Bence endişelerinde sonuna kadar haklısın bana göre bi erkeğin çok yakın kız arkadaşı falan olamaz abi işte bu kadar!!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben mi cok kiskancim? Yoksa sizde boylemisiniz?
Benim sevgilimin cok yakin oldugu bir kiz arkadasi var. Onun tabiriyle 'kardesi'.
Kiz cok kotu zamanlar gecirmis ve benim sevgilimde hep yaninda olmus onun. Burda oturmuyor kiz, ama buraya bir arkadasinin evine geldi gecen gun, benim sevgilimin evine baya yakin bir evdi. Gecenin 12sinde sevgilime mesaj atmis" bize gelsene oturalim diye". Hani insan basta bir insandan hoslanmaz ya benimki de o hesap.
Kiz surekli onun hayatinin icinde yani, cok yakinlar. Ama sevgilim ona bana hep "kardesim o benim sakin yanlis seyler dusunme" dedi durdu. Ama yani sevemedim o kizi bilmiyorum.
Tavrimi belli edersem, yasaklar daha tatli olur diye etrafimdakiler uyardi beni. Bu forumda eski bir konudada yaziyordu "gozlemleyin surekli" yaziyordu hep. Ama nasil gozlemleyebilirim ki?
Arkadasim "kaleyi icten feth et" dedi yani o kizla tanis, sonrada gozune batmadan onun kotu huylarini sevgiline soyle, erkekler cocuk gibi soguyabilir boylelikle dedi. Ama ben yapamam bunu, kiza haksizlik etmis gibi olmazmiyim boyle yaparsam((
Sevgilim seni tanistirmak istiyorum dedi ama daha sonra diye gecistirdim. Sizce dogru mu yaptim? Yanlis mi?
Kizi gormek istemiyorum, arkamdan ne konusur diye dusunmeden edemiyorum((
Simdi sevgiline guvenmiyor musun diyebilirsiniz. Ama bende ki guvensizlik degil, sadece gorusmesini istemezsiniz ya oyle iste.
Umarim nasil hissettigimi anlatabilmisimdir sizlere.
Siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Nasil hareket ederdiniz?
Normal mi karsilardiniz?
Not: kiz sevgilimin butun fotograflarini begenmis, fakat sevgilimle beraber cekildigimiz bir fotograf vardi onu begenmemis.
Kendimi cocuk gibi kiskaniyor dedirtmek istemiyorum ama bu ihtimallerde yeterli degil mi ki(
Normal bir aileyim onun icin bunlar bana ters geliyor zatenSosyete normal ,normal aile isen anormal , sosyete geniş bildiğiniz gibi onlarda beraber yaşama var çocuk olınca evleniyorlar birde sanatçılar geniş onlarda her türlü rezillik mevcut uyuşturucu,gece hayatı........
Ben olsam elli kere o kızla tanışmıştım. Benim çok yakın olduğum erkek olsa acaba napar sevgilim. Yok öle kardeşiz biz filan. Çok gördük kanka takılıp sonradan sevgili olanları.
Sizin fotonuzu beğenmemiş hepsini beğenmiş. Soğuk savaş ilanı bu.
Sen de bir erkekle bu kadar samimi olmayı dene. Kızı tanımadan kötülersen sevgilin sana kızar. Tanış bir iki görüş ve yavaş yavaş uzaklaştır sevgilinden. Hala onu tercih ediyorsa kendi bilir.
sevgiline o kızla görüşmeni istemiyorum diyecek bi ilişkin yoksa boşver gitsin zaten..
Valla zaten dediginizi dusunmuyor degilim.Evet karşıyım.ozman sende bi kanki yap gece mesaj at ona konuşalm dye.
Ndmek ya o benim kardeşim.ana baba bir mi?böyle şeylere çok karşıym ayrıca bu konularda çok sinirleniyorum
Tanışmaman çok iyi olmuş çünkü eğer kötü niyetli bir kızsa gerçekten sana bunu belli etmeyecek ve sevgilin sen o kızla tanıştığın için çok daha rahat bir şekilde onunla gezip tozup onu sana anlatacaktır. Ve hiçbir düşünce sebepsiz yere değil biz manyak değiliz yani kendi kafamızdan türetmiyoruz tatlım. hiç kendini suçlama gereksiz kıskançlık olarak düşünüp kendini sıkma yorma , söyle içindekileri o düşünsünBen mi cok kiskancim? Yoksa sizde boylemisiniz?
Benim sevgilimin cok yakin oldugu bir kiz arkadasi var. Onun tabiriyle 'kardesi'.
Kiz cok kotu zamanlar gecirmis ve benim sevgilimde hep yaninda olmus onun. Burda oturmuyor kiz, ama buraya bir arkadasinin evine geldi gecen gun, benim sevgilimin evine baya yakin bir evdi. Gecenin 12sinde sevgilime mesaj atmis" bize gelsene oturalim diye". Hani insan basta bir insandan hoslanmaz ya benimki de o hesap.
Kiz surekli onun hayatinin icinde yani, cok yakinlar. Ama sevgilim ona bana hep "kardesim o benim sakin yanlis seyler dusunme" dedi durdu. Ama yani sevemedim o kizi bilmiyorum.
Tavrimi belli edersem, yasaklar daha tatli olur diye etrafimdakiler uyardi beni. Bu forumda eski bir konudada yaziyordu "gozlemleyin surekli" yaziyordu hep. Ama nasil gozlemleyebilirim ki?
Arkadasim "kaleyi icten feth et" dedi yani o kizla tanis, sonrada gozune batmadan onun kotu huylarini sevgiline soyle, erkekler cocuk gibi soguyabilir boylelikle dedi. Ama ben yapamam bunu, kiza haksizlik etmis gibi olmazmiyim boyle yaparsam((
Sevgilim seni tanistirmak istiyorum dedi ama daha sonra diye gecistirdim. Sizce dogru mu yaptim? Yanlis mi?
Simdi sevgiline guvenmiyor musun diyebilirsiniz. Ama bende ki guvensizlik degil, sadece gorusmesini istemezsiniz ya oyle iste.
Nasil hareket ederdiniz?
Normal mi karsilardiniz?
Not: kiz sevgilimin butun fotograflarini begenmis, fakat sevgilimle beraber cekildigimiz bir fotograf vardi onu begenmemis.
Kendimi cocuk gibi kiskaniyor dedirtmek istemiyorum ama bu ihtimallerde yeterli degil mi ki(
Ben mi cok kiskancim? Yoksa sizde boylemisiniz?
Nasil hareket ederdiniz?
Normal mi karsilardiniz?
Valla araları okumadım açıkçası ama bu tam benim durumum :) Bir erkeğin yakın kız arkadaşı/kardeşi olmak.
Yeri geldiğinde haftanın 5 günü görüştüğüm, evime girip çıkan, annemi tanıyan, annesini tanıdığım, bir sürü ortak arkadaşımız olan, benim için çok değerli olan birini sevgilisi var diye ne hayatımdan çıkarırım, ne de araya mesafe koyarım. Sevgilisi hayatını ipotek altına almıyor, tam aksine sevgili bulup arkadaşından uzaklaşanları garipserim ben hep.
O da aynı şekilde, hiçbir kız arkadaşına beni ezdirmemiştir. Hepsiyle tanıştım, çoğu (sizin gibi gereksiz yere kıskanıp) beni sevmedi. Hiçbir ilişkisine müdahale etmedim kızlar bana laf sokmaya çalıştığında bile. Kızlar kendi kendilerine olay çıkarmaya başladılar sonra.
Yıllarını beraber geçiren insanlar neden hayatlarına sonradan giren birisi diğerini *nedensiz yere* sevmiyor diye birbirlerini hayatından çıkarsın ki?
Bence kıza daha tanımadan haksızlık ediyorsunuz. Gereksiz yere soğukluk göstermeyin veya kıza itici davranmayın. Unutmayın, muhtemelen sevgiliniz arkadaşına akıl danışıyordur, kızı durduk yere karşınıza almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?