- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi eflatun899
-
Aynı şeyi bende yaşadım, evliyken. Hala daha evliyim, benim ki iki defa yaptı, ilkini sevgimden affettim ama unutmadım, ikincisini de salaklığımdan affettim, ama izleri devam ediyor. Olmuyor, güven sıfır, öyle ilişki olmaz. Bu işi ciddiye dökmeden ayrıl, aklını başına al.
Sevindim durumunuza :) eski konu oldugunu gec farkettimAradan 3 yıl geçti.Geçen sürede ayrıldım tabii toparlanmam uzun zaman aldı üstelik kpss sınavına hazırlandığım bir dönemde dünyam alt üst oldu.Sonra bu salağa kendi deyimleriyle başörtülü hanım hanımcık bir kız bulmuşlar.(Ben açığım diye istemiyorlardı zaten sanki kendi çocuklarının ahlak paçasından akıyor).Evlendi hiçbir şey olmamış gibi gayet mutlu mesut bir de kızı olmuş.Bana yaşattıkları umrunda değil tabi. Ben de atandım çok şükür onca sıkıntının üstüne ve yaklaşık 1 ay önce evlendim :)
En dogrusunu yapmışsınarkadaşlar ayrıldık zaten ondan sonrasını da önceki yorumlarda ifade ettim merak edenler için
O erkek icin acik kapali farketmeyecek emin ol. Onada aynisini yapacak cunkuAradan 3 yıl geçti.Geçen sürede ayrıldım tabii toparlanmam uzun zaman aldı üstelik kpss sınavına hazırlandığım bir dönemde dünyam alt üst oldu.Sonra bu salağa kendi deyimleriyle başörtülü hanım hanımcık bir kız bulmuşlar.(Ben açığım diye istemiyorlardı zaten sanki kendi çocuklarının ahlak paçasından akıyor).Evlendi hiçbir şey olmamış gibi gayet mutlu mesut bir de kızı olmuş.Bana yaşattıkları umrunda değil tabi. Ben de atandım çok şükür onca sıkıntının üstüne ve yaklaşık 1 ay önce evlendim :)
Çok sevindim adınıza, mutluluklar.Aradan 3 yıl geçti.Geçen sürede ayrıldım tabii toparlanmam uzun zaman aldı üstelik kpss sınavına hazırlandığım bir dönemde dünyam alt üst oldu.Sonra bu salağa kendi deyimleriyle başörtülü hanım hanımcık bir kız bulmuşlar.(Ben açığım diye istemiyorlardı zaten sanki kendi çocuklarının ahlak paçasından akıyor).Evlendi hiçbir şey olmamış gibi gayet mutlu mesut bir de kızı olmuş.Bana yaşattıkları umrunda değil tabi. Ben de atandım çok şükür onca sıkıntının üstüne ve yaklaşık 1 ay önce evlendim :)
Aldatana değil aldattırana bakmak lazım elifAFFETMEDIM
AFFETMEM DE
sizde son durum nedir ? düzelme vardır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?