Sevgilinizin karşı cinsten arkadaşları olmasını nasıl karşılıyorsunuz?

En yakın arkadaşım erkek eşim başta kabullenemedi.
Ama zamanla o da çok efendi düzgün biri olduğunu anladı şimdi evimize gider gelir hatta biz arkadaşımla dışarda birşeyler yaparız eşimde bir şey demez çok sever arkadaşımı.
Onun da kız arkadaşı olsa eğer düzgün bi kızsa içim ısınırsa ben de olaylarım.
Ama İş çevresi hep erkek o nedenle yok.
Bana anormal gelmiyor açıkçası.
Aksine karşı cinsle arkadaş olamayanlar daha tehlikeli bence.

Yalnız bu duruma, sevgilisinin karşı cinsten arkadaşı olmasına (hoş benim için durum tamamen iki "insan"ın arkadaş olmasından ibaret ya neyse) karşı olduğunu belirten yorumların çoğunda ortada tek bir mantıklı açıklama yokken saygısız ifadelerin, altı boş hakaretlerin havada uçuştuğunu fark ettiniz mi?

Bu yorum sahibeleri hayatlarına kendi özgür iradeleriyle, seçerek aldıkları adama mı güvenmiyorlar yoksa kendilerine mi bilmiyorum.

Eklemeden geçemeyecegim insanlar kendilerini çok zeki zannediyorlar sanırım.

Yani sen adını sanını bildiğin, senden seneler evvel bu adamı tanıyan, onunla flört etmek istese simdiye kadar eline elli tane fırsat geçmiş ama karşısındakine o gözle bakmadığından bunların farkında bile olmayan ve sen azıcık insan olsan arkadaşımın sevgilisi diye seni de bağrına basacak, senin de arkadaşın olacak bi kızı sevgilinin hayatından çıkardın ya; şimdi hiç aldatılmayacaksın, bravo sana.

Buna mı inanıyorsunuz gerçekten?

Hayatı ikimize de zindan edip iyi günde kötü günde kan bağımız olmasa da yanımızda olacak bi tek insan bırakmazsak çevremizde, iki kişi sap gibi kalana kadar birbirimizin bütün arkadaşlarına düşman kesilirsek aldatılmayız diye düşünecek kadar sığ mısınız yoksa saf mı?

İş yerinde el mahkum görüşeceği kadınlardan da uzak tutabilir misiniz?

İşten çıkıp erkek arkadaşlarıyla (bak ne kadar da zararsızlar) gittiği ögle yemeğinde yan masada sizinkini izleyen kızı durdurabilir misiniz?

Sizden gizli açabileceği sosyal medya hesaplarıyla ayakta uyutulmayacağınızı nereden biliyosunuz?

Yani siz normal, sağlıklı insan ilişkilerini sabote etmeye ugraşadurun, o adamın niyeti varsa dilediğince saman altından su yürütür. Ama siz bu durumda da adamı hayatınızda tutmaya devam ederken 2. kadının gurursuzlugundan, ahlaksızlıgından dem vurmaya devam edersiniz ya ben böyle lanet, böyle şerefsiz bi herifi nereden almışım hayatıma da sevgilim demişim demek yerine.

Lise ne alaka? Pardon yazdığınız ne alaka total olarak?
Toplumuzun kadın ve erkeği ayıran düşünce yapısına sahip olduğunu söylüyorum onamı takıldınız? Liselere kızı erkekle okumasın diye kız çocukları gönderiliyor ya ondan bahsettim yani siz çoğunluk değilsiniz herkes sizin gibi düşünmüyor ve bende gözlemlerime göre konuşuyorum

Ya yemez de aynen sen abartıyosun derse
Erkeğin de çakalı var şimdi bilemem bizimkine sorsan bütün kızlar için yaaaa öyle deme çok iyi kız diyo. Ben de onun çok iyi kız dediği kızlar gibi sinsimolmayı öğrendim zamanla

Ne benim erkek arkadaşım var,nede onun herhangi bir kız arkadaşı var, bir gram ihtiyacını bile duymadık senelerdir, birbirimizin en yakın arkadaşı ve dostuyuz onun haricinde gerisine gerek yok zaten ailemiz ve biz yetiyoruz, sosyal medyada kullanmıyoruz hiç ihtiyacını duymuyoruz ve böylece kafamız dahada rahat oluyor dışarıdan gelecek herhangi olumsuz kötü bir duruma karşı, nişanlıma çok güveniyorum oda bana güveniyor ama dışarıya güvenmiyoruz çünkü o kadar kötü bir zamandayızki artık bu dünyada, o kadar kötü zihniyetli insanlar varki asla güven olmaz dışarıya bunu defalarca yaşayan insanlar gördük çünkü, o yüzden onun 1-2 yakın kardeşi gibi erkek arkadaşı var,benimde aynı şekilde 1-2 yakın kız arkadaşım var o kadar,onun dışında başka şeylerin gereği yok zaten, ne benim bir erkek arkadaşa nede nişanlımın bir kız arkadaşa ihtiyacı yok gereği yok, birbirimiz varken başka hiçbirşeyin gereği yok, hem zaten çok kıskancım ve asla müsade etmezdim eğer olsaydı kız arkadaşları falan ama neyseki karşılıklı iyiki aynı düşüncedeyiz bu konudada şükürler olsun..

Ben de sana anlatayım. Bir erkeğin prestiji İle Nasıl oynanırı izliyoruz iş yerinde bir arkadaş vasıtası ile..

Karısı malum kıskançlığı dillerde bir arkadaş var. Son vukuatı ise şöyle; iş yerinden bir grup Boğaz'a kahvaltıya gidicez ki 35 km civarı bir uzaklık yakın değil, bu arkadaş da geleceğini belirtti. Gittik daha oturmadan telefonu caldı ve özür dileyerek acilen çıkması gerektiğini söyledi. Adam aç bitap döndü yani.Şaşırdık kaldık ama günümüze devam ettik.

Pztsi hanım okulda ve kimler var o kahvaltıda göster modunda dolaşıyor ortalıkta.. Kadını güç bela gönderince, arkadaş açıklama yaptı 1-2 kişiyi samimi bularak. Asla müsade etmeyeceğini ve cıngar çıkaracağını bildiği için yalan söylemiş karısına ve bir şekilde söylediği yalan ortaya çıkmış. Kimse neden yalan söyledin demedi. Neden döndün ki yapsaydın kahvaltını dedik gülerek . Yani zaten kıyamet kopacak. Yalan Dünyanın en kötü şeyi ama ona bile kızamadık Adama.
Adamı apar topar Nasıl döndürmüş ? Evli olanların kocaları ile görüşür, sen Nasıl adamsın diye hesap sorarım diye tehdit etmiş..
Benimkinin tlf numarasını direk verseydin dedim.
Hale bak ya.. :)

Ne desem bilemedim.
Kıskanıyorum desem o da bana kıskanıyorum der.Bu da işime gelmez.
Çünkü benim de erkek arkadaşlarım var.
Stajerlerim var. Çok eğlenceli vakit geçiriyoruz.
Bu dünyada sadece ikimiz yokuz.
Onun da var yakın arkadaşları.
Yapacağı varsa senin engel olman bir şeyi değiştirmez.
Kıskansam da belli etmezdim zaten.

Rezillik ama bu bildiğin. Tebessümle karşılayarak arkadaşları olarak, utandırmamaya çalışmışsınız kibarlığınızdan ama, adamınki ayrı bi rezillik karısınınki ayrı bir rezillik. :/ Hastalık gibi bir şey olsa gerek...

Senin kız arkadaşlarını da mı tanımıyo adam

Bir de etrafa güvenmiyoruz derken kim size zorla birsey yaptırabilir ki

Bir de şu var.
Benim en yakın arkadaşımın erkek olmasına mana arayan, altında başka duygular arayan insanlar her erkekten mi hoşlanıyor? Nedir bu ateşle barut olayı.
Ben o arkadaşımla işyerinde tanıştım. Gayet kafa dengi biriydi zamanla samimi olduk. Canım ciğerim oldu. Çok iyi kalplidir çok severim kardeşim gibidir hatta ailesini de tanırım benim annem de bayılır ona. Ama hiç bir zaman ona karşı bir gıdım his beslemedim o da bana. Bundan da eminim. Çünkü onla ilk tanıştığımızda nişanlıydı kız aldattı falan kötü günler yaşadı ve ben hep yanındaydım atlatmasına da destek oldum.
Sonra ben sevgilimle tanıştım ve her zaman ilişkiyle ilgili sorun yaşasam kafa karışsa hep yanımda oldu. Hatta haksızsam kıvırmadan sen de çekilmez birisin sana iyi dayanıyor ha dedi.
İlkokuldan liseden ve üniversiteden en samimi kız arkadaşlarımın bir ikisi hariç hepsi bu süreçte gereksiz tripler, bazen kıskançlıklarla hayatımdan çıktı ama o arkadaşım hep oradaydı.
Ben şehir dışına atanınca mesela yalnız kalan annemi benim emanetim aldı her zaman aradı sordu. Annem ufacık bir grip yaşadı dışardan çorba alıp ziyaretine gitmiş zorla hastaneye götürmüş mesela. Kim yapar bunu?
Şimdi ben bu arkadaşımı sırf sevgilim istemedi diye sileceğim yani? Neden? Çünkü önyargılı çünkü kadın erkek arkadaş olmaz dediği için. Bunu söyleyen insanlara ben güvenmem. Çünkü bir insana kadın erkek olarak bakar. Ben bakmıyorum.
Arkadaşım bir kızla sevgili olmak üzereydi mesela. Kızla beni tanıştırdı ben kızı sevdim ama hanımefendi evli olduğum halde beni kıskanmış. Ve arkadaşım ben arkadaşlığını tercih meselesi yapamam kusura bakma demiş. Haklı. Ben de yapmazdım. Allahtan insanları cinsiyetine göre değil fikrine ve kalbine göre sınıflandıran biriyle beraberim ki bir gün bile arkadaşıma öyle bakmadı.
Geçen işyerinde sorunlu bir süreç yaşadı eşim aradı gel biraz kal bizde kafa dağıtırsın diye. Bu iyi niyetinden bu bana ve kendine olan güveninden sonra ben daha da aşık oldum eşime.

Baska seyler de yazmıştım ama işinize geleni cevaplamışsınız. Zafer yani bu şimdi? Adamı baskıla sonra beni aldatmıyor diye böbürlen. Ve ya ıkı dk yalnız bırakırsam acaba kime hallenecek diye stres içinde yaşa.
Siz mutluysanız böyle devam edin

Var demek ki böyle kadınlar, benim de başıma geldi çünkü. Benim sınıf arkadaşımın sevgilisi erkek arkadaşımı aramış, sevgiline sahip çık diye. Olay da şu sınavdan önce buluştuk 10-15 kişi ders notlarının üzerinden geçtik.
Benimki kızı fena bozmuş. Ne söyledi bilmiyorum hala daha ama o günden sonra kız beni ne zaman görse yolunu değiştiriyordu

Kız arkadaş/erkek arkadaş konusundan bağımsız olarak söylüyorum. Söylemek de değil aslında, samimiyetle soruyorum.

Hem siz hem eşiniz kıskançlığınızın ve korkularınızın sizi ne kadar sınırladığının farkında mısınız?

Yani bi takım çekinceler, kaygılar yüzünden ufacık bi kutuya kapanmışsınız. Anlamsız paranoyalar yüzünden o kutunun içindekiler bana yeter diye avunuyorsunuz.

Hani şey gibi, zaman kötü diyerek kızının doğru dürüst kimseyle arkadaşlık etmesine, ne bileyim kız kıza bi gece olsun arkadaslarıyla kalmasına izin vermeyen annelerin sosyal açıdan yalnız büyümüş çocukları gibi hissetmiyor musunuz?

Ne bileyim doğumda, ölümde, özel bi günde; akla, desteğe, kalabalığa ihityacınız olduğunda yaşıtınız geniş bi çevreniz olsun istemiyor musunuz hiç? Sizde 2 kız arkadaş ama eşinizle yakın olmalarına izin vermiyorsunuz tabi ki, onda 2 erkek arkadaş ama sizinle aralarında duvarlar? Yetiyor mu gerçekten?

Karşı cins gözüyle size akıl verecek, kan bagıyla kardeşmiş/abiymiş gibi koruyup kollayacak bi insan (bakın erkek degil insan diyorum) olsa hayatınızda bunun size zararı ne eşinize zararı ne?

"Biz birlikte olduktan sonra hiçbir şeye ihtiyacımız yok" demişsiniz. Çok romantik aslında ama hayat bu. Yarın öbür gün iş sebebiyle ya da umarım yaşamazsınız (kimse yaşamaz) ama daha kötü sebeplerle ayrı düşerseniz düşeceğiniz boşluğu hayal edebiliyor musunuz?

arkadas da şikayet ediyor. İki cocuk yaptım bu kadından kafama sıkayım dedi adam. Rezalet diz boyu

arkadas da şikayet ediyor. İki cocuk yaptım bu kadından kafama sıkayım dedi adam. Rezalet diz boyu
Ay yazık ya. Şikayet edilmez mi kızım. Hayat mı geçer böyle kadınla. Boşasa ortada 2 tane çocuk var, boşamasa her gün kavga gürültü. Yazık vallaha.
Çekilir kahır değil. Allah akıllı fikirlisine düşürsün.

Benim eşimin kadın iş arkadaşları var, yemeğe de giderler, gidecekleri yere de bırakır, sorun etmem, iş konuşup dururlar bir aradayken. O da benden saklamaz. Ben oturup kıskanmam kimseyi. Ama eşim kıskançtır. Onun kız arkadaşı yoktur özel hayatında, benim de olsa, sorun ederdi. Hatta bir kaç çocukluk arkadaşımı sorun da etti başta ama tanıştırdım, birbirlerini sevdiler, şimdi benim değil, onun arkadaşı oldular. Ben iş güç çok görmüyorum, onlar dışarıda hep görüşüyorlar. Ben mi eşimi nakavt ettim, o mu beni bilmiyorum artık

Adamcagız haklı, ne yapsın.

Yani arkadaşlarıyla dışarı çıkmak için yalan söylemek genelde 12-21 yaş arası ergenlere mahsustur; yalanı da eşlerine değil ana babalarına söylerler. Ergendir der yanlışını anlatır geçersin.

Adam 2 çocuğa baba olmuş ama hala kendisini sınava hazırlanan sivilceli ergen gibi hissediyor. 2 lokma kahvaltı bile haram olmuş yazıktır

Bu arada marilyn monroe vay anam vay neler dönmüş sizin mahallede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…