okypete guzel yorumcum benım
bunun ıcın ayrılmaya deymez, ee sende yapma ayrılma bosanma
dedıgın bır yazını göster bana ki, aaa bu kız farklı yorumlar yapabılıyor evet demek guzel düşünüyor dıyebıleyım ve bu yazını dıkkate alayım bebegım
onu dıyorum ya hıc ıyı yorumunu görmedım senın şu sıtede
neyse anlamadın , anlayıp aa evet dıyebılecegın bır konu degıl genel mızacın sanırım..
bak kolonya,benim beraberliklerde bazı olmaması gereken yapıldığı an asla affedilmemesini düşündüğüm davranışlar vardır.. bunlardan biri aldatma diğeri dayaktır...
ve bunu yaşadığını ister reelde ister kkda anlatan birine, asla olumlu bir yorum yapmam.... .evet bu konularda bakış açım bu......
bebeğim ben de hiç iyi bir şey yazdığını görmedim senin şu sitede. hep sıkıntı hem sorun. hep aldatma hep bilmem ne. bi olayda aldatma varsa benim de görüşüm ayrılınması yönünde, bir olayda ayrıl deyip başka bir olayda ayrılma boşanma denmesine de biz tutarsızlık diyoruz. Evet oky'min mizacı tutarlı olmak yönündedir biraz.. şakkıdı
ne demişim ama?
war mı buna yazılacak bır sey dememiş miyım,
yorum yapamadınız işte. boşa demedim ben
ne olumlu yorumunu gördük ki onu söyle dıyorum savunuyorsun
bosversene atısma benle baslıgımda
herkes ölümüne bekar kalsın demi
bosversene ölümüne bekar kalsın söylesın de amacı ne bılelım ayrıl ayrıl dıyor ınsanlara...
ruhu ölmüş ınsanların wallaha. sen de kendıne paye cıkarma bence, herkese ayrılddemekle tutarlı olunuyor madem nıyetı bastan acık insanların... yorum yapmadan desın ayrılın bosanın bır de kılıfına uyduranlara illet oluyorum hayat kendı hayatı olumsuzluk diz boyu ınsanlarda
olumsuzluk da degıl kötuluk kargalıgı denıyor buna.
bosversene ölümüne bekar kalsın söylesın de amacı ne bılelım ayrıl ayrıl dıyor ınsanlara...
ruhu ölmüş ınsanların wallaha. sen de kendıne paye cıkarma bence, herkese ayrılddemekle tutarlı olunuyor madem nıyetı bastan acık insanların... yorum yapmadan desın ayrılın bosanın bır de kılıfına uyduranlara illet oluyorum hayat kendı hayatı olumsuzluk diz boyu ınsanlarda
yok kolonyaya bulantı yapmaz birsey
yaradılıstan daraldıkca o acar kendini adı üstünde kolonya
hatta al sana reklam
kolonya
sürdükçe rahatla
oh oh kolonyazemuszemus
kolonya ben sana vakti zamanında baya akıl vermiştim gerçekten de durumuna üzülmüştüm ama pek de demezmiş be ne biliyim sen hata yapmayı seven ve hata yapmayı yaşam tarzı edinmiş birisin.
Oyüzden ne yazdığını ne yaşadıklarını ciddiye alıyorum artık.
Sonuç olarak da böyle cevaplar veriyorum napiyim artıkzemuszemus
ıyı yapmıssın yahu bır de kancıkarmanın manası yok
zaten adam uzaklasmıs her nasıl olduysa ıyı bırı dıyebılırız belkı adam ıcın.
azcuk sapıkmıs ama ıyı bırıymıs sonucta devam etmemıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?