Sevgilinizin sosyal medyada çapkınlık yaptığını öğrenseniz affeder miydiniz ?

Affedersen bunun yolunu açarsın ve yine yapar. Asla affetme çünkü bu kez fiziksel ve kocan olarak aldatır

Siz bunu sosyal medya çapkınlığı olarak mı değerlendiriyorsunuz?

Siz sanaldakini yakalamışsınız...

Reelini Allah bilir.

Ne yapman mı gerekiyor?
Arkana bakmadan kaç!

bIRAK GİTSİN.

daha her şeyin başındasin. katlanmaj zorunda değilsin ilerde yapar mi yapmaz mi diye dusunemezsin. bence bitir

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini tek tek okudum ve "affedilebilir" tarzda kimseden yanıt yok durum ortada ben de farkındayım affedilecek bir tarafı yok ama belki akıllanır bir ihtimal düzelir diye umuyordum

Sosyal medyası ya da gerçek hayatı falan yok bunun. Bugün sosyal medyada yazışmasını görürsün, yarın öbür gün onu biriyle yakalarsın belki, belli mi olur? Güven de kalmadıysa ben olsam bitirirdim.

" Namaza durur gibi sevmeli insan. Ne gozu baska yere bakmali ne nefsine uymali. " diye bi söz var ki çok seviyorum bu sozu.

Ama bunlar gunumuzdeki cogu iliskiler için hikaye tabi. Sen sadik ve durustsen kesinlikle affetme, buraya yeni konular acabilirsin yoksa.

keşke hiç affetmeseydin canım..yine aynısı yazacam..adam çapkınlık yapıyor halen seviyorsun..çapkınlığı mı hoşuna gidiyor..bir kere yapan bin kerede yapar..bu nasılsa hep affediyor diye devam eder..bu bir hastalık haline getirmiş..bence ilerisini hiç düşünme..hayatını zindan eder böylesi..vur tekmeyi..kimle takılıyorsa takılsın..

Sosyal medyada başlattığı o çapkınlığı zaten reale dökecek, kaldı ki o çapkınlık değil aldatmadır. Adam ciddi bir ilişkiye başlamış, başka kızlarla yazışmak, görüşmek, telefona üflemek vs aldatmaya girer. Ben buna "çapkınlık" deyip yumuşatamam, ayrıca bu adamın gözü dışarda resmen, büyüklerimiz can çıkar huy çıkmaz derler, iyi düşünün.

yalanlara inanırsan yanarsı diyeyim
adam boncukcu, herkese mavi boncuk
af dilemeside yalan
hatta seninle evleneceği bile şüpheli, daha paralı daha güzel bi aday bulursa boncuk dağıtırken yüzüne bile bakmaz
bu adam vakit kaybından başka bişey değil, her yerden faceden ordan burdan engelle ve bi an önce unutmaya bak
aksini yaparsan chess demişti diceksin, adım gibi eminim

sosyal medyada yapıyorsa gerçektede yapıyordur ama sen görmüyosundur.

birakman gerekiyor.

astsubay falan mı mesleği ? :) eğer oyleyse bi daha hiiiç görüşme benimde başıma gelmişti şuan çok mutluyum yeni bi ilişkim var

O nasil bir gerizekali adam ki sifreleri sende oldugunu bildigi halde ulu orta yazisiyor..
Hatta ve hatta sana ozur mesajlari atarken yine ayni sekilde kizlara yazmaya devam ediyor..
E be adam bu kiz bir kez gormus mesajlari, nasil bir cahil cesaretidir ki yine ayni naneleri yemeye devam ediyor..
Gormezz diye dusunmemistir ya kafatasi samanla dolu yada cokta fifi diyor.

hey allahım azcık aklı olsaydı mesajı yazdıktan sonra silerdi sen görmeyesin diye.. bunu düşünemicek kadar mal.. bence herşeyden önce akılsız olduğu için bırakmalısın onu.. gram akıl yok yeminle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…