Sevgilinizin kiz arkadasi olmasina karşı misiniz?

benim eşimin ilk tanıştıgımız zamanlarda yanı bundan sekız yıl önce unıversıtede öğrencıyken böyle bır 'kardeşi' vardı. çok kıymetlıydı,çok kafaydı bla bla bla.. bana kendısını tanıtırken aynen böyle sölemişti. bana göre sevgılımın hayatındaki en yakın kadın da ben olmalıyım yanı en cok benımle eğlenmelı en cok benımle sohbet etmelı falan filan.. o zaman yenı tanışmıştık ilişkimize çok güvenmıyordum zaman gecınce bana aşık oldugundan emin olunca o kızdan hoşlanmadıgımı söylemiştim. zamanlama açısından doğru oldugu için,ilişkiden de keyif aldıgı için mecburen kabul etmişti. tabı bu arada kızla bne görüştüm genelde sevecan ve samımı davrandım ama garıp bi şekilde kızı kıskandım. bence ne kdrdır bırlıktesınız ve dedıgını yaptırabılıyor musun önemlı olan bu. şuan o kızı görmüyoruz hatta düğünümüze bıle çağırmadı taa ergenlıkte kaldı hatun ikinci senemızde eledim onu.

Kizlarr (((
Kizin fotograflarinda yorumlarini gordum bunlarin.2-3 ay onceki fotograflarda;
Kalpli opucukler, birbirine canimin ici demeler, 8kisi beraber bi fotograf cekmisler bunlar yine yan yana ((
Normal mi sizce, her yakin arkadas boyle mi konusur (((
Nolur bi fikir verin, suan cok kotu seyler dusunuyorum, butun moralim yerle bir oldu 😭
Simdi konusuyoruz hic icimden gelmiyo ona yazmak, sanki beni aldatiyomus gibi hissediyorum ((

Son düzenleme:
Kız arkadaşı tabi ki olur da kanka ayağı .... ayağı diye meşhur sözümüz vardır.
Bu kadar samimiyet fazla gelir. Bi süre sonra hoşlanmaya döner bu kanka ilişkisi.
Yavaş yavaş arayı açmaya başlayın bu kızla.

Ben mi arayi acmaliyim kizla? Sevgilimin arayi acmasi gerekmez mi

canım cicim normal bence
yanyana foto da normal yakın arkadaşlarsa
ama kalpli öpücük de çok saçma geldi bana
gerçi bizim arkadaşlar makara olarak yolluyodu birbirlerine saçma sapan şeyler
erkek arkadaşın mı göndermiş kız mı

ben aralarında birşey olduğun sanmıyorum
yani erkek arkadaşın hoşlansa senden önce ona teklif ederdi sonuçta
ama kız hoşlanıyo diye düşünüyosan tanışmadan anlayamazsın
birlikteyken bak bakalım samimiyet dereceleri nasıl
ve rahatsızsan da sevgiline söyle canım bu kadar stres yapacaksan
yani ben böyle şeyleri kaldıramam biraz dikkat edin dersin olmadı
ama önce kızla tanış sonra söyle bence
seni kıskanç biri gibi algılayabilir yoksa

bu kız nerde yaşıyo

Son düzenleme:
bana göre sevgilime en yakın kadın ben olmayın
o öpücükler kapler canım cicimler sadece bana özel olmalı tamam iş okul arkadaşına bişey demem ama kankam en yakın arkadaşım tavırlarına kesinlikle karşıyım
vardı bi tane ben geldiğim gibi sevgilimin hayatına onu gönderdim

Kalpli opucugu 2si de birbirine gondermis.
Ama kiz seneye kadar anca gelir belkide, bunlarin boyle yorumlarini gordukce cildiriyo gibiyim. 1 yil nasil sabredicem ki ben (( kizin hesaplari hep gizli bu arada gizlice baktim ben. Yani sevgilime sen nasil canim cicim dersin de diyemem, sonucta gizli gizli baktim ((
Sizce ben bu kizi hesaplarimdan takip etsem mi? Etsem cok havalanir mi acaba?
Kiz kutahyada oturuyor

Nasil gonderdiniz kizi yani neler yaptiniz?

bence şimdi birşey yapma ya
tanışınca eklersin
ama konuşmalara bakmak istiyosan bak
siz sevgiliyken mi göndermişler bu mesajları

bana aralarında birşey yok gibi geliyo karşılıklı
ama cıvık bi ilişkileri varsa zaten müdahale edersin
hayatların birileri yokken istediklerini yapabilirler ama şuanda siz sevgilisiniz ve bu tarz şeyler yapılmamalı
seviyeli bi arkadaşlıkları olmalı

zaten sakın arkadaşından vazgeç olaylarına girme
yalnızca saygı beklediğini söyle
yani kimse cıvık bi arkadaşlık ilişkisini çekmez

Son düzenleme:
canım bak dayanamıyosan tanışmaya kütahyaya da gidebilirsin
1 yıl demişsin çünkü çok uzun zaman
nerde okuduğunu bilmiyorum ama birlikte gezmek için eskişehire filan gidin ordan da kıza uğrayıp tanışın
böylelilke sen de eklemiş olursun

bi bakarsın sana karşı erkek arkadaşına karşı tavırlarına
samimiyet dereceleri nasıl az buçuk anlarsın
belki arkadaş bile olursunuz
hoşlanmadığın şeyler olursa uyarırsın erkek arkadaşını

yoksa sen paranoyak olacaksın gibime geliyo
çok kafana takıyosun çünkü

1 adet bile (yazıyla bir) kız arkadaş, kankası , kardeşim dediği biri O LA MAZ.
Açık ve net.

Hayırdır herseyi begeniyor, ama cift fotografını begenmiyor ucube.
Kendini ilk sırada falan mı görüyor,asla kabul etmeyeceğim sınırda bir arkadaslıkları var
kaldı ki ben özel olarak arama ve mesajlasmalarına bıle karsı olurken gece 12 gel oturalım ?
Oldu tatlım sen gel bızde bır oturalım bak

derhal sınır konmalı, bitirmeme bile sebep olurdu benım bu durum.

Nasil gonderdiniz kizi yani neler yaptiniz?

açıkça istemediğimi söyledim...
benim yakın erkek arkadaşım olsa nasıl olur sürekli yemeklere gitsem edi büdü gibi dip dibe olsam diye sordum.
hayatta olmaz öyle şey imkanı yok dedi
benim içinde aynen öyle bu kıza bizim hayatımızda yer yok dedim.
kıza artık görüşmek istemediğini açıkça ifade eden bi mesaj attı.
öyle konu kapandı gitti kızı heryerden engelledik.

sizink rahatsız ediymiş iyi yapmışsınız
yalnız konu sahibinin durumu farklı
kız zaten başka şehirde
görüşme vs olmuyo ki

o sebepten birşey diyemez
direk adı kıskanca çıkar sevgilisinin gözünde

Evet dediginiz gibi cok kafama takiyorum 😔
Ama maalesef sevgilimde sehir disina cikma gibi bir imkanim yok suan

Ya canım resmen benim içimde kopan fırtınaları yazıya dökmüşsün :) bende hep yaşıyorum bunu erkek arkadaşımın bir sürü kız arkadaşı var hemen hemen hepsiyle tanışığım ve samimiyetim de ileri seviyede.lakin 1 tanesi var ki beni ayar ediyor adeta!kız o kadar dengesiz ki sürekli sevgilimi etiketleyip duruyordu bende sevgilime baskı kurdum ama ben kurdukça ters tepti!şimdilerde kız etiket yapıyor sevgilim etiketini kaldırıyor :)) yani ben söylenmeyi bıraktım ve kendiliğinden halloldu.Çok doğru yani anlatmak istediğim buydu ne kadar üstelersen o kadar ters tepiyor.Bence kızla da tanış.Bunu sevdiğin insanın hatrına yapabilirsin diye düşünüyorum.Hem kızla birbirinizi sevmeseniz bile kıza ben burdayım mesajı vermiş olursun.Belki de kızı tanırsan endişelerinden kurtulursun ben de çok önyargıyla baktığım bir çok kız arkadaşını tanıyınca onlarla resmen içli dışlı oldum yani.

biz 5 kız arkadaşız bir erkek arkadaşımız var grubumuzda.. bizde baya samimiyiz onunla, sevgilisiyle daha tanışmadık. Ona bizi anlatmış ama kıskançlık yapmış sanırım. Oysa ki bizim hiç kötü bi niyetimiz yok bazılarının sevgilisi de var zaten. Üstelik kötü bi niyetimiz olsaydı o kızdan önce yapardık yani sadece arkadaşımız, kardeşimiz gerçekten... Bence kızla bir tanış hareketlerinden falan daha iyi gözlemlersin durumu.. yargısız infaz yapma yani..

He kız kötü niyetli olamaz mı, olabilir tabi. Gene de tanımadan kötü düşünme derim.

Bence endişelerinde sonuna kadar haklısın bana göre bi erkeğin çok yakın kız arkadaşı falan olamaz abi işte bu kadar!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…