Sevgilinizin kiz arkadasi olmasina karşı misiniz?

Bence endişelerinde sonuna kadar haklısın bana göre bi erkeğin çok yakın kız arkadaşı falan olamaz abi işte bu kadar!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ayni sizin gibi dusunuyordum ama olunca da insan ugrasiyor maalesef yoksa bende hic istemezdim

Sosyete normal ,normal aile isen anormal , sosyete geniş bildiğiniz gibi onlarda beraber yaşama var çocuk olınca evleniyorlar birde sanatçılar geniş onlarda her türlü rezillik mevcut uyuşturucu,gece hayatı........

Ben olsam elli kere o kızla tanışmıştım. Benim çok yakın olduğum erkek olsa acaba napar sevgilim. Yok öle kardeşiz biz filan. Çok gördük kanka takılıp sonradan sevgili olanları.
Sizin fotonuzu beğenmemiş hepsini beğenmiş. Soğuk savaş ilanı bu.
Sen de bir erkekle bu kadar samimi olmayı dene. Kızı tanımadan kötülersen sevgilin sana kızar. Tanış bir iki görüş ve yavaş yavaş uzaklaştır sevgilinden. Hala onu tercih ediyorsa kendi bilir.

valla evlilikte 10 seneyi çoktan devirmiş bir kadın olarak eşimin kadın kankası olmasını onaylamam, kankalığa doğru giden arkadaşlıklarında arıza çıkartırım, ama normal arkadaşlıklarını önemsemem, bu konuda pek medeni olamıyorum

Sosyete normal ,normal aile isen anormal , sosyete geniş bildiğiniz gibi onlarda beraber yaşama var çocuk olınca evleniyorlar birde sanatçılar geniş onlarda her türlü rezillik mevcut uyuşturucu,gece hayatı........
Normal bir aileyim onun icin bunlar bana ters geliyor zaten

Aynen dediginiz gibi soguk savas ilani adeta. Bende oyle dusunuyorum zaten ona canimi sıktım. Ah birde tanisabilsem keske. Kiz istanbulda yasamiyor kutahyada yasiyor ve sevgilimle oraya gitme imkanim yok. Kizda universitede oldugu icin seneye anca gelebilirmis. Nasil sabredicem, bu surec icinde napicam hiç bilmiyorum

Eşim hep "erkekle kadın arkadaş olamaz yaşadıklarımdan bunu öğrendim" derdi bize göre normal olabiliyor ama erkek tarafı pek o gözle bakmıyor sanırım.

sevgiline o kızla görüşmeni istemiyorum diyecek bi ilişkin yoksa boşver gitsin zaten..

Evet karşıyım.ozman sende bi kanki yap gece mesaj at ona konuşalm dye.
Ndmek ya o benim kardeşim.ana baba bir mi?böyle şeylere çok karşıym ayrıca bu konularda çok sinirleniyorum

Arkadasi olabilir bence cok normal. Ama kardes nedir ya? Sinir oluyorum boyle tiplere, yanlis anlasilmasin diye hemen o benim kardesim diye etiketleyiveriyorlar. Sacma...

Evet karşıyım.ozman sende bi kanki yap gece mesaj at ona konuşalm dye.
Ndmek ya o benim kardeşim.ana baba bir mi?böyle şeylere çok karşıym ayrıca bu konularda çok sinirleniyorum
Valla zaten dediginizi dusunmuyor degilim.
Yani bende bir erkek arkadasimi cok yakin gibi gostericem bakalim tepkisi ne olucak

Karsiyim gebertirim kafasini kirarim :)
nisanlimin kiz benim erkek arkadasim yok
Zaten kimse burada ustune alinmasin ama oyke kizlar var ki hemcinsimden nefret ediyorum yolda yururken bakiyolar adama tepem atiyo bi de arkadas kaldiramam o da karsi zaten
kizdan erkege erketen kiza arkadas olmaz ben bunu bikir bunu soylerim aonra supheler olusur tartismalar baslar
adamlari bagkamiyoruz tabi ki su an en yapiyo hic birimiz gormeden bilemeyiz ama kebdimizi taniyip ona gore ben boyleyim kiz arkadas istemiyorum diyeceksin basta o da tmm derse devam demezse gule gule cunku ben kendimi taniyorum yaoamam seviyorum diye hayatim suphelerle gecer adama da yazik yani kendimiz gibi biriyle gelecegi dusunmeliyiz
Sahsen nisanlimin kiz arkadasi olsa dusunuyorum da yok ya dusunmeyim en iyisi

bence de tanışın.benim eşimde bir ara bir kızla birlikte çalışmak zorunda kalmıştı o zaman evli değildik.ben kuduruyordum tabi.acaba şimdi napıyorlar? acaba kız benimkine asılıyor mu?acaba öyle mi acaba böyle mi derken bir gün dayanamadım kalktım şaçımı başımı yaptımşgüzelce makyaj yaptım suratıma o alaycı gülümsememi taktım gittim bunların iş yerine kızı her türlü ezmeye kararlıydım pençelerim halihazırda bekliyordu ama bir gittim ki kız güzel olmasına rağmen sümsüğün teki çocuk gibi bişeydi yani.anaaaa ben bunun için mi kudurdum evde kaç gündür dedim kendi kendime sonra rahatladım bi daha da düşmedim peşine :) bence sende tanış böyle şeyerde olabiliyor.

Ben karşı değilim niye karşı olayım ki, beraberliğimiz olabilir ama sonuçta benim ve onun özel hayatı çevresi var. Kısıtlanmak insanı yanlışlara sürükler. Benim sevgilimin asla karşı cinsten arkadaşı olamaz diyenleri ben şahsen özgüvensiz buluyorum. Onun da benim de karşı cinsten arkadaşım olabilir, olmalı da.

Benim bir erkek arkadaşım var şöyle söyliyim sevgilisi olmadan önce muhabbet vardı aramız iyidi yani benim ondan haberim olurdu onun benden.Ne zaman kız arkadaşı oldu kız arkadaşını düşünerek ben geri adım attım,mesafeli olmaya başladım.Tabi bu arada kızla da tanıştım...O beni tanır ben onu,doğal olarak benden de pek hoşlandığı söylenemez .Kızın yerine kendimi koydum.Sevmem ve istemem öyle şeyleri.Herkes böyle düşünceli olsa ortada da sorun olmaz.

Tanışmaman çok iyi olmuş çünkü eğer kötü niyetli bir kızsa gerçekten sana bunu belli etmeyecek ve sevgilin sen o kızla tanıştığın için çok daha rahat bir şekilde onunla gezip tozup onu sana anlatacaktır. Ve hiçbir düşünce sebepsiz yere değil biz manyak değiliz yani kendi kafamızdan türetmiyoruz tatlım. hiç kendini suçlama gereksiz kıskançlık olarak düşünüp kendini sıkma yorma , söyle içindekileri o düşünsün

Ben asla sevgılılerıme kız kanka bırakmadım hepsını telefonlarından sılerek ılıskıme basladım sen de sıldır cıksın gıtsın o kız hayatınızdan ne sacmalık o oyle..

ben tanıştım arkadaş oldum kızı kendi safıma çektim sanki sürekli konuşur olduk buluşup bir şeyler falan yiyoruz arada :)

Valla araları okumadım açıkçası ama bu tam benim durumum :) Bir erkeğin yakın kız arkadaşı/kardeşi olmak.
Yeri geldiğinde haftanın 5 günü görüştüğüm, evime girip çıkan, annemi tanıyan, annesini tanıdığım, bir sürü ortak arkadaşımız olan, benim için çok değerli olan birini sevgilisi var diye ne hayatımdan çıkarırım, ne de araya mesafe koyarım. Sevgilisi hayatını ipotek altına almıyor, tam aksine sevgili bulup arkadaşından uzaklaşanları garipserim ben hep.

O da aynı şekilde, hiçbir kız arkadaşına beni ezdirmemiştir. Hepsiyle tanıştım, çoğu (sizin gibi gereksiz yere kıskanıp) beni sevmedi. Hiçbir ilişkisine müdahale etmedim kızlar bana laf sokmaya çalıştığında bile. Kızlar kendi kendilerine olay çıkarmaya başladılar sonra.

Yıllarını beraber geçiren insanlar neden hayatlarına sonradan giren birisi diğerini *nedensiz yere* sevmiyor diye birbirlerini hayatından çıkarsın ki?

Bence kıza daha tanımadan haksızlık ediyorsunuz. Gereksiz yere soğukluk göstermeyin veya kıza itici davranmayın. Unutmayın, muhtemelen sevgiliniz arkadaşına akıl danışıyordur, kızı durduk yere karşınıza almayın

Sizin de cok yakin arkadaslariniz varmis.
Peki o arkadaslarinizdan birinin adi ahmet olsun..

Sen Ahmetin butun fotograflarini begeniyorsun ve online oldugun halde sadece Ahmetin sevgilisiyle beraber oldugu ilk fotograflarini begenmezmiydin? Sahsen ben olsam begenirdim mutlu olurdum onun adina.

Sevgilisi oldugu halde ahmeti gecenin 12 sinde seninde misafir oldugun bir eve zorla cagirir misin?

Ben kiz arkadasi olmasi konusuna bir sey demiyorum demem de asla. Bu kizin bu davranislari benim canimi sıktı sadece.
Kiz arkadasi sadece bu degil ki, bir suru kiz arkadasi var onlar hakkinda bir sey dusunmuyorum bile,tanis dese tanisirim yani. Ama bu kizin bu davranislari beni kendinden olabildigince uzaklastirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…