- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Karakterinizin mücadeleci yönünü kılolarınızı vermekte kullanamama sebebiniz ne peki. Açıkçası kendisi için böylesine önemli bu durum söz konusuyken bununla başarılı bi mücadele sergılemeyen bir insanın diğer alanlarda da yeterli mücadeleyi gösterecegını düşünmüyorum.
Hiç bi mesajımı direk size yönelik olarak yazmamısken kendiniz üzerinize alınıp yoo çok mücadelecıyım yazdınız. Hatta dikkatlı okursanız o karakter tespitlerini de tamamen kendi şişman olduğum dönemle ilgili konuşurken yaptım. Ama anlaşılan o ki siz de her şişman insan gibi alıngan ve bu konuda aşırı savunmacısınız.O sizin düşünceniz, ayrıca benim boyumu, bedenimi, vücut yapımı bilmeden morbid obezmişim gibi yargılamanız açıkça hoşuma gitmedi. Ben sizi ırkçılara benzettim gerçekten çok katısınız, tüm kiolular ölse ne güzel olur msela di mi ? Pis iradesizler.
İlk messjınızda size hak verdim ve samimiyetle yazdım ama bu son messjınız ve tanımadığınız birini yargılamanız çok çirkin, hoşlanmadım üslubunuzdan.
Çok da sert şey yapmamak lazım di mi ?
Aynen hayatım çokta şey yapmamak lazım
Bir de kilo vermek kolay bir olay değil, kolay olsa yeryüzünde bu kadar şişman insan olmazdı, hepsi kilo vermek istiyorken. Millet bıçak altına yatıyor en basitinden ölümü göze alıp.
Basit bir olaymış ve bunu da yapmıyormuşuz gibi düşünmemek lazım
15 kilo aldıktan sonra vermesi mutlaka çok zordur. Ama 3-5 kilo değil bu 15 olana kadar hiç mi ben ne yapıyorum deyip kendinizi durdurmaya calısmadınız. Nihayetınde iki üç haftada almamıssınızdır o kiloyu. Sısmanları eleştirip duruyorum ama lise dönemlerinde ben de 80 kilo fılandım onun rahatlığıyla böyle konuşuyorum. Bu tamamen kişinin elinde olan bi şey. 30 kilo verdim ve on senedir de 1-2 kilo dışında değişmedi kilom. Kilo bence insanın karakterini bile olumsuz etkiliyor daha bencil her durumda kendini düşünen, her şeyde kolay pes eden bir insan oluyorsun
Ay olmaz olur mu hiç! Biz mücadeleden kaçan, bencil insanlarmışız
Ayni sorun bizdede var yaklasik 1bucuk yillik evliyiz ilk evlendigimzde zayifti smdi gobeklendi bende cok rahatsiz oluyorum uyariyorum habire ama daha degisen birsey yok bakalimMerhaba uzun süreli bi ilişkim var 5 yıl olucak..önceden zayıftı hatta biraz alması lazım dı..şimdi çok kilo aldı 5 yıl içinde. Söylüyorum bunu ona kırmadan ama önlemini almıyo giderek göbeği öne doğru gidiyo.Ben hoşlanmıyorum bu durumdan onu çok seviyorum yanlış anlaşılmasın ama fiziki görüntüde önemli ya bu genç yaşımızda.Ne yapmalıyım?
Çok büyük konusuyorsunuz konu sahibi.. Siz de zamanı gelince kaç katını alacaksınız o kilonun. Artık beni beğenmiyor diye konu acarsiniz ki sizinde tam yaptığınız bu. Artık onu begenmiyorsunuz.. Erkek arkadaşınızı eskisi gibi sevmiyorsunuz. Sevseydiniz gözünüze batmazdi bu kadar..
Sağlık sorunu yoksa erkekte göbek-popo candır.
Su mantigada illetim.evlenince her erkek kilo alir nedeni iyi beslenmek degil hayatinin duzene girmesidir.Esimin evlendikten sonra cikti. Her goren "bu gobek ne, sen gobek birakacak adam miydin" dedikce eserimle gurur duyuyorum. Herifimi iyi beslemesem nereden olacak o gobek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?