- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
ağlamak geldiyse hele sevgilimin yanında asla tutmam.ona sarılır doya doya ağlarım,bu çok rahatlatıyo beni.özellikle yanıma taa uzaklardan gelip,tekrar gitmesi gerektiğinde senağlama
Eski sevgilimin yaninda aglamak mi? Ben hep teselli eden olurdum. O aglardi.
o da güzelmiş sırnaşık şey
ağlatan seni sevgilinse yinede ona sarılarakmı ağlarsın :jeyyar:
Zaman zaman kendimi ''anne'' gibi hissettigimde oldu. cocugunu teselli eden anne. ne bilim kucuk bisey zoruna gitsin hemen gozleri doluyordu.
yazık ya duygusal çocukmuş gerçi sulugözlükte erkeklere hiç yakışmas :1closedeyes:
hee şu meselee sengözlerimebaksanab yok canııım eğer beni o ağlattıysa bi yandan ağlar bi yandan da kafasını kırmakla meşgul olurumklava: şaka bi yana canım beraber olduğumuz anlar sayılı oyüzden de hiç yanyanayken ağlatmadı beni,öyle olsaydı hemen uzaklaşırdım yanından sankimm.ben biraz asabi oluyom da şakkıdı
ben ağlarım zaten normalde ağlayabilitem çok fazla kaydirigubbakcemile3 düğün konvoyu bebeğini emziren anne veya ağlayan biri görürsem her an musluklar açılabilir hemde salya sümük bazen mutluluktan bazen b.ktan bi sebep için bazen gerçekten üzüldüğüm için eğer beni o ağlattıysa yine omzunda ağlarım hiç dayanamaz bana oyy benim aşkım ya :asigim: hatta bugün bile ağladım gidecek askere diye offf her an yine başlayabilirim senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?