Ne guzel ne mutlu size 😊
İnsallah bende sizin gibi olurum
Kız arkadaşı tabi ki olur da kanka ayağı .... ayağı diye meşhur sözümüz vardır.
Bu kadar samimiyet fazla gelir. Bi süre sonra hoşlanmaya döner bu kanka ilişkisi.
Yavaş yavaş arayı açmaya başlayın bu kızla.
Ben mi arayi acmaliyim kizla? Sevgilimin arayi acmasi gerekmez mi
Kizlarr(((
Kizin fotograflarinda yorumlarini gordum bunlarin.2-3 ay onceki fotograflarda;
Kalpli opucukler, birbirine canimin ici demeler, 8kisi beraber bi fotograf cekmisler bunlar yine yan yana((
Normal mi sizce, her yakin arkadas boyle mi konusur(((
Nolur bi fikir verin, suan cok kotu seyler dusunuyorum, butun moralim yerle bir oldu ��
Simdi konusuyoruz hic icimden gelmiyo ona yazmak, sanki beni aldatiyomus gibi hissediyorum((
canım cicim normal bence
yanyana foto da normal yakın arkadaşlarsa
ama kalpli öpücük de çok saçma geldi bana
gerçi bizim arkadaşlar makara olarak yolluyodu birbirlerine saçma sapan şeyler
erkek arkadaşın mı göndermiş kız mı
ben aralarında birşey olduğun sanmıyorum
yani erkek arkadaşın hoşlansa senden önce ona teklif ederdi sonuçta
ama kız hoşlanıyo diye düşünüyosan tanışmadan anlayamazsın
birlikteyken bak bakalım samimiyet dereceleri nasıl
ve rahatsızsan da sevgiline söyle canım bu kadar stres yapacaksan
yani ben böyle şeyleri kaldıramam biraz dikkat edin dersin olmadı
ama önce kızla tanış sonra söyle bence
seni kıskanç biri gibi algılayabilir yoksa
bu kız nerde yaşıyo
bana göre sevgilime en yakın kadın ben olmayın
o öpücükler kapler canım cicimler sadece bana özel olmalı tamam iş okul arkadaşına bişey demem ama kankam en yakın arkadaşım tavırlarına kesinlikle karşıyım
vardı bi tane ben geldiğim gibi sevgilimin hayatına onu gönderdim
Sevgiliniz açacak tabi ki ama sizin istemenizle yapar bunu çünkü o bir sorun görmüyor ilişkilerinde.
Kalpli opucugu 2si de birbirine gondermis.
Ama kiz seneye kadar anca gelir belkide, bunlarin boyle yorumlarini gordukce cildiriyo gibiyim. 1 yil nasil sabredicem ki ben(( kizin hesaplari hep gizli bu arada gizlice baktim ben. Yani sevgilime sen nasil canim cicim dersin de diyemem, sonucta gizli gizli baktim ((
Sizce ben bu kizi hesaplarimdan takip etsem mi? Etsem cok havalanir mi acaba?
Kiz kutahyada oturuyor
Nasil gonderdiniz kizi yani neler yaptiniz?
açıkça istemediğimi söyledim...
benim yakın erkek arkadaşım olsa nasıl olur sürekli yemeklere gitsem edi büdü gibi dip dibe olsam diye sordum.
hayatta olmaz öyle şey imkanı yok dedi
benim içinde aynen öyle bu kıza bizim hayatımızda yer yok dedim.
kıza artık görüşmek istemediğini açıkça ifade eden bi mesaj attı.
öyle konu kapandı gitti kızı heryerden engelledik.
canım bak dayanamıyosan tanışmaya kütahyaya da gidebilirsin
1 yıl demişsin çünkü çok uzun zaman
nerde okuduğunu bilmiyorum ama birlikte gezmek için eskişehire filan gidin ordan da kıza uğrayıp tanışın
böylelilke sen de eklemiş olursun
bi bakarsın sana karşı erkek arkadaşına karşı tavırlarına
samimiyet dereceleri nasıl az buçuk anlarsın
belki arkadaş bile olursunuz
hoşlanmadığın şeyler olursa uyarırsın erkek arkadaşını
yoksa sen paranoyak olacaksın gibime geliyo
çok kafana takıyosun çünkü
Ya canım resmen benim içimde kopan fırtınaları yazıya dökmüşsün :) bende hep yaşıyorum bunu erkek arkadaşımın bir sürü kız arkadaşı var hemen hemen hepsiyle tanışığım ve samimiyetim de ileri seviyede.lakin 1 tanesi var ki beni ayar ediyor adeta!kız o kadar dengesiz ki sürekli sevgilimi etiketleyip duruyordu bende sevgilime baskı kurdum ama ben kurdukça ters tepti!şimdilerde kız etiket yapıyor sevgilim etiketini kaldırıyor :)) yani ben söylenmeyi bıraktım ve kendiliğinden halloldu.Çok doğru yani anlatmak istediğim buydu ne kadar üstelersen o kadar ters tepiyor.Bence kızla da tanış.Bunu sevdiğin insanın hatrına yapabilirsin diye düşünüyorum.Hem kızla birbirinizi sevmeseniz bile kıza ben burdayım mesajı vermiş olursun.Belki de kızı tanırsan endişelerinden kurtulursun ben de çok önyargıyla baktığım bir çok kız arkadaşını tanıyınca onlarla resmen içli dışlı oldum yani.Ben mi cok kiskancim? Yoksa sizde boylemisiniz?
Benim sevgilimin cok yakin oldugu bir kiz arkadasi var. Onun tabiriyle 'kardesi'.
Kiz cok kotu zamanlar gecirmis ve benim sevgilimde hep yaninda olmus onun. Burda oturmuyor kiz, ama buraya bir arkadasinin evine geldi gecen gun, benim sevgilimin evine baya yakin bir evdi. Gecenin 12sinde sevgilime mesaj atmis" bize gelsene oturalim diye". Hani insan basta bir insandan hoslanmaz ya benimki de o hesap.
Kiz surekli onun hayatinin icinde yani, cok yakinlar. Ama sevgilim ona bana hep "kardesim o benim sakin yanlis seyler dusunme" dedi durdu. Ama yani sevemedim o kizi bilmiyorum.
Tavrimi belli edersem, yasaklar daha tatli olur diye etrafimdakiler uyardi beni. Bu forumda eski bir konudada yaziyordu "gozlemleyin surekli" yaziyordu hep. Ama nasil gozlemleyebilirim ki?
Arkadasim "kaleyi icten feth et" dedi yani o kizla tanis, sonrada gozune batmadan onun kotu huylarini sevgiline soyle, erkekler cocuk gibi soguyabilir boylelikle dedi. Ama ben yapamam bunu, kiza haksizlik etmis gibi olmazmiyim boyle yaparsam((
Sevgilim seni tanistirmak istiyorum dedi ama daha sonra diye gecistirdim. Sizce dogru mu yaptim? Yanlis mi?
Kizi gormek istemiyorum, arkamdan ne konusur diye dusunmeden edemiyorum((
Simdi sevgiline guvenmiyor musun diyebilirsiniz. Ama bende ki guvensizlik degil, sadece gorusmesini istemezsiniz ya oyle iste.
Umarim nasil hissettigimi anlatabilmisimdir sizlere.
Siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Nasil hareket ederdiniz?
Normal mi karsilardiniz?
Not: kiz sevgilimin butun fotograflarini begenmis, fakat sevgilimle beraber cekildigimiz bir fotograf vardi onu begenmemis.
Kendimi cocuk gibi kiskaniyor dedirtmek istemiyorum ama bu ihtimallerde yeterli degil mi ki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?