Sevgilinizin karşı cinsten arkadaşları olmasını nasıl karşılıyorsunuz?

İyi de aldatılmamanın kriteri kadın yüzü görmemiş adamın yokluktan gözünün benden başka birini görmemesi değil ki.. Bu bir zafer değil. Mesele alternatifleri varken de beni sevebilmesi ve kadınları sosyal arkadaş olarak görebilecek kadar vizyon sahibi olabilmesi..

Öte yandan Dünya değişti artık, içinde yaşadığımız çağ gereği kadın ve erkek aynı sosyal evrenin birer parçaları .. Sen ne yaparsan yap adam aldatacaksa aldatır. Bunun çözümü bu değil..

Sana bir hikaye anlatayım Catharsis. Yengemin bir alt komşusu var, bizim de uzaktan akraba kadın, kadının adı X adamın adı Y olsun. Bu Y amca bir gün karşı komşuları Z hanımla kavga ediyor, mesele kapının önünde çöp bırakmak. Ama ne kavga apartman ayağa kalkıyor, Z'nin kocasıyla Y neredeyse yumruk yumruğa geliyorlar.
Bu iki aile neredeyse 10 yıl görüşmüyorlar. Kapıdan çıkıyorlar birbirlerinin suratına bakmıyorlar. Sonra Z'nin çocuğu P hasta oluyor, nakil gerekiyor ve evet... Y amca geliyor, karısına diyor ki bizim oğlandan ilik alınması lazım, P hasta.
P, Z ve Y'nin ortak çocuğu. Bu ikisi yıllar boyunca milleti kan davalıyız ayağına uyutup bir de çocuk yapmışlar.

Bide bu nasıl mantık arkadaş hop evlendin bütün herkesle arkadaşlığını kestin aslında kısacası böyle düşünenler haremlik selamlık arkadaşlıklar istiyor demekki

Cem Yilmazin stand up lari geldi aklima. Hani biz marjinaldik len? Butun mahalle tren yapiyor demisti hahah

Cem Yilmazin stand up lari geldi aklima. Hani biz marjinaldik len? Butun mahalle tren yapiyor demisti hahah
Aynen öyle. İşte bu sebeple diyorum adamın bir kadınla samimi olmasına gerek yok aldatacaksa yakın arkadaşı olmadan da yapar, X teyze adamın kendisini aldattığından yıllarca şüphelendi ama kadıncağız kimseyi bulamadı, meğerse düşmanı sandığı kadın başka şekilde hainlik yapmış.

En az sizin kadar denklem kurabiliyorum.O bin tane kadın asılsa aldatmayan erkeği bulursan banada göster.sizin gibi düşünen çok kadın var kabbullenemiyo durumu.Erkeklerin aldatma potansieli üzerine bi araştırma yapın bence kandırmayın kendinizi

Ya yemez de aynen sen abartıyosun derse

Eee "nefsine hakim olamayanlar"in, "şeytana uyanlarin" memleketi burası.

E iyi de ben aldatmaz demiyorum ki. Söylediğimden bu sonuca varan sizsiniz. Ben diyorum ki benim kısıtlamamla aldatmayacak adam aldatsın zaten. Hiç değilse koynumda yılanı yıllarca beslemem, ilk vukuatında kapıya koyarım. Koca adamın peşinde mi dolaşacağım ona mı baktı, buna mı güldü şununla mı yattı diye. Çocuk bakmak istesem doğurur ona bakarım.

Uzun süredir birlikteyiz o yüzden arkadaşlarımız hep ortak,diğerleri iş arkadaşı, kadın iş arkadaşlarıyla da iş dışında ilişkisi yok

Bol keseden atmayayım kıskanmam diye, belki kıskanırdım öyle biri olsa

Ben kadın ve erkek arkadaş olamazcı erkekten korkarım zaten.

O değil de senin komşular profesyonelmiş ha..

Bu kız arkadaşlarla benim edindiğim tecrübem: seni bir türlü seçemezler ama sevgilinle acayip iyi anlaşırlar. Zaten öbür türlü olunca bir süre sonra aile olarak da görüşüyorsunuz. O kızlar sizin kankiniz oluyor. Ama genelde yıllar geçse de buzdolabı gibi soğuk oluyorlar.

ay ben bunlara alışamıyorrum bir türlü.
daha geçen duydum etraftan. senelerdir arkadaş iki çiftten bahsediyorlardı. biri diğerinin eşine takmış kafayı, kaçmışlar. Ötekiler de onlara inat beraberlermiş.. İnsanlık kafayı yemiş.. ben nasıl rahat oluyum, kurtlanmayım, kıskanmayım..

Ben kadın ve erkek arkadaş olamazcı erkekten korkarım zaten.

O değil de senin komşular profesyonelmiş ha..
Acayip ya. Kızım aklım durmuştu ilk öğrendiğimde. Düşünsene sen Y Amcayı seviyorsun, oturmuşsun konuşmuşsun, ülke falan kurtarmışsın güm diye bir skandal patlıyor Böyle saf salak kalıyorsun ortada
Aynen.
Bir kere adam bana o erkek arkadaşınla görüşmeyeceksin dese, "hayırdır, canım gördüğün her kadına asılıyorsun galiba" derim. Demesem bile bir işkillenirim yani. Ben işkillendiğimde de o ilişkiden bir cacık olmaz zaten.

Ya tabi çok değişti dünya herkes özgürce dilediğini yapabiliyo mesela dimi..kız liseleri yok bir kızla bir erkek çok rahat her ortamda bir araya geliyor.Ve bende bende yaşadığım şartlara göre yanlış görüş edinmişim vizyon sahibi olamamışım. Doğrudur

Geçen burda biri 7 senelik ilişkim bitti 3 ay sonra en yakın arkadaşımla başladık mı ne demişti nick hatırlayamadım burda ise ses versin, e şimdi bu nasıl arkadaşlık, beni çöle koysan o gözle bakamam mesela

Lise ne alaka? Pardon yazdığınız ne alaka total olarak?

konuya cevabım da sevgilimin bir kız arkadaşı vardı, ilk günden hoşlanmamıştım tanışmamıştım da kızla ama ilk facede eklediğinde bi gıcık olmuştum kadın sezgileri işte. gel zaman git zaman sevgilim bu kızla iyi arkadaş oldu ben söylendikçe çok ii kız, önyargılısın, ben sapıkmıyım o sadece arkadaş vs muhabbeti yapardı. bir gün kızı bize çağırdık kızın öyle haset bakışları tavırları buram buram kıskançlık kokan sözleri vardı ki, sevgilim benim haklı olduğumu gördü o gün bugündür ne zaman konu açılsa ben haklı çıktığım için konuyu kapattırıyor. demem o ki, sevgilinizde bir nane olmasa bile karşı cins yani hemcinsimiz alttan alta işleyebiliyor kaç kere kavga etmişliğimiz vardır bu konu yüzünden. bazen erkekler saf oluyorlar, anlayamıyorlar dümdüz mantıkla bakıyorlar. ama mesela biz o gün kadın kadına aramızda soğuk bir rüzgar esti resmen. kadının fettanlıklarını başka bir kadın anlayabiliyor ne de olsa. ha ben o kızlarla tanışırım muhabbetim olur o zaman tabi ki kız arkadaşları da olsun. sevgilimin arkadaşı benim de arkadaşımdır sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…