- Konu Sahibi EU1
Vallaha güzelim kimsenin namus bekcilgini yapacak degilim...Isim gücüm yok esimin etrafinda dolanan her kadini potansiyel bir tehlike olabilir düsüncesi ile kendimi yipratamam...:kahve:
Zerre kadar vicdani olan bir adam senin yukarda bahs ettigin kadinlara tav olacak kadar namuslu ve esini böyle bir durumla karsilastirmicak kadar sereflidir.....a.s
Allah Vicdansizlara catirmasin insallah fakat bana göre vicdansiz ile beraber olanda vicdansiz kadar vicdansizdir hatta daha beter bir vicdansizdir......![]()
Valla bacim elimizin altindan adamlari birileri kaptimi işimiz gucumuz ne olur bilemiyorum kafamçokkarıştı ,
onlarin namusunun bekciligini yapamaya biliriz ama kendi huzurumuzu korumak icinde gozumuzu kapamamaliyiz bence !....,
Valla benim bunca yillik evliligimde en yakin arkadasimmi kocama asilmadi , esimin akrabasimi gozumun onunce yapmadigini birakmadi, kendi iscim'mi sacmalamadi , ama bende bile bile aman sende ben onun namusunun bekcisimiyim demedim ! ne yapmam gerekiyorsa o an yaptim...yerimseniben
yazalicak konusulacak cok konu var bu kadin erkek iliskisinde ama hersey rahat rahat yazilamiyor maglesef
Sevgilera.s.
Son düzenleme: