sevgilinizin kankisi sizi begeniyor hatta sarkıyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

siz ayrıyken snein başkalarıyla çıktığını nerden biliyor? eğer ayrılık sözkonusuysa bu aldatma falan değildir. ama sizde ilişkinin en temeli olan güven kalmamış bu durumda kesinlikle ayrılık şart yoksa üzüntüden başka bir şey olmaz.(yalnız sen kendinde aldattığını ifade ediyorsun,)ayrıysanız neyin aldatması tabi durum gerçekten buysa :uhm:

direk derimmm biraz tırsarım ama derimmm ne münasebet herkes kendini bilmelii

bana asılan arkadaşının gözünün üstüne bitane çakar sonrada sevgilime söylerim.:mymeka: bide o çaksın.:mymeka:

Aksiyona bayılıyorum.....

konu kapanmamış :uhm:
ben konu da gidici diye yazmamıştım bile

sabaha 1 konu ölü 2 üye yaralı olarak kalkarım diyodum

araya muhakkak mesafe koyardım karşı tarafla lmaz:
sevgilimede söylerdim bu çocukla beni bi daha muhattap etme hoşlanmıyorum bana olan tavırlarından derdim :1no2:
niye falan dersede :uhm:
arif olan anlar derim meseleyi orada kapatırım :dilcikar:

hayda bu konu sahibinin yazım tarzında bir sorun var zaten
gözlerim yuvasından fırladı
badem bosa ban yedin vallahi degecek bi meselede anlayacak bir insan için yeseydin keske

Son düzenleme:
valla bir huyum vardır
illa her işimi kendim halledicem
kimselere bırakmam ne ona buna söyleyip meseleyi büyütücen
kendin yuvasını yap sevaba girersin
yalnız bu konuyu açan arkadaş pek bir rahatmış
bence aksiyon olsun diye zaten bu konuyu açmış

vay vay vay

ask-i memnu'ya ozentilik gibi bu sanki. Bu arada hosuna gitmis gibi, gitmese coktan olayi cozerdin. Bi kere o kisi sana ne diye bu kadar yakinlasabiliyo? bu yuzu kimden aliyo?.. koylu kizi kezban degilsen suc sende.

yorum yapmıyayım dedim bu bayanın konusuna ama dayanamadım hani güzel bi sözümüz vardır kimler için söylendiği bu konuylada anlaşılıyo "dişi köpek kuyruk sallamadıkça diye başlıyo gerisini söylemeyeyim sözüm meclisten dışarı bu aradaşakkıdı

kolonyadan inciler......

bakalım daha neler duyucaz kolonyadan

daha ne maceraları var kim bilir

kolonya sen dönde cezan bitince
yeni maceralarından mahrum bırakma bizi sende olay coktur ikna oldum ben

bademmm patiskaymış bu demek haa...ben şüpheleniyordum bi tuhaflık var diye...opuyorumnanaktan

tabıkı erkek arkadasına solıceksın yoksa solemezsen kusura bakma ama sende fıngırdek durumuna
dusersın sewgılınde gozunu acsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…