sevgilinizin eskiden sevdiği kızı bulsanız konuşurmusunuz?

Asla istemem. Burnumun dibine gelse de konuşmam. Mecbursam merhaba derim olur biter. Hele sevgilim hakkında asla konuşmam. Beni seven adamla onu seven adam aynı değil ki. Her sevgiyi farklı yaşar insan, her ilişki kendi kendini yetiştirir, her ilişkinin bağımsız bir karakteri vardır. Ne konuşabilirim ki? Ayrıca eski erkek arkadaşımın da sevgilisi gelip arasa bulsa beni konuşmaya kalksa üzülürüm onun adına da. Konu sahibininki gibi erkek arkadaşımın beni terk etmesine neden olan kişinin de adını dahi anmak istemem. Sevgi pıtırcığı değilim valla.

Konuşurum, tabii denk gelirsek. Senin durumunda olursam yani.
Ve aldığım cevaplar doğrultusunda gidip o akılsıza birşey demem.
Ne hali varsa görsün, beni istemeyenin peşinden koşacak değilim ya.
a.s

tanımam... mümkünse oda beni tanımasın.. ama meraktan şöle bi süzerim neresi fazlaymış benden diyee...:))

sevgilimin benden ayrılmasına sebep olan kız'ı arayıp bulmam. sadece kimmiş neymiş bilirim o yeter. gidip de konuşmam.
ama o gelirse seve seve konuşurum.
ortak bir paydamız var yok sayılamayacak kadar değerli.

zaten benimde arayıp bulacak halim yok banane TESADÜF olsada karşına çıksa biyerde konuşurmusunuz dedim mesajların çoğunda arayıp bulmam demişler ama neyse tekrar düzeltim ARAYIP BULMUYORUM TESADÜFEN TANIŞIYORUZ

walla eger dogru anladiysam yani beni terk etmesine sebep olan kizi bulsam.. konusmam :)) ne o oyle ezik gibi haha Adam yeni bi hayata baslamis, ben hala onun ardinda sanki hala onun hayatina dahil olmaya calisan bi insan gibi.. yok yok. konusmam

hayır adamın yeni hayata başladığı falan yok adam pişman olup bana dönüyor ezik olmuyorum yani bu durumda peşimden koşan o neyse yaaa boşverin :1rolleyes: :dilcikar:

valla canım ben geçende eşimin eskiden sevdiği kızı buldum aramadan buldum facebook ta eşimi görmüş falan bilan eklemiş bende konuştum iyi konuştumm zaten evlenmiş ayrılmıştıı dertlerini dinledim ve yavaş yavaş şunu ima ettim sakkın ugraşma
artık ben varım yerini bil
kısıtlamak sile7y engelemek istemedim çünkü zıtlaşçaktı
zaten de öle niyeti olan bi kız deildii

Bitmiş bi ilişkivar ortada.. Konuşupta ne olcakki sonuçta ilşki bitmiş o kişi ve eski yada yeni sevgilisi seni ilgilendirmemeli artık diye düşünüyorum..Geçmiş geçmişte kalmıştır adı üstünde geçmiş... Sünger çek geçmişe ve geleceğe yönel Bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…