Sevgilinizin kiz arkadasi olmasina karşı misiniz?

bu konuda ne hemcinslerimi anlayabiliyorum ne erkekleri eskiden kardeşi gibi olmaları hala öyle olmalarını gerektirmiyor benim böyle yakın bir erkek arkadaşım olsa sevgilisi olduğu anda kendimi çekerim daha uzak olurum olması gereken bu zaten ben bu kadar yakın arkadaşlıklarda masumiyet göremiyorum ayrıca

sevgilimin kız arkadaşı olmasına karşı olmam ama kız kanka modundaysa karşı olurum, mesafe olmalı.

şimdi eğer o kadar resmi beğenip de sizinkini beğenmemişse orada bir şey vardır. ben böyle düşünürdüm ve güvenmezdim kıza :26:

kız da sizinle tanışmak istese şimdiye kadar tanışırdınız.

kız nedense bana tehlikeli gibi geldi. hem 12 de ne demek çağırıyor gecenin bir yarısı

Oha ya olaya bak ne kadar pislik insanlar var iste bu kadin erkek iliskilerine asla guvenilmez ben de asla erkek arkadasimin kiz arkadaslarini cekemiyorum sirf bu yuzden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen sana cook katiliyorum cok haklisin ben de masumiyet bulamiyorum zaten bu yuzden canim cok yanmisti

Bence gereğinden fazla kıskanç değilsin. Kızın niyeti çok iyi gibi gelmedi bana.Belki de sevgilin onu yedekte tutuyordur...bir şekilde insan rahatsız oluyor kadınsal iç güdü diyelim...
Bakalım tanıştırsın seni ve o kızla arkadaş ol, gözlemle iyice anlamaya çalış. Tanışırsan gözlemleme şansın olur, ve de biraz gözünü korkutabilirsin.
Bir de" o benim kardeşim "lafları samimi gelmez bana. Nereden kardeşi oluyormuş? Kardeşi değil arkadaşı o zaten.
Eşimin bir kaç tane kız arkadaşı var, kaç yıllık, zaten evliler, eşleri ile de arkadaşız bekarken de hiçbiri gece 12 de mesaj atıp yanına çağırmadı...

Son düzenleme:

Kizla bulustugumda nasil gozunu korkutabilirim ki

Çok bakımlı ve güzel ol, erkek arkadaşınla biraz samimi davran, koluna gir sarıl vs. ve çok özgüvenli ol.
Tepkisini o şekilde ölç ne olacak bakalım...
Faceden arkadaş ol onunla ve fotoğraflarınızı ekle....

Son düzenleme:
Mesela tavirlarina gore degerlendir diyorsunuz ya. Mesela kiz nasil davranirsa "tamamdir bunlar gercekten arkadas" yada "bu kizin niyeti farkli" demem icin neyi gormem gerekir?
Bunu merak ediyorum

Sen erkek arkadaşına olan tavırlarından değil sana davranış tarzından niyetini anlarsın zaten.Onlar kaç yıllık arkadaş samimiyetleri muhakkak vardır o konuda rahatsız olup bozulma sakın.Ama sana gereksizce tavır almışsa ya da seni küçük düşürecek tarzda konuşuyorsa sen de erkek arkadaşınla konuşursun ben bir daha görüşmek istemiyorum dersin.Sakın tartışmaya dökme sakin anlat derdini aksi takdirde onu savunacaktır sana hak vermeyecektir unutma.

Ayrıca kıza soğuk davranma sohbete sen de dahil ol.Kendine güvenli davran erkek arkadaşına gereğinden fazla sarılıp öpme bu sefer kız inat eder sırf gıcıklığına daha samimi olmaya çalışır.İyi niyetle güzel enerjiyle git yani.Sen de fazla kafaya takılacak bir konu olmadığını göreceksin zaten.

arkadaşım kusura bakma ama sen direk bi önyargıyla gidiyosun
lütfen dolduruşa gelmeden önyargısız bi şekilde git ve olması gerektiği gibi davran

şimdi sen bu hislerle orda da kıza biraz soğuk bi şekilde davranacaksın sonra da buraya gelip bana kötü davrandı soğuk davrandı acaba sevgilime karşı birşey mi hissediyor diyeceksin
bana öyle geliyo yani
sonra da kendi kendini yiyceksin
kız zaten uzakta biyerde oturuyo neden bu kadar dert ettin ki sürekli görüşeceğin biri de değil

Önceleri kıskanç bir kadın imajı çizmek istemezdim. Sen alelade bir kadın mısın ki kıskançlık gibi bir duygunu bile gizleyemeyeceksin derdim kendi kendime ama artık öyle düşünmüyorum. Evet ben de her diğer kadın gibiyim ne olmuş dedim. Ben de kadın değil miyim, ben de aşık değil miyim dedim. Ne varmış sahiplenmek istememiz de? Ne varmış birine kayıtsız şartsız güvenmek istiyorsak? Ne demekmiş kardeş olmak? Bir erkekle bir kadın merhabalaşabilir. İş arkadaşıdır konuşabilir iş bu sonuçta elbette muhabbet edecek iş yerinde. Ama kardeşlikmiş kankalıkmış hiç anlamam. Hiç sevmem bu tür şeyleri keza inanmıyorum da bir kadınla bir erkeğin kardeş olabileceğine. Olsa olsa arkadaş olabilir o da dediğim boyutta bence. Bu benim fikrim... Ben yerinizde olsam tavrımı net belli ederdim.

Son düzenleme:

O ne yaaa gecenin 12 sinde gel oturalim benim sevgilime bi kiz oyle dicek once sevgilime bu kiza soruyu sorma cesareti verdigi icin sonra kiza sordugu icin kizardim kavga ederdim. Bazilarina anormal gelebilir ama benim sevgilimin kiz arkadasi yok, yok oyle kardesimmis aile dostuymus gelemem ben oyle seylere millet kuzeniyle evleniyor sevgili oluyor elin kizina niye guveneyim kardesi olmadiktan sonra.. Sen az tepki bile vermissin asla tolerans gostermicegim bi konu bu okul- is icin bunlar uzerinde konustugu karsi cinsler olabilir ama otesini gecemez

Sevgiliniz size belirtmis o benim samimi arkadasim diye, akliniza da kotu birsey gelmesin diye de kardes gibi demis.
Hatta tanistirmak istediginden bahsetmis.
Daha ne yapsin?
Kizin ilgisi var mi yok mu bilemem ama erkek arkadasinizin oyle bir dusuncesi oldugnu sanmiyorum.
O yuzden rahat olun bence.
Su an tepki gostererek oturmamis bir iliskiye zarar verirsiniz sadece.
Diyelim ki kizin ilgisi var,bu herhangi biri de olabilirdi... sevgiliyi surekli diger insanlardanda sakinamazsiniz ki... yani onemli olan onun ilgilenmiyor olmasi

Iki insanin arasinda bir sey olmasi icin illa o gorusmede olmasi gerekmez, daha once siz yokken de olabilirdi veya gunduz gorusunce de olur ama bildiginiz kadariyla hicbiri olmamis... hem ayrilarak onlerini acmis olursunuz.
Sevgiliniz size deger verdigi biri ile tanistirmak istiyor aynisi o kiz icin de gecerli, onyargili yaklastigniz surece ne onu tanitabilirsiniz ne de bu kaygilarinizdan kurtulmaniz icin tanismaniz yeterli olur.
Belli ki cok kiskanc veya bu konularda takik biri degilsiniz, bence bir sans verin...

Not: benim de tam tarif ettiginiz gibi erkek olan arkadaslarim var ve sevgililerinin kiskandiklarini da farkettigim oldu ama simdi onlarla arkadasligimiz asil arkadasim olan erkekle olanin bile onune gecti

karşı cinsten dost kardeş kanka olmaz bende çok kıskancım ve böyle bişeyi kabul edemem. kız senden öncede varmış onun kardeşiymiş :) bu durumda ondan uzaklaştırman doğru olmaz ya kabullenceksin yada ayrıl karşı cinsle samimi olmayan bi sevgili bul kendine

Cok ileri bisey gormedim ben. yakin arkadaslar ama "arkadaslar" . Bi erkek o kisiye kardesim diyosa ve gercekten duzgun biriyse bisey aranmamali .Ben bu konudan cok cektim erkek yakin arkadaslarimin (ve asla asla aramizda bisey olmasinin mumkun olmadigi) sevgilileri benimle gorusmelerini engelledi kizlarla tanisip iyi anlasmama ragmen her neyse kizi taniyin bence onunla arkadas olun sevgilin aranizi iyi gorsun rahatsiz olursan da kizin kotu ozellikleri soyle dedigin gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Yani sizce tanisayim mi kizla?
O kadar yakin arkadas olsalar, bizim beraber oldugumuz bir fotografi begenmezmiydi? Benim yakin oldugum bir erkek arkadasim olsa kesinlikle begenirdim diye dusunuyorum (

İçine kurt düşürmek istemem ama...
Eşimin çocukluk arkadaşı vardı kızın ailesi de bnmkinin aile dostu ben kızı tanımadan huzursuz oldum evde baş köşede resmini gördüm delirdim ( kızı gibi görüyorlarmış ) sonra kızla tanıştım hatta kızla karşı karşıya binalarda oturmaya başladık bildiğin sürtük ama bnmki yok o bnm kardeşim yok düzgün kız görüşmüceksin mesafeli ol enazından dedim dinlemedi yıllarca cebelleştim
Bigece kız mektup yazmış buna ben sana hep aşıktım die ( o gecede bizim nişanımız var )
Parçalamıyım die kız başka yere taşındı eşimde görüşmeyi kesti
Kardeş ayağı g.t ayağı senin ki bişey hissetmese de kız muhakkak bişey hissediyordur

kim ne desin arkadaş.. ateşle barut yan yana durmaz er yada geç patlar..
bi kızla erkeğin çok samimi arkadaş, dost, kardeş, kanka, panpa, panpiş, pombiş zart zurt olacagına kimse inandıramaz beni

Erkek arkadasimin kiz arkadaslarindan rahatsiz olmam. Zaten topu topu iki tane var ikisiyle de tanistim ve cok samimi oldum, benimle daha yakinlar simdi😃 sanirim bu aradaki yakinliga bagli. Sevgilim o kizlarla belirli bir samimiyetteydi, allah icin kizlar da dusunceli insanlardi. Ben sevgilisi olan bi erkege gece 12de gel oturalim, demem mesela. Bana rahatsiz edici geliyor. Ha yoksa arkadas olunabilir. Hele universite ortaminda kacinilmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne guzel ne mutlu size 😊
İnsallah bende sizin gibi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…