- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
sizde bizim gibi hızlıymışsınız
Benim kuralim kesin ve nettir. Ben boyle seylere karşıyım hem de cok. Bir erkek bir kadinla arkadaş olamaz, bi de kardeşmis.??
Ben size bir ornek anlatayim da görün. Ablamin esinin yanina bir kadin sekreter olarak girdi. Enistemin iş yeri tasindi eve baya uzak oldu. Ablam kendi evi olmasina ragmen birakti dukkana yakin bir yere kiraya geldi o kadin için. Kadinlar hissediyor çünkü. Daha sonra kadinin bilgisayarinda bir adam ve 3 tane cocukla bir kadin fotoğrafı görüp soruyor bu kim diye. Kadın da diyor ki manevi abim eşi ve ailesi. Cok seviyorum onu, beni maneviyata getiren kişi o oldu, o benim abim canim bilmem ne. Tabi sonra ne mi oldu? O kadin manevi abisiyle evlendi.. evli adamla yani...
Bu dunyada ne geliyorsa hemcinslerimizden geliyor. Tavrinizi net belli edin. Ben hic hazetmem böyle seylerden...
bu konuda ne hemcinslerimi anlayabiliyorum ne erkekleri eskiden kardeşi gibi olmaları hala öyle olmalarını gerektirmiyor benim böyle yakın bir erkek arkadaşım olsa sevgilisi olduğu anda kendimi çekerim daha uzak olurum olması gereken bu zaten ben bu kadar yakın arkadaşlıklarda masumiyet göremiyorum ayrıca
Ben mi cok kiskancim? Yoksa sizde boylemisiniz?
Benim sevgilimin cok yakin oldugu bir kiz arkadasi var. Onun tabiriyle 'kardesi'.
Kiz cok kotu zamanlar gecirmis ve benim sevgilimde hep yaninda olmus onun. Burda oturmuyor kiz, ama buraya bir arkadasinin evine geldi gecen gun, benim sevgilimin evine baya yakin bir evdi. Gecenin 12sinde sevgilime mesaj atmis" bize gelsene oturalim diye". Hani insan basta bir insandan hoslanmaz ya benimki de o hesap.
Kiz surekli onun hayatinin icinde yani, cok yakinlar. Ama sevgilim ona bana hep "kardesim o benim sakin yanlis seyler dusunme" dedi durdu. Ama yani sevemedim o kizi bilmiyorum.
Tavrimi belli edersem, yasaklar daha tatli olur diye etrafimdakiler uyardi beni. Bu forumda eski bir konudada yaziyordu "gozlemleyin surekli" yaziyordu hep. Ama nasil gozlemleyebilirim ki?
Arkadasim "kaleyi icten feth et" dedi yani o kizla tanis, sonrada gozune batmadan onun kotu huylarini sevgiline soyle, erkekler cocuk gibi soguyabilir boylelikle dedi. Ama ben yapamam bunu, kiza haksizlik etmis gibi olmazmiyim boyle yaparsam((
Sevgilim seni tanistirmak istiyorum dedi ama daha sonra diye gecistirdim. Sizce dogru mu yaptim? Yanlis mi?
Kizi gormek istemiyorum, arkamdan ne konusur diye dusunmeden edemiyorum((
Simdi sevgiline guvenmiyor musun diyebilirsiniz. Ama bende ki guvensizlik degil, sadece gorusmesini istemezsiniz ya oyle iste.
Umarim nasil hissettigimi anlatabilmisimdir sizlere.
Siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Nasil hareket ederdiniz?
Normal mi karsilardiniz?
Not: kiz sevgilimin butun fotograflarini begenmis, fakat sevgilimle beraber cekildigimiz bir fotograf vardi onu begenmemis.
Kendimi cocuk gibi kiskaniyor dedirtmek istemiyorum ama bu ihtimallerde yeterli degil mi ki(
Bence gereğinden fazla kıskanç değilsin. Kızın niyeti çok iyi gibi gelmedi bana.Belki de sevgilin onu yedekte tutuyordur...bir şekilde insan rahatsız oluyor kadınsal iç güdü diyelim...
Bakalım tanıştırsın seni ve o kızla arkadaş ol, gözlemle iyice anlamaya çalış. Tanışırsan gözlemleme şansın olur, ve de biraz gözünü korkutabilirsin.
Bir de" o benim kardeşim "lafları samimi gelmez bana. Nereden kardeşi oluyormuş? Kardeşi değil arkadaşı o zaten.
Eşimin bir kaç tane kız arkadaşı var, kaç yıllık, zaten evliler, eşleri ile de arkadaşız bekarken de hiçbiri gece 12 de mesaj atıp yanına çağırmadı...gayet hanım efendi kişiler.
Kizla bulustugumda nasil gozunu korkutabilirim ki
Mesela tavirlarina gore degerlendir diyorsunuz ya. Mesela kiz nasil davranirsa "tamamdir bunlar gercekten arkadas" yada "bu kizin niyeti farkli" demem icin neyi gormem gerekir?
Bunu merak ediyorum
Kizla bulustugumda nasil gozunu korkutabilirim ki
Ben mi cok kiskancim? Yoksa sizde boylemisiniz?
Benim sevgilimin cok yakin oldugu bir kiz arkadasi var. Onun tabiriyle 'kardesi'.
Kiz cok kotu zamanlar gecirmis ve benim sevgilimde hep yaninda olmus onun. Burda oturmuyor kiz, ama buraya bir arkadasinin evine geldi gecen gun, benim sevgilimin evine baya yakin bir evdi. Gecenin 12sinde sevgilime mesaj atmis" bize gelsene oturalim diye". Hani insan basta bir insandan hoslanmaz ya benimki de o hesap.
Kiz surekli onun hayatinin icinde yani, cok yakinlar. Ama sevgilim ona bana hep "kardesim o benim sakin yanlis seyler dusunme" dedi durdu. Ama yani sevemedim o kizi bilmiyorum.
Tavrimi belli edersem, yasaklar daha tatli olur diye etrafimdakiler uyardi beni. Bu forumda eski bir konudada yaziyordu "gozlemleyin surekli" yaziyordu hep. Ama nasil gozlemleyebilirim ki?
Arkadasim "kaleyi icten feth et" dedi yani o kizla tanis, sonrada gozune batmadan onun kotu huylarini sevgiline soyle, erkekler cocuk gibi soguyabilir boylelikle dedi. Ama ben yapamam bunu, kiza haksizlik etmis gibi olmazmiyim boyle yaparsam((
Sevgilim seni tanistirmak istiyorum dedi ama daha sonra diye gecistirdim. Sizce dogru mu yaptim? Yanlis mi?
Kizi gormek istemiyorum, arkamdan ne konusur diye dusunmeden edemiyorum((
Simdi sevgiline guvenmiyor musun diyebilirsiniz. Ama bende ki guvensizlik degil, sadece gorusmesini istemezsiniz ya oyle iste.
Umarim nasil hissettigimi anlatabilmisimdir sizlere.
Siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Nasil hareket ederdiniz?
Normal mi karsilardiniz?
Not: kiz sevgilimin butun fotograflarini begenmis, fakat sevgilimle beraber cekildigimiz bir fotograf vardi onu begenmemis.
Kendimi cocuk gibi kiskaniyor dedirtmek istemiyorum ama bu ihtimallerde yeterli degil mi ki(
Yani sizce tanisayim mi kizla?
O kadar yakin arkadas olsalar, bizim beraber oldugumuz bir fotografi begenmezmiydi? Benim yakin oldugum bir erkek arkadasim olsa kesinlikle begenirdim diye dusunuyorum(
Erkek arkadasimin kiz arkadaslarindan rahatsiz olmam. Zaten topu topu iki tane var ikisiyle de tanistim ve cok samimi oldum, benimle daha yakinlar simdi😃 sanirim bu aradaki yakinliga bagli. Sevgilim o kizlarla belirli bir samimiyetteydi, allah icin kizlar da dusunceli insanlardi. Ben sevgilisi olan bi erkege gece 12de gel oturalim, demem mesela. Bana rahatsiz edici geliyor. Ha yoksa arkadas olunabilir. Hele universite ortaminda kacinilmaz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?