Sevgilinizin diğer bayanlardan uzak tutmak için; Neler yaparsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar zaten farkedılmıyr kı benım de yasadıklarım var eskı bır sevgılıme hep asılanlar olur sanıyordum mesajlar gelıyordu cocuga işte sızın oradayım ekmek kola aldım geleyım mı falan dıye yuhj dıyordum nsasıl msj atabılıyor, benımkı de bana gosterıyordu bana msj attı bak dıye,
ben de kıza kızıyordum ama nıce nıce yıllar sonra aklımda tum olanları bırlestırdım bır de baktı m kı adam benı yıllar yılı boynuzlamıs ben de tırnaklarımı cıkarmısım beklıyorum sanıyordum kendımı ama halbukı benden cıkan tırnak degıl boynuzmus kaydirigubbakcemile3 berbat bısey yaa, hıc anlamıyor ınsan olayın ıcındeyken alkisalkisalkis saf gbı laelaelaelaelae

Aslında ben de yukardaki yazılarımda bunu demek istemiştim ama uzatmayayım daha fazla dedim......:utangac:

hiç bişey yapmam o kadını farketmemiş gibi yaparım..
Aşkımla daha fazla ilgilenirim...
Zaten beni seviyorsa başkasıyla ilgilenmez

Mesleği gereği bayan meslektaşları ile görüşmesi gerekiyor ise ,bende onlarla arkadaş olmaya çalışırım ,hiç bir tehlike sezmezsem karışmam,o da zaten dikkat edere böyle şeylere ,mutlaka bir sınır koyar, çok samimi olduğu kız arkadaşı çok azdır ,zaten onlarlada bende samimiyimdir.

Aslında ben de yukardaki yazılarımda bunu demek istemiştim ama uzatmayayım daha fazla dedim......:utangac:

Ben anladim canim senin ne demek istedigini ama herkez kendini, esini , ailesini , bilir o yuzden hic endisem yok yerimseniben ....birde benim esim boga erkegidirki sadakat onlarin en buyuk ozeligidir :sm_cool:
onu ilk gunkunden daha cok seviyorum ayni sekil o da beni :utangac:, zaman gectikce insanlar usanmak yerine onsuz hicbirseyden zevk almamaya basliyor, bir filim bile izlesek, dizi bile islesek birbirimize anlatmak isteriz:asigim:... hele hele yas ilerledikce birbirinizden baska hic kimseden fayda gelmiyecegini anliyorsunuz!!..gun arasinda 100 sefer arasam neden arayip duruyorsun kelimesini asla duymadim ,yada benim telefonum niye karistiriyorsun, cuzdanima bakma, msn sifresi gizleme gibi olaylarinada hic rastlamadim....Allah c.cli hic kimsenin agzinin tadini yuvasini bozmasin insallah:Saruboceq:

ben en başında peşinen söylemişimdir zaten flört etmeye karar verdiğimde ben çok kıskanç ve bayan arkadasa toleransı olmayan biriyim ya tüm bayanları büyük küçük tanıdık falan ayırt etmeden silersin resmi ve gerekiyorsa konuşursun yada hiç başını ağrıtmıyım diye..

sonuç olarak evliyiz ve bayan kalmadı çevresinde...

bayanın konuşmalarına dikkat ederdim mutlaka bir lastikli kelimesi olacaktır ne demek istedi diye sorarım yada bayana bir laf sokarım sevgilime söyleyincede yalanlarım:)))) çok şeytani oldu ama çok tepem atarsa yaparım heralde..

Allaha şükür hiç bayan sorunumuz yok.

Ayyyynı ben :))

Bende öyle dedim ...Nişanlıyız ve çevresinde hiç kız arkadaşı yok...hatta bazen erkek arkadaşlarından bile soyutluyorum ...hoşuma gitmiyo bazıları çünkü,sevmediğim cıvık kaşı gözü oynayan insanlar...

Ayyyynı ben :))

Bende öyle dedim ...Nişanlıyız ve çevresinde hiç kız arkadaşı yok...hatta bazen erkek arkadaşlarından bile soyutluyorum ...hoşuma gitmiyo bazıları çünkü,sevmediğim cıvık kaşı gözü oynayan insanlar...

e tabi dünyayı tek başına yaşarız artık.:delphin: Oldu olacak kızların kökünü kurutalım, hatta bazı erkeklerindeşakkıdı

Ben anladim canim senin ne demek istedigini ama herkez kendini, esini , ailesini , bilir o yuzden hic endisem yok yerimseniben ....birde benim esim boga erkegidirki sadakat onlarin en buyuk ozeligidir :sm_cool:
onu ilk gunkunden daha cok seviyorum ayni sekil o da beni :utangac:, zaman gectikce insanlar usanmak yerine onsuz hicbirseyden zevk almamaya basliyor, bir filim bile izlesek, dizi bile islesek birbirimize anlatmak isteriz:asigim:... hele hele yas ilerledikce birbirinizden baska hic kimseden fayda gelmiyecegini anliyorsunuz!!..gun arasinda 100 sefer arasam neden arayip duruyorsun kelimesini asla duymadim ,yada benim telefonum niye karistiriyorsun, cuzdanima bakma, msn sifresi gizleme gibi olaylarinada hic rastlamadim....Allah c.cli hic kimsenin agzinin tadini yuvasini bozmasin insallah:Saruboceq:

cnm benim aşkım da boğa gerçekten boğa erkeği sevdimi sadık olyor bunu kendisi de söylüyor aynı şekilde msn şifresi, telefonu, fatura dökümü herşeyini kurcalarım hiç bi şe demez güler gecer allahıma şükür şuan kadar bi sorun yaşamdık dediğin gibi yıllar geçtikçe daha çok seviyosun daha çok bağlanıyosun...

meraba ben yeni üyeim :D bi anımı paylaşmak istiyorum şuanki sevgilimin eski sewgilisiyle çok aynı ortama giriyodum we hep konuşuyolardı,sewgilime onla konuşmaması gerektiğini söledim konuşmadı ama kız arada gelip konusuodu we en sonunda gttim kızı uyardım bidaa etrafnda görmicem seni diye,oda bana o hala bni sewiyo dedi we dayanamadım kızın suratına çarptım bitane we ağlattım kızı :D ama daha sonra bu konuda sevgilimn bana çok kzdı we uzun bi süre soğukluk grdi aramıza ama sonra tekrar barıştık ama yani kaba kuvvet hiç iyi değil anlamış oldum benneyaptımki

Bende çalışan bi bayanım ve işim gereği daha çok erkeklerin çoğunlukta bayanların daha az olduğu bi ortamdayım bence insan birbirine güvenmeli karşılıklı olarak iş ortamında zaten bi süre sonra aile gibi oluyosun yani eğer süphe çekicek bi hareketini gördüyseniz sevgilinizin o ayrı ama bence bu gibi şeyleri sorun etmemek gerekiyor.

Yani eğer iş arkadaşıysa pek yapabileceğiniz bişey yok nasıl engelleyebilirsinizki bunu??

Sadece iş arkadaşları da olması gerekmiyor. Eşimin sevdiği, güvendiği dertleştiği kız arkadaşları vardır. Benim de erkek arkadaşlarım vardır. Çoğuyla birlikte de görüşürüz ama ayrı ayrı görüştüğümüz de olur. Bir insanın bir insanı sevmesi sadece kadın-erkek ilişkisi bağlamında olmaz ki. Ben eşimi konuşmayı, dertleşmeyi sevdiği bir arkadaşından neden mahrum edeyim; o da beni edemez, etmemeli.
Bu sözleri söylemek bazılarına göre ters ve inanılmaz gelebilir, biliyorum. Ama sanırım bu da karşınızdakine ve kendinize ne kadar güven duyduğunuzla ilgili. Ben değil bir arkadaşı, feriştahı gelse eşimin başkasını bana tercih etmeyeceğinden eminim. Eee o zaman neden arkadaşsız bırakayım adamı? Kaldı ki ben onu arkadaşsız bıraksam o beni boynuzlamak isterse başkasını bulamaz mı?
Bir de şu var. Bir adam biriyle kanka ise muhtelemen sizden önce tanışmıştır. Sizi seçeceğine onu seçerdi. Böyle durumlarda en tehlikesizi kankalardır, merak etmeyin.
Hem iki insan kolay dost olmaz. Dost olduklarına göre yılların emeği var demektir. Yazık değil mi o emeğe, anılara. Birini arkadaşsız bırakmak onu sosyal anlamda susuz bırakmaktır bence, ben bir insana bunu yapamam.

Allah mutlu etsin elbette canım ama burçları bence fazla ciddiye almamak lazım....

meraba ben yeni üyeim :D bi anımı paylaşmak istiyorum şuanki sevgilimin eski sewgilisiyle çok aynı ortama giriyodum we hep konuşuyolardı,sewgilime onla konuşmaması gerektiğini söledim konuşmadı ama kız arada gelip konusuodu we en sonunda gttim kızı uyardım bidaa etrafnda görmicem seni diye,oda bana o hala bni sewiyo dedi we dayanamadım kızın suratına çarptım bitane we ağlattım kızı :D ama daha sonra bu konuda sevgilimn bana çok kzdı we uzun bi süre soğukluk grdi aramıza ama sonra tekrar barıştık ama yani kaba kuvvet hiç iyi değil anlamış oldum benneyaptımki

bıraz sert davranmıssınız, sevgılınızde bıtıyor aslında iş,
bana da bır kız gelıp boyle demıstı sevgılımle konusma dıye, ama zaten gelıp konusan sevgılısıydı, :delphin: kız haklıydı aslında gelıp bana konusmakta cunku sevgılısı bana yazıyordu ben de gıt dıyordum...

Bende çalışan bi bayanım ve işim gereği daha çok erkeklerin çoğunlukta bayanların daha az olduğu bi ortamdayım bence insan birbirine güvenmeli karşılıklı olarak iş ortamında zaten bi süre sonra aile gibi oluyosun yani eğer süphe çekicek bi hareketini gördüyseniz sevgilinizin o ayrı ama bence bu gibi şeyleri sorun etmemek gerekiyor.

tatlım sorun burada, aıle gıbı oluyorsunuz ama bılmıyorum aıleden bırılerıyle hem hoşlasıp hem aılem benım dıyormusunuz yani bu kadar samımıyetı ben bılmıyorum gamyoncuiremsu
süreklı el kol sakaları sarmalanmalar vs.... mirmirmirmir berbat

Yani eğer iş arkadaşıysa pek yapabileceğiniz bişey yok nasıl engelleyebilirsinizki bunu??

engellenemez gıbı gelıyor bana da,
ancak posta koyucaz bızım yanımızda yapmayacaklar
ya da oyle posta koyucaz kı bız yokken de yapmaya cekınıcekler ve alısıcaklar
cunku artık bız varız düşünsenıze :emir_bebek:

İsterse herkes beni kınasın , bu konuda ben çok sertim...

Eşimin samimi olduğu bayan arkadaşı olmamalı ! Ben de hiçbir erkekle samimi olmam , o da olmasın.

O kadar erkek var samimi olacak , neden bayan canım...

Ben bunu istemem ,istemediğimi de bilir , çünkü o da istemez... Bilmem anlatabildim misengözlerimebaksanab

bir gun basima gelen bir olayi anlatayim size aklima gelmisken, uzun zaman olmadi bir kac ay onceydi ... gorumceme gitmistim ordada gorumcemin komsusu olan bir kadin vardi ama kadini cok iyi biliyorum hic haz etmedigim bir tarzi var kadinin ,
neyse beraber oturduk cay iciyoruz esim geldi o arada balkondan geldigini gorduk hepimizde
kadin " ay Ali abi geldi" dedi ve kostu kapi acacak! orda ben varim gorumcem var sanki o kadina dusmus gibi kapi acmak , o an o elektirik hic hosuma gitmedi ama hic bozuntuya vermedim o kapiya gitdi ama bende kaltim gitdim onun kapi acmaya gitdigini anlamamis gibi:jeyyar: , neyse esim salona gecti kadin " ay bir cay vereyim ali abiye " yaw ali abiyin cayi senimi gerdi diyecegim :roflol: tabi demedim , o arada ben icmiyordum zatne benimkini veririm dedim esime cayi goturdum ve isaret edim sen git ben geliyorum diye , oda 10 dk sonra cikti gitdi ben birazdaha durdum ve bende gitdim (dusundunmu oratada fesat hic birsey yok gorunuste ama) ben ciktikdan sonra kadin "sizin gelinde cok tehlikeli ha esi nasil korumaya aldi" demis gorumceme , hadi icin fesat degil benim yaptiklarimi nasil anladin degilmi ama :roflol: geri zeka kadin:kızgın: cin olmadan seytan carpmaya calisiyor sozde kötükedihüso:roflol:

canım sende amma uyanıkmışsın cakaydirigubbakcemile3ama iyi yapmışsın aferin oda ona kapak olsun:oklava:buraya neden bayılıyorum hepiniz çok zekisiniz:enbuyukkk:

biz kadınlar istediğimiz kadar yırtınalım.. yapacak olan erkek yapar.. Allah yardımcımız olursa sevdiği kuluysak bi şekilde farkederiz yakalarız anlarız.. ama adam iyi oyuncuysa degil 2 kişiyi 10tanesini ayakta götürürde ruhumuz duymaz yalan mı.. güven istedigin kadar içinde varsa yapar.. kadın içinde aynı şey geçerli... adam işe vaktinde gidiyo işten vaktinde çıkıyo ögle arasında eve geliyo.. ama iş yerinde kadınla cilveleşmeler sohbetler.. ufak yakınlıllar.. çay molalarında birlikte olmalar.. sonra sen istedigin kadar git iş yerine kadına istedigin kadar bak kötü kötü, istedigin kadar laf sok. istedigin kadar uyar sevgilini konuşmayacaksın diye.. yaniii erkeğinde kadınında içinde olmasın....

Sevgılınız mesela bır bayanla iş arkadası aynı zamanda kanki, arada iş oldugu ıcın cok kötulememenız gerekıyor ama bırlıkte samımı olmak ıstemıyorsunuz ya da ondan sogusun kötu yanını görsün ıstıyorsunuz

veya baska bır yerden samimiler ama bayanı hiiiiç sevmedınız cok samiler :oklava:
o bayanı sevgılınızden uzaklastırmak ıcın neler yaparsınız taktıklerınız nelerdır?

(Örn: bıdı bıdı yapıp sevgılınıze bayanı kötülemek, bayana kötü davranıp kacırtmak, sevgılıye bayan yanında cok ıyı davranmak/soguk davranmak .. vsvs ?? )

benim başıma geldi mesela işten bi kankisi vardı ama kızdan nefret ediyorum sevgilimse tam tersi kızı çok seviyor...kız çok laubali ben hiç hoşlanmam şahsen :)
o kızın konusu açıldıkça ben laf soktum kızı kötüledim ama kavga etmekten başka bi işe yaramadı hala onla ilgili bişey söylese bozuluyorum ama yapacak birşey yok sonuçta onun arkadaş çevresine karışamam şunla arkadaşlık et bunla etme diyemem :delphin:

biz kadınlar istediğimiz kadar yırtınalım.. yapacak olan erkek yapar.. Allah yardımcımız olursa sevdiği kuluysak bi şekilde farkederiz yakalarız anlarız.. ama adam iyi oyuncuysa degil 2 kişiyi 10tanesini ayakta götürürde ruhumuz duymaz yalan mı.. güven istedigin kadar içinde varsa yapar.. kadın içinde aynı şey geçerli... adam işe vaktinde gidiyo işten vaktinde çıkıyo ögle arasında eve geliyo.. ama iş yerinde kadınla cilveleşmeler sohbetler.. ufak yakınlıllar.. çay molalarında birlikte olmalar.. sonra sen istedigin kadar git iş yerine kadına istedigin kadar bak kötü kötü, istedigin kadar laf sok. istedigin kadar uyar sevgilini konuşmayacaksın diye.. yaniii erkeğinde kadınında içinde olmasın....

hahaha aynen walla, adam tum gun göya yanında cıkısta hemen eve oglen arası eve gelıp yesın yemegı vs ama cay molası var bunun ya da evrak aldı verdı verırken elı elıne deydısı var nette iş msnınden cılvelesmesı var hepsı ayrı konular :) yapan adam yapıyor kaydirigubbakcemile

Back
X