sevgilinizin kankisi sizi begeniyor hatta sarkıyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

onu dıyorum ya hıc ıyı yorumunu görmedım senın şu sıtede
neyse anlamadın , anlayıp aa evet dıyebılecegın bır konu degıl genel mızacın sanırım..

bebeğim ben de hiç iyi bir şey yazdığını görmedim senin şu sitede. hep sıkıntı hem sorun. hep aldatma hep bilmem ne. bi olayda aldatma varsa benim de görüşüm ayrılınması yönünde, bir olayda ayrıl deyip başka bir olayda ayrılma boşanma denmesine de biz tutarsızlık diyoruz. Evet oky'min mizacı tutarlı olmak yönündedir biraz.. şakkıdı

Son düzenleme:

ne olumlu yorumunu gördük ki onu söyle dıyorum savunuyorsun
bosversene atısma benle baslıgımda

herkes ölümüne bekar kalsın demi

Kolonyacım oky ye hep olmusuz yorum yaptığını yazmışsın.
Tamam ben daha ılımlıyım diyelim, az çok benide tanırsın.yerimseniben
Ama ne dersek diyelim aklın yolu birdir değilmi?
Bu kişi ile aranızda güven problemi yaşanmış,
kankisi sana ilgi göstermiş, seni denemek istemiş
erkek arkadaşın. Bunların hiçbiri sağlıklı bir ilişkide
yaşanan şeyler değil canım. Emek verilen hiç birşeyin
bitmesi hoş değildir. Ancak bazı sorunlar varsa;
ilişki zedelenmişse hele ki aldatma söz konusu ise
o zaman bende aynı noktaya değinir.
Bu ilişkinin bitmesinin doğru olduğunu söylerim.
Çünkü bu durumda hiç birşey eskisi gibi olmaz.
Her seferinde aklımda soru işeretleri dolaşırken ben
huzurlu, mutlu olamam. Son söz yine senin
dilerim en doğru olanı bulursun.

bosversene ölümüne bekar kalsın söylesın de amacı ne bılelım ayrıl ayrıl dıyor ınsanlara...
ruhu ölmüş ınsanların wallaha. sen de kendıne paye cıkarma bence, herkese ayrılddemekle tutarlı olunuyor madem nıyetı bastan acık insanların... yorum yapmadan desın ayrılın bosanın bır de kılıfına uyduranlara illet oluyorum hayat kendı hayatı olumsuzluk diz boyu ınsanlarda
olumsuzluk da degıl kötuluk kargalıgı denıyor buna.

sevgilin kankasının msninden seni işletip dalga geçmiş seninle demek, bu ilişkiyi yaşayacağına herkes bekar kalsa daha iyi evet :sinifsinif: ayrıca hoşuna gitmeyen her yorum ve yorumcuyu bu şekilde azarlayamazsın lmaz: ayrıca ailenden, işinden, sevlilerinden ve onların kankalarından herşeyden mutsuzsun, biraz da hatayı kendinde aramalısın.

amacı seni sevgilinden ayırmak. ben de ona yardım ediyorum. günlerdir planlar yapıyoruz nasıl etsek naapsak diye. imkanlarımız sınırsız zaten bu site var daha ne olsun, yeter de artar bile diye düşündük. ayrılın boşanın dicez sen de ayrılıcaksın nasıl plan ama? ya bana bi açıklar mısın yorum yapmadan ayrılın boşanın demek ne demektir? ayrılın boşanın demek de bir yorum değil midir? tatlım sen bize bakma ya, senin gibi sevgililerini aldatan iyilik timsalleri olduğu sürece bizim foyamız hep ortaya çıkmaya devam edecektir sen canını sıkma. yazık kelebeğime.yerimseniben
okypete'ye özel not: okypete buna kötülük kargalığı deniyormuş bak öğrenmiş olduk. akşam sana dedim buna bir şey deniyordu diye bi türlü bulamamıştık. neyse sağolsun kolonya:)

Son düzenleme:
Kolonya sen uslanmazsın bence.
konuş konuşabildiğin kadar kankalarıyla da ilşkilerini sıcak! tut.
neme lazım biri bırakırsa diğeri yedekte dursun.
Ölümüne bekar kalmaktan iyidir.

:1shok:
şaka gibi:1ninca:
senin yaşadıkların pek çok insanda bulantı yapar ağır gelir
kii bu pek çok insan dedim ama insanların geneli de diyebilirim

yok kolonyaya bulantı yapmaz birsey
yaradılıstan daraldıkca o acar kendini adı üstünde kolonya

yok kolonyaya bulantı yapmaz birsey
yaradılıstan daraldıkca o acar kendini adı üstünde kolonya

hatta al sana reklam

kolonya
sürdükçe rahatla
oh oh kolonyazemuszemus

kolonya ben sana vakti zamanında baya akıl vermiştim gerçekten de durumuna üzülmüştüm ama pek de demezmiş be ne biliyim sen hata yapmayı seven ve hata yapmayı yaşam tarzı edinmiş birisin.
Oyüzden ne yazdığını ne yaşadıklarını ciddiye alıyorum artık.
Sonuç olarak da böyle cevaplar veriyorum napiyim artıkzemuszemus

Aynen...a.s

kolonya
sürdükçe rahatla

çok tuttum bunu coookzemuszemus

aynen öyle canım kan çıkarmanın anlamı yok. allahtan adam kendini geri çekti ama devam etseydi bilmiyorum söyleyebilirdim.CADIARZU

Önüne gelenle yatan hele hele sevgilisinin kankileriyle cevizler kıran bir kızı kimse kolay kolay nikahına almak istemez..

Ahlaksızca davranışları olan,sevgilisine,nişanlısına ,eşine,çocuklarına zulmeden,aldatan,şiddet gösteren,yalanlar söylen bir adam söz konusuysa büyük çoğunlukla boşan ya da ayrıl denir...Zaten olması gereken ve tutarlı olan da budur...Bunun aksini savunan mı iyi yorum yapıyor anlamına gelir ???-tatlicadiarzu- Okypete de aklı başında sağlıklı düşünebilen insanlardan olduğu için yorumları bu yönde...

Kimse kimseyi ölümününe bekar kalsın diye uğraşmaz..Burda hangimiz hangimizi tanıyoruz ya da birimizin birimizden ne gibi bir art niyeti,çıkarı olabilir ki ?

Sağlıklı düşünme yetisini kaybetmiş,ahlaksızlıkları midesi kabul edebilicek durumda olmamalı kişi.....

Kişi hatalıdır,sağlıklı düşünemiyordur,burada herkes elinden geldiğince doğru yolu göstermeye çalışır..Ama kişi hatasının farkındaysa ve ısrarla devam edip kendisine yardımcı olmaya çalışanlara nerdeyse hakarete varan boyutlarda cevaplar vermeye başlamışsa ...

O kişi için üzülmeye,yol göstermeye değmez..Ona yardım etmeye çalışanları üzer ve yavaş yavaş çevresinde kimse kalmaz...

Gittiği karanlık yol kısalacağına daha da büyür....

bu yaptığına terbiyesizlik denir biliyorsun değil mi
onurlu,dik duruşlu,sadık,insani vasıflara sahip yanlız biri olmak kaaktersiz,yalancı,sadakatsiz olmaktan herzaman iyidir
geleyim konuya
senin için farketmiyor ha kankisi ha sevgilin
hadi kolay gele

kolonya herşeyden önce sana kıymet verip konuna yorum yapan insanlara tepkin bu olmamalı...
ayrıca bu lafları söylediğin kişinin bu ithamların yanından bile geçmediğini
ve sana bu lafları hiç yakıştıramadığımı da söylemek isterim
hemen silahları kuşanıp atağa geçmene gerek yok, sana savaş açan yok ki
tavrını hiç anlayamadım ve tasvip edemedim doğrusu...

Düştüğün yeri yakıyorsun kolonya,gözüne bir kaçtın insanların,uğraşıp duruyorlar seninle.Bu kadar fevri bir tavır sergileme,bir de otur biraz düşün,bu dünya tersine mi dönüyor yoksa sen mi ?
Boş işlerle,boş ilişkilerle uğraşıp,boş boş konuşmaktansa hiç evlenmemek sanırım daha doğrudur ne dersin şakkıdı
Bu kafayla zaten evlenmemen de en isabetlisi,kader aslında sana engel çıkararak evlenme hususunda,seni sonu cinnetle biten kırık ve acı bir evlilik hayatından kurtarıyor.
Hadi canım,uyu uyan,silkelen,oku araştır,kendini geliştir,toplumun genel yaşayışına az da olsa uy,belki çooook istediğin ve kendin başaramadığın için millete sıvadığın evde kalmış ibaresini sıyırırsın üzerinden.
Hadi canım,hadi,rastgele

Son düzenleme:
kolonya sen bu kafayı değiştirmediğin sürece mümkünse evde kal zaten.
evlilik kurumu henüz seni kaldıramaz.
sevgilinin kankileriyle cilveleşmeyi normal sayan bir zihniyet aklını resetlemeden evlenmesin zaten.
o sevgiline de hayatta bol şanslar.
mide genişletme çabası bu gidişle boşa çıkmayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…