- 19 Ağustos 2008
- 3.334
- 382
- 398
- Konu Sahibi desert06rose
-
yaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....ne biçim iş bu yaaa help meeeZaman zaman kendimi ''anne'' gibi hissettigimde oldu. cocugunu teselli eden anne. ne bilim kucuk bisey zoruna gitsin hemen gozleri doluyordu.
bende ağlarım aşkımın yanında :) dışarıya güçlü dururum........ ben aşkım ve ben biziz zaten ona güçlü gözükmeye
çalışmam her yönümü bilir ağlarım valla:)
al benden de o kadar..hep daha fazla ilgi bekliyorum ama göstermiyor.ben onunla evlenmek istiyorumm ama anam izin vermiyokötükedihüsoyooo imkansız onsuz olamam ama bazen ilgisizliği çıldırtacak derecede oluo kötükedihüso
valla cnm ben cok sulu gözlüyümdür.hemen acarım cesmeleri.oda beni teselli eder bu durum beni mutlu ediyor.erkeklerin dayanamadıgı birseydir kadınların gözyasları.ne yapacaklarını sasırırlar.elleri ayaklarına dolasır2 senenin sonunda ilk kez bugün sevdiğimin yanında ağladım o da ne yapıcanı şaşırdı hep güçlü olurdum o yokken çok ağlamışımdır ama o hiç görmemişti senağlama
sizde içinizden geldiğinde boşaltırmısınız yanında yoksa görmesini istemediğinizden güçlü mü olmaya çalışırsınız .. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?