Sevgilinizin sosyal medyada çapkınlık yaptığını öğrenseniz affeder miydiniz ?

Aynı şeyi bende yaşadım, evliyken. Hala daha evliyim, benim ki iki defa yaptı, ilkini sevgimden affettim ama unutmadım, ikincisini de salaklığımdan affettim, ama izleri devam ediyor. Olmuyor, güven sıfır, öyle ilişki olmaz. Bu işi ciddiye dökmeden ayrıl, aklını başına al.

Aradan 3 yıl geçti.Geçen sürede ayrıldım tabii toparlanmam uzun zaman aldı üstelik kpss sınavına hazırlandığım bir dönemde dünyam alt üst oldu.Sonra bu salağa kendi deyimleriyle başörtülü hanım hanımcık bir kız bulmuşlar.(Ben açığım diye istemiyorlardı zaten sanki kendi çocuklarının ahlak paçasından akıyor).Evlendi hiçbir şey olmamış gibi gayet mutlu mesut bir de kızı olmuş.Bana yaşattıkları umrunda değil tabi. Ben de atandım çok şükür onca sıkıntının üstüne ve yaklaşık 1 ay önce evlendim :)

sizde son durum nedir ? düzelme vardır umarım

Bundan sonra daha dikkatli aldatirim demis adam.
Baska hesaptan yazar, ruhunuz duymaz.
Kendinizi kandirmayin, geleceginize yazik edersiniz.

Burdaki konulara bir göz gezdir istersen, okadar aldatılan kadın var ki. persembenin gelişi carsambadan bellidir. Sonun o kadincagizlar gibi olur, benden soylemesi

Aradan 3 yıl geçti.Geçen sürede ayrıldım tabii toparlanmam uzun zaman aldı üstelik kpss sınavına hazırlandığım bir dönemde dünyam alt üst oldu.Sonra bu salağa kendi deyimleriyle başörtülü hanım hanımcık bir kız bulmuşlar.(Ben açığım diye istemiyorlardı zaten sanki kendi çocuklarının ahlak paçasından akıyor).Evlendi hiçbir şey olmamış gibi gayet mutlu mesut bir de kızı olmuş.Bana yaşattıkları umrunda değil tabi. Ben de atandım çok şükür onca sıkıntının üstüne ve yaklaşık 1 ay önce evlendim :)

Sevindim durumunuza :) eski konu oldugunu gec farkettim

O erkek icin acik kapali farketmeyecek emin ol. Onada aynisini yapacak cunku

Çok sevindim adınıza, mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…