Sevgilinizin sosyal medyada çapkınlık yaptığını öğrenseniz affeder miydiniz ?

bi de facete profil resminde ikinizin fotosu yok mu? ya da ilişkisi var yapmadınız mı?

çok zor bacım bu devirde güvenilcek evlenilcek erkek bulmak.. ya aldatıyolar ya dövüyolar ya da başka sorunlar çıkıyo.. korkuyorum yeminlen..
haklısın. bi çok kız parası olsun eli yüzü düzgün olsun diyorlar. evlenincede sorunlar patlak veriyor

Ayrilirdim. Ayrildimda.
Ne icin af diliyor senden o sahis biliyormusun: ozur dilerim diyor ve soz daha olmuycak diyor. Ama neye soz veriyor? Ozur dilerim----- sana yakalandigim icin bi dahakine daha profesyonel bi taktk deniycem ve sana yakalanmiycam---- bir daha olmuycak sozz.

Bazi cumleleri yutuyor veee kizlarimiz boylece oltaya geliyor.

Banada aynisi yapildi( ki seninkinin yaptigi kadr fazla degil nasil hala karaksiz kalip ayrilmiyosun anlamadim ben).
O vakit askerdeydi. Bana yalan soylemis zamaninda ve ben askerdeyken ogrendim bunu daha dogrusu.
Canina kiymaya kalkistigini soyledi ayrilamadim ama sonra neyseki baya caba sonra ayrilmayi basardim.

Askerdeyse askerde dedim.
Canimi sokakta bulmadim ben.
Sen neyi dusunuyorsun daha, aldatan yine ve yine aldatir.

haklısınız mantıken elle tutulur hiçbir tarafı yok biliyorum profil resmi,iliski durumu falan hikaye yapacak olan her türlü yapar ayrılmak istedigimi böyle bırseyı affedemeyecegımı soyledım ama sımdılık kabul etmıyor ne desen haklısın dıyor ama tek basına bıtıremezsın vs vs.ayagı ben de belkı bır sure surunurse aklı basına gelır mı dıye kararsız kalıyorum

tek başına bitmeyen evliliktir yanlış biliyo o, o da evrak kağıt işleri olduğundan, sevgililer bal gibi de tek taraflı bitirir, aklı başına gelmez, sonunda terk edilen sen olursun, o zaman keşke dersin ama iş işten geçer...

hayır siz şifreyi biliyorsunuz ve bildiğinizi bildiği halde, görebilmenizin kesin olduğunu bile bile bu tarz mesajlar yazabiliyor başkalarına ..
bence bu kişi sizin onu bırakmayacağınızdan adı kadar emin . o yüzden bu kadar rahat.
yoksa nereden gelsin bu kadar güven.

Bence afffetmemelisin sen affettikce ki aralarda af olmus gibi devam ediyo yapmaya

Ancak o da durumun farkında olduğunu bundan sonrası için daha dikkatli olacağını söyleyip benden af diliyor.Sizce ne yapmam gerekiyor ?Lütfen bana bir yol gösterin

Daha dikkatli olucam derken çapkınlık yaparken yani mesajlaşırken size yakalanma konusunda mı daha dikkatli olacakmış

canım hiç arkana bakma ben deli gibi aşık olduğum insanı hayatımdan sildim bu yüzden internette kalmıyor onlar emin ol..

Sosyal medyada imkan bulmuş orada yapmış, reelde fırsat bulursa reelde de yapar. Hiç fırsat bulamazsa, yolda ona buna bakar. Kendinizi yerine koyun. Birine severken, başka bir insana farklı bir gözle bakar mısınız?
Aşk, insanın gözlerini sevdiğinden başkasına kör eder.
Kendinizi boşuna kandırmayın derim.

Aldatmanın sosyal medyası, regal yolu vs olmaz arkadaşım. Bence aldatma aldatmadır ve affı olmamalıdır. Ancak belki arada çocuklar olursa şans verilebilir ancak mümkünse o bile verilmemelidir çünkü affedince bir daha bir daha ve bird dah olmak üzere hep arkası gelecektir. Tabiki hayat senin hayatın ama affedersen bence bi dahaki sefere sosyal medyayla sınırlı kalmayan bir aldatma yaşayabilirsin.

Sakın bidaha şans verme.. Pis sapık herif ç..küsü kopsun ! Pis gözlü

Daha dikkatli olucam derken, yaparımda sana göstermemeye çalışırım demek istemiş, başka hesap açar, daha şimdiden böyleyse ilerde neler yapmaz derdin ne Allah aşkına yol ver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…