Sevgilinizin sosyal medyada çapkınlık yaptığını öğrenseniz affeder miydiniz ?

sana yaşanmış ve ileride başına gelecek birşey anlatayım arkadaşımın sevgilisi alkollü halde aramış ve ağlayarak'' yanımdaki rus kız bana tecavüz etti beni affet aşkım ''dedi .sende affedersen ileride bunu bile yaşayabilirsin şekerim daha ne diyeyim koy dötüne rahvan gitsin

bugün lafta yapan yarın başka şekillerde yapabilir. gözü dışarda belli. seninle yetinmiyor. aynı şeyi sen yapsan lafta çapkınlık desen çıldırırdı. demek ki yanlış bir şey. karar senin.

su mesajları atan adamlar benim gözümde çok düşüyor ya.. bu yüzden erkek arkadasım yapsa böyle bir adamı sevemem istemem...

sevgilin var ve sen resimlerden begendıgın kadınlara yazıyorsun yani yalancı ikiyüzlü acgözlü küçük bir adamsın bu kadar..

adamın karekteri oturmamış belliki.
senin göreceğini bile bile gayet rahat şekilde devam ediyor.
birkez affedersen sürekli aynı şeyi yaşarsın.
ayrıl.

Şifre sizde olmasına rağmen bu tarz işler içine giriyorsa iki muhtemel sebep var:
1- Bu adam ağır salak
2- Sizden ayrılmak istiyor ama bunun sizin yapmanızı bekliyor olası bir vicdan azabı yaşamamak için
Her iki sebeple de affetmeyin. Sanal da olsa bu ihanettir.

... bence onun ki sapkınlığa giriyor..tanımadıklarına güzelsin vs. bilmem ne..can skıntısından yapmış desen ??? özür dileyip aynı şeyi neden tekrar ediyor..

facebbok şifresini bildiğin halde bunu yapıyorsa kendinden soğutmaya mı çalışıyor???

anlamadım

Doğru şeyi yapmışsın.
Bu kararını arkasında dur.
Affedersen yaşayacaklarını son paragrafta özetlemişsin ki çok doğru olmuş.
Bunları yaşamak istemiyorsan affetme.

Sosyal medya olunca karşıdaki bi insan olmuyor mu.
Sevgiliniz ha birisinin telefonuna mesaj atmış, ha sosyal medyadan
İkiside aynı

2 olmuş bu, bence iyi düşünün karar verirken. Kız cevap verse bulusmayacakmıymış? Kız cevap vermemiş böyle kapanmış konu. Yarın öbürgün birebir görüşmeye varır bunun sonu.

Aldatilmasi affedilir de gerizekalıligi affedilmez. Hesap şifresi varken çapkinlik yapması ağır aptallik örneği

Yazdığı kızlardan cevap gelse gözünün yaşına bakmaz vallahi uzatma derim

Yariya kadar okudum sadece
Bir daha yapicak bir daha bir daha.
Haberin olsun

Konuyu okumadım,gerek yok.Başlık yeterli.
Çapkınlığın sosyali,gerçeği olmaz.
Aldatmış.Net.

Napcam depiği basardım.Bu kadar net.Hem ciddi düşün hemde tanımadığın kıza msj at.Ne ala dünya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…