendini bilen biriyse hiç pas vermez.hem hayat gecmezki sevdigini sürekli baska bayanlardan uzak tutmaya calısarak.erkek adam gibi adamsa zaten senden baskasını görmezsositososito

Benim burada ısrarla anlamadığım bir şey var (geri kafalılığıma verin) neden işyerindeki her kadın potansiyel baştan çıkarıcı olarak görülüyor anlamıyorum.
Benimde erkek birçok kankam var, dertleşiriz, öğle yemeğine çıkarız, sohbet ederiz. Ama şimdiye kadar ne ben onlardan nede onlar benden böyle bir tavır görmediler.
Ya arkadaşlar insanın içinde varsa siz zincire vurup 24 saat 7 gün başında bekleseniz gene yapacağını yapar. Kendini bilen insanı kimse ayartıp yoldan çıkaramaz. Siz diğer kadınlara diş bileyeceğinize karşınızdaki erkeğe güvenin, güvenmiyorsanız zaten bir ömür boyu böyle şüphelerle hayat geçmez.
Sanki eşlerimiz, sevgililerimiz masum, diğer kadınlar potansiyel baştan çıkarıcı, bırakın bunları Allah aşkına.
Her daim eşimin etrafında dönecek değilim, dönmedimde, kız kankasıda oldu, birlikte maçada gittiler, benimde erkek kankam oldu. Kişi kendini bildikten sonra sorun olmaz. Ayrıca ben kendimi işyerindeki kanka yerine koyuyorum ve böyle düşünüyorum, arkadaşımın eşi tutup bana acaip bir tavır alıp, bir şeyler yapmaya kalksa sadece gülerim tınlamam bile.

sende haklısın tabi ama kanka ayrı potansiyel baştan çıkarıcı ayrı.örnek veriyim kanka eşimin birlikte geziye gidip aynı odada bile kalmasına ses çıkarmayacağım güvendiğim biri, potansiyel baştan çıkarıcı bakışıyla bile kendini belli edendir...herkesde öyle diye bişey yok

Son düzenleme:
Back
X