sevgilinizin göbeği giderek artıyorsa?

Bunda kimsenin yapabilecegi bir sey yok. Bunu kiisi kendi isticek. Ama bende kisa ve göbekli erkek sevmem. Ben nasil vucuduma dikkat ediyorsam yanimdakinide oyle isterim.

hehe göbüşü mü çıkmış aşkımın diyorum ben
nolcek ya bir tek ben mi fiziksel şeylere takılmıyorum ki:)
iyi insan olsun, karakterli olsun bir de sana çekici gelsin yeter
tabi çekici gelmiyor itiyorsa sen de haklısın bilemedim ki

Zayıf olmama rağmen o göbek bende de var ve eşim arada bir söylüyor yazın Nasıl bikini giyeceksin diye, aklınca beni gaza getiriyor ama uyuz oluyorum bu duruma. O da belki farkındadır ama veremiyordur

esimle arkadaş olduğumuz donem 90 kiloydu...1.85 boy.. nisanlandigimizda 113 kiloydu suan 121 kilo..bence sorun yok ama o mutlu degil 33 yasinda ama buyuk beden genç işi kiyafetlerde pek yok.. simdi spor yapiyor ve sebze agirlikli besleniyor kendi istemeli yani

kimse göbekli adam-kadın sevmez. söyle birlikte diyet spor vs yapın. ama şunu unutma sevgiliyken göbeği batar, evliyken kılı tüyü herşeyi haraketli batar kısaca elin oğlu zor seviliyor. gerçekten aşıksan ona saygı duyuyorsa her şeyine katlanırsın göbeğine yatarsın bide ohh canım sevgilim sana layık yemekler yaptım dersin

Nedir insanlardaki bu kilo hassadıyetı anlayamıyorum. Nasıl bi gurur meselesi haline getirmiş mağdur edebiyatında tüm şişmanlar. Gerçekten seven insan kıloyu önemsemez filan hep züğürt tesellisi. 10 dk da yiyeceğimiz elmayı alırken bile sağına soluna bakıyoruz şekli düzgün mü diye. Bırakın da bi ömür geçireceğiniz insanın şekli semalı de önemli olsun. Kaldı ki kilo allah vergisi bi şey değildir tamamen kişinin elinde olan bi seydur. Istedıgınız kadar avutun kendinizi hiç bir açıdan fazla kilonun mantıklı tarafı yok. Sağlık açısından da, görsel açıdan da, sosyal açıdan da, hayattın tadını alabilmek, aktif bi hayat yaşayabilmek açısından da kilo bi dez avantaj. Ve kadın erkek herkes partnerının de hayatını kısıtlamamak için kilosuna, sağlığına dikkat etmek zorunda.

Siz kaç kılosunuz bilmiyorum ama bence çift olarak alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Direk ona şunu yap bunu yap demek yerine kendinizi de işin içine sokun. Saglıklısız alışkanlıklarınızı tespit edip hayatınızdan çıkartın. Mesela haft sonları alışveriş merkezinde fastfood yiyip sinemaya gitmek yerine pikniğe gidin bisiklet sürün vs. Çünkü genelde insanlar çift olarak kilo alırlar. Siz de onun yüzünden risk altındasınız bence.

Kadında göbek sevmem çok şükür hiç gobegim olmadı . Sevgilim biraz kilo aldı hafif göbeği çıktı o çok takıyor aslinda cok degil hafif var gobegim çıktı spora gideyim diye bende seviyorum yerim o göbeğini diyorum

Ben kilo almamak için her şeyden kısıyorum istediğimi yiyemiyorsam birde üstüne spor yapıp kas ağrılarıyla cebelleşiyorsam kusura bakmasın aynısını ondan beklerim.

Ben 54 kiloyum eşim vir vir sürekli spor yap dikkat et der. Kadına söyleniyorsa sende açıkça söyle. Kadın kilo alınca bir ton laf yok öyle bir dunya

Bir şişko olarak bu söylediklerine cevap vermek istiyorum
Söylediğin her şeyde haklısın. Fakat şişman insanların çoğu yemeği dürtü olarak yiyor. Sağlıklı olan insandan farklı olarak onların yemeleri pskolojiktir. Zaten bu yüzden hemen hemen hepsi diyet yapmaya çalışır, hatta bir çok diyetisyene göre daha çok bilgilidir, her türlü sporu ve diyeti denemiştir ama başarılı olamaz. Çünkü hayatlarında eksik olan şeylerin yerini yemekle doldururlar. Sonuç olarak ortaya kilosundan memnun olmayan, zayıflamaya çalışan ama bir türlü bunu beceremeyen insanlar çıkar. Züğürt tesellilerine sığınırlar.İrade gösteremezler çünkü pskolojik olarak başedemedikleri stresslerini yiyerek atlatırlar.
Bence her şişmanın önce pskologa gitmesi gerekiyor, diyet çok sonraki iş.

spor mu yapsak diyebilirsiniz türk kası yapmışsın oo diyebilirsin :) şakayla karışık de bir şeyler. eğer birbiriniz rahat eleştirebiliyor iseniz..

Konu sahibiciğim, bence sevgiline tatlı tatlı söyle. Biz şişkolar alınganda oluyoruz, bize şişko dendikçe daha çok yiyoruz

Evet bahsettiğiniz gibi yüzde ellılık bi kesimde psikolojik olarak işliyor bu süreç. Psikolojik olarak zayıf oldukları bi dönemde yiyerek teselli bulup şısmanlıyor, sonrasında da şişman oldukları için daha da dibe batıyorlar ve kısır döngüye dönüyor süreç. Ama hiç bi aşamada iradenin etkisi gözardı edilemez. Her sısmanın bi bahanesi var bizim ailede genetik ben ilaç kullandım ondan, doğumdan sonra oldu, metabolizmam yavaş, spor yapacak vaktim yok vs vs. Bu bahanelerin hepsini yenmiş bır sürü başarı hikayesi var. Biraz bu bahanelerle yüzleşmek gerekiyor. Bunu kendi başına da başarabilirsiniz olmuyorsa bi psikolog vasıtasıyla da olabilir tabi.

Ama onun haricinde bu kilo problemini çok derinlere atmış inkar durumunda olan bir yüzde elli daha var ki asıl onların psikolojik desteğe ihtiyacı var bence. Tamamen savunma mekanizması gelıstırmısler. Ben böyle daha güzelim daha yakışıklıyım, böyle daha mutluyum, beni beğenen böyle beğensin, gerçekten seven kıloyu umursamaz, istersem 100 kilo olurum beni yine beğenmek zorunda falan filan. Ne yazık ki yok öyle bi dünya. Herkes 0 beden olmasın ama ideal sağlık ölçülerinde, göze de hitap eden bi Aralık var. Herşeyden önce kendi bedenine yapılan bi saygısızlık şişmanlık.

Harfi harfine katılıyorum ama aldığım 15 kiloyu bir türlü veremiyorum.

Harfi harfine katılıyorum ama aldığım 15 kiloyu bir türlü veremiyorum.
15 kilo aldıktan sonra vermesi mutlaka çok zordur. Ama 3-5 kilo değil bu 15 olana kadar hiç mi ben ne yapıyorum deyip kendinizi durdurmaya calısmadınız. Nihayetınde iki üç haftada almamıssınızdır o kiloyu. Sısmanları eleştirip duruyorum ama lise dönemlerinde ben de 80 kilo fılandım onun rahatlığıyla böyle konuşuyorum. Bu tamamen kişinin elinde olan bi şey. 30 kilo verdim ve on senedir de 1-2 kilo dışında değişmedi kilom. Kilo bence insanın karakterini bile olumsuz etkiliyor daha bencil her durumda kendini düşünen, her şeyde kolay pes eden bir insan oluyorsun

Son cümlenize katılmıyorum maalesef. Gayet mücadeleci, pozitif ve empati yapabilen bir kadınım. Kilo ile karakterin hiçbir alakası yok.

Son cümlenize katılmıyorum maalesef. Gayet mücadeleci, pozitif ve empati yapabilen bir kadınım. Kilo ile karakterin hiçbir alakası yok.
Karakterinizin mücadeleci yönünü kılolarınızı vermekte kullanamama sebebiniz ne peki. Açıkçası kendisi için böylesine önemli bu durum söz konusuyken bununla başarılı bi mücadele sergılemeyen bir insanın diğer alanlarda da yeterli mücadeleyi gösterecegını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…