sevgilinizin eskiden sevdiği kızı bulsanız konuşurmusunuz?

sevgilimle aralarında geçen bişey yok sadece sevgilimin beni kim için terkettiğini gördüm kızın haberi yoktu ağzından laf almak için birşeyler öğrendim bana onu nerden tanıyorsun dediğinde eski arkadaşım dedim sevgilim demedim

kız eski sevgilisi, ama aşkı yeniden depreşio ve onun için sizi terkedio ölemi?

ben olsam konuşmazdım, eski sevgiliye geri dönen adam zaten hep "eski"de kalmıştır ki, hiç "benim" olmamıştır tüm kalbiyle..

oyüzden uğurlar olsun derdim her ikisinede..

kız sevgılısıne şöyle dıyebırlı ama dıkkat et

Oşkuuumm facede SIKINTILI dıye bı kız var eklemıs benı oşkum ve habıre senle ılgılı seyler soruyor
nereden tanısıyorsunuz onla oşkum soyle bana.

hayır tamamen yanlış anlamışsın kız eski sevgilisi falan hiçbişeyi değil
bi yerde görüyor
teklif ediyor
benden ayrılıyor
sonra kız reddediyor
bugünde kızla tanıştım
ama sevgilim hakkında aramızda geçenlerle ilgili hiçbişey söylemedim

çıkmıyorlar zaten arkadaşlar sadece
ilklerde eski sevgilim onu sevmediğini söylemişti hatta ona salak diye hitap etmişti bi kere ama bilmiyorum

ilkkez konuştuğumuzda mesaj yazdım

kıza ".....'yı tanıyormusun?" (....=sevgilim)

oda bana "sen beni nerden tanıyorsun"

ben "... söyledi.sana teklif mi etmişti"

o "evet nerden biliyorsun"

ben "o benim arkadaşım"

böyle devamediyor işte.

başlık ve içerik çok farklı, okuyunca kafası karışıo insanın kaydirigubbakcemile
yada ben okuduğumu anlamama günümdeyim kaydirigubbakcemile3

hımm tamam ozaman..CADIARZU

yok ya yinede konuşmazdım, başkası için beni terkeden adamın ne halt yediğini kurcalamazdım sanırım.. ama insan o anda farklı düşünebilirde duygularına ve öfkesine yenik düşüp araştırabilir, kimbilir:teselli:

ben öğrenmek için konuştumbeni nasıl birisi için terketmiş ...

kız ıcın ılk baslarda salak salak dıyorduysa etkılendıgı manasınla aynıdır aslında.
neyse kımlıgını bellı etme

yok yaa ne konuscam eski kız arkadaşıyla..bana ne konuşup konuşup kurulcam snr cinnet geciricem kafayı yicem kendimi kescem katil olcam vs :)))) abarttım galiba ama konuşmamam benim için hayırlı olurdu :)) kıskançlığıma kesin yenilirim çünkü :))

asla yapmam dediğim bu şeyi yaptım ben zamanında.. şuan itibariyle bütün şahıslar eski gerçi.. eski nişanlımla ayrılmamışken eski kız arkadaşını bir kafede gördüm yanında da kuzenim vardı.. kuzenimle bu kız arkadaşlardı... masalarına oturdum kuzenim kızı tanıttı bana adını biliyordum sadece ilk kez gördüm kendisini.. çok kendimden emin bir şekilde konuştum nasılsın iyi misin dedim o çok bozuldu çok duraksadı.. ben gayet rahattım kendimden hiç beklemediğim kadar rahat davrandım sonra diğer masaya geçtim kendi arkadaslarımla kuzenimle bu kız kalkıp gideceklerdi benim masama geldiler vedalaşmak için ben kıza sarıldım bile görüşürüz canım çok memnun oldum dedim kız da bana gülümsedi görüşürüz dedi.. kıskanmadım valla kıskanırım dediğim halde öyle bi duygu oluşmadı.. ben sanırım arkadaş bile olabilirim sevgilimin eski kız arkadaşıyla..bilmem ben mi garibim..

olamazsın inan bana :) ve senin basına o kızdan buyuk sorunlar gelmediyse boyle icten davranman dogal ama onlar umdugun gibi cıkmıyor benim basıma geldi kızla dogru duzgun konustum ama arkasından oyle seyler yaptıki oyuzden sakın sakın guvenmea.s

sevgilimin benden ayrılmasına sebep olan kız'ı arayıp bulmam. sadece kimmiş neymiş bilirim o yeter. gidip de konuşmam.
ama o gelirse seve seve konuşurum.
ortak bir paydamız var yok sayılamayacak kadar değerli.

tanımak ;tanışmak ;karşılaşmak; hakkında bilgi sahibi dahi olmak istemem... istemiyorum da... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…