- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Toplumuzun kadın ve erkeği ayıran düşünce yapısına sahip olduğunu söylüyorum onamı takıldınız? Liselere kızı erkekle okumasın diye kız çocukları gönderiliyor ya ondan bahsettim yani siz çoğunluk değilsiniz herkes sizin gibi düşünmüyor ve bende gözlemlerime göre konuşuyorumLise ne alaka? Pardon yazdığınız ne alaka total olarak?
Erkeğin de çakalı var şimdi bilememYa yemez de aynen sen abartıyosun derse
Sana bir hikaye anlatayım Catharsis. Yengemin bir alt komşusu var, bizim de uzaktan akraba kadın, kadının adı X adamın adı Y olsun. Bu Y amca bir gün karşı komşuları Z hanımla kavga ediyor, mesele kapının önünde çöp bırakmak. Ama ne kavga apartman ayağa kalkıyor, Z'nin kocasıyla Y neredeyse yumruk yumruğa geliyorlar.
Bu iki aile neredeyse 10 yıl görüşmüyorlar. Kapıdan çıkıyorlar birbirlerinin suratına bakmıyorlar. Sonra Z'nin çocuğu P hasta oluyor, nakil gerekiyor ve evet... Y amca geliyor, karısına diyor ki bizim oğlandan ilik alınması lazım, P hasta.
P, Z ve Y'nin ortak çocuğu. Bu ikisi yıllar boyunca milleti kan davalıyız ayağına uyutup bir de çocuk yapmışlar.
Ben de sana anlatayım. Bir erkeğin prestiji İle Nasıl oynanırı izliyoruz iş yerinde bir arkadaş vasıtası ile..Acayip ya. Kızım aklım durmuştu ilk öğrendiğimde. Düşünsene sen Y Amcayı seviyorsun, oturmuşsun konuşmuşsun, ülke falan kurtarmışsıngüm diye bir skandal patlıyor Böyle saf salak kalıyorsun ortada
Aynen.
Bir kere adam bana o erkek arkadaşınla görüşmeyeceksin dese, "hayırdır, canım gördüğün her kadına asılıyorsun galiba" derim. Demesem bile bir işkillenirim yani. Ben işkillendiğimde de o ilişkiden bir cacık olmaz zaten.
Ben de sana anlatayım. Bir erkeğin prestiji İle Nasıl oynanırı izliyoruz iş yerinde bir arkadaş vasıtası ile..
Karısı malum kıskançlığı dillerde bir arkadaş var. Son vukuatı ise şöyle; iş yerinden bir grup Boğaz'a kahvaltıya gidicez ki 35 km civarı bir uzaklık yakın değil, bu arkadaş da geleceğini belirtti. Gittik daha oturmadan telefonu caldı ve özür dileyerek acilen çıkması gerektiğini söyledi. Adam aç bitap döndü yani.Şaşırdık kaldık ama günümüze devam ettik.
Pztsi hanım okulda ve kimler var o kahvaltıda göster modunda dolaşıyor ortalıkta.. Kadını güç bela gönderince, arkadaş açıklama yaptı 1-2 kişiyi samimi bularak. Asla müsade etmeyeceğini ve cıngar çıkaracağını bildiği için yalan söylemiş karısına ve bir şekilde söylediği yalan ortaya çıkmış. Kimse neden yalan söyledin demedi. Neden döndün ki yapsaydın kahvaltını dedik gülerek . Yani zaten kıyamet kopacak. Yalan Dünyanın en kötü şeyi ama ona bile kızamadık Adama.
Adamı apar topar Nasıl döndürmüş ? Evli olanların kocaları ile görüşür, sen Nasıl adamsın diye hesap sorarım diye tehdit etmiş..
Benimkinin tlf numarasını direk verseydin dedim.
Hale bak ya.. :)
Ne benim erkek arkadaşım var,nede onun herhangi bir kız arkadaşı var, bir gram ihtiyacını bile duymadık senelerdir, birbirimizin en yakın arkadaşı ve dostuyuz onun haricinde gerisine gerek yok zaten ailemiz ve biz yetiyoruz, sosyal medyada kullanmıyoruz hiç ihtiyacını duymuyoruz ve böylece kafamız dahada rahat oluyor dışarıdan gelecek herhangi olumsuz kötü bir duruma karşı, nişanlıma çok güveniyorum oda bana güveniyor ama dışarıya güvenmiyoruz çünkü o kadar kötü bir zamandayızki artık bu dünyada, o kadar kötü zihniyetli insanlar varki asla güven olmaz dışarıya bunu defalarca yaşayan insanlar gördük çünkü, o yüzden onun 1-2 yakın kardeşi gibi erkek arkadaşı var,benimde aynı şekilde 1-2 yakın kız arkadaşım var o kadar,onun dışında başka şeylerin gereği yok zaten, ne benim bir erkek arkadaşa nede nişanlımın bir kız arkadaşa ihtiyacı yok gereği yok, birbirimiz varken başka hiçbirşeyin gereği yok, hem zaten çok kıskancım ve asla müsade etmezdim eğer olsaydı kız arkadaşları falan ama neyseki karşılıklı iyiki aynı düşüncedeyiz bu konudada şükürler olsun..
Baska seyler de yazmıştım ama işinize geleni cevaplamışsınız. Zafer yani bu şimdi? Adamı baskıla sonra beni aldatmıyor diye böbürlen. Ve ya ıkı dk yalnız bırakırsam acaba kime hallenecek diye stres içinde yaşa.Toplumuzun kadın ve erkeği ayıran düşünce yapısına sahip olduğunu söylüyorum onamı takıldınız? Liselere kızı erkekle okumasın diye kız çocukları gönderiliyor ya ondan bahsettim yani siz çoğunluk değilsiniz herkes sizin gibi düşünmüyor ve bende gözlemlerime göre konuşuyorum
Ben de sana anlatayım. Bir erkeğin prestiji İle Nasıl oynanırı izliyoruz iş yerinde bir arkadaş vasıtası ile..
Karısı malum kıskançlığı dillerde bir arkadaş var. Son vukuatı ise şöyle; iş yerinden bir grup Boğaz'a kahvaltıya gidicez ki 35 km civarı bir uzaklık yakın değil, bu arkadaş da geleceğini belirtti. Gittik daha oturmadan telefonu caldı ve özür dileyerek acilen çıkması gerektiğini söyledi. Adam aç bitap döndü yani.Şaşırdık kaldık ama günümüze devam ettik.
Pztsi hanım okulda ve kimler var o kahvaltıda göster modunda dolaşıyor ortalıkta.. Kadını güç bela gönderince, arkadaş açıklama yaptı 1-2 kişiyi samimi bularak. Asla müsade etmeyeceğini ve cıngar çıkaracağını bildiği için yalan söylemiş karısına ve bir şekilde söylediği yalan ortaya çıkmış. Kimse neden yalan söyledin demedi. Neden döndün ki yapsaydın kahvaltını dedik gülerek . Yani zaten kıyamet kopacak. Yalan Dünyanın en kötü şeyi ama ona bile kızamadık Adama.
Adamı apar topar Nasıl döndürmüş ? Evli olanların kocaları ile görüşür, sen Nasıl adamsın diye hesap sorarım diye tehdit etmiş..
Benimkinin tlf numarasını direk verseydin dedim.
Hale bak ya.. :)
Sana bir hikaye anlatayım Catharsis. Yengemin bir alt komşusu var, bizim de uzaktan akraba kadın, kadının adı X adamın adı Y olsun. Bu Y amca bir gün karşı komşuları Z hanımla kavga ediyor, mesele kapının önünde çöp bırakmak. Ama ne kavga apartman ayağa kalkıyor, Z'nin kocasıyla Y neredeyse yumruk yumruğa geliyorlar.
Bu iki aile neredeyse 10 yıl görüşmüyorlar. Kapıdan çıkıyorlar birbirlerinin suratına bakmıyorlar. Sonra Z'nin çocuğu P hasta oluyor, nakil gerekiyor ve evet... Y amca geliyor, karısına diyor ki bizim oğlandan ilik alınması lazım, P hasta.
P, Z ve Y'nin ortak çocuğu. Bu ikisi yıllar boyunca milleti kan davalıyız ayağına uyutup bir de çocuk yapmışlar.
Kız arkadaş/erkek arkadaş konusundan bağımsız olarak söylüyorum. Söylemek de değil aslında, samimiyetle soruyorum.Ne benim erkek arkadaşım var,nede onun herhangi bir kız arkadaşı var, bir gram ihtiyacını bile duymadık senelerdir, birbirimizin en yakın arkadaşı ve dostuyuz onun haricinde gerisine gerek yok zaten ailemiz ve biz yetiyoruz, sosyal medyada kullanmıyoruz hiç ihtiyacını duymuyoruz ve böylece kafamız dahada rahat oluyor dışarıdan gelecek herhangi olumsuz kötü bir duruma karşı, nişanlıma çok güveniyorum oda bana güveniyor ama dışarıya güvenmiyoruz çünkü o kadar kötü bir zamandayızki artık bu dünyada, o kadar kötü zihniyetli insanlar varki asla güven olmaz dışarıya bunu defalarca yaşayan insanlar gördük çünkü, o yüzden onun 1-2 yakın kardeşi gibi erkek arkadaşı var,benimde aynı şekilde 1-2 yakın kız arkadaşım var o kadar,onun dışında başka şeylerin gereği yok zaten, ne benim bir erkek arkadaşa nede nişanlımın bir kız arkadaşa ihtiyacı yok gereği yok, birbirimiz varken başka hiçbirşeyin gereği yok, hem zaten çok kıskancım ve asla müsade etmezdim eğer olsaydı kız arkadaşları falan ama neyseki karşılıklı iyiki aynı düşüncedeyiz bu konudada şükürler olsun..
arkadas da şikayet ediyor. İki cocuk yaptım bu kadından kafama sıkayım dedi adam. Rezalet diz boyu
Var demek ki böyle kadınlar, benim de başıma geldi çünkü. Benim sınıf arkadaşımın sevgilisi erkek arkadaşımı aramış, sevgiline sahip çık diye. Olay da şu sınavdan önce buluştuk 10-15 kişi ders notlarının üzerinden geçtik.
Benimki kızı fena bozmuş. Ne söyledi bilmiyorum hala daha ama o günden sonra kız beni ne zaman görse yolunu değiştiriyordu
Ay yazık ya. Şikayet edilmez mi kızım. Hayat mı geçer böyle kadınla. Boşasa ortada 2 tane çocuk var, boşamasa her gün kavga gürültü. Yazık vallaha.arkadas da şikayet ediyor. İki cocuk yaptım bu kadından kafama sıkayım dedi adam. Rezalet diz boyu
Adamcagız haklı, ne yapsın.arkadas da şikayet ediyor. İki cocuk yaptım bu kadından kafama sıkayım dedi adam. Rezalet diz boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?