parası olmayan erkekle benim işim olmaz...
eğlenmeye gidiyorsa cebinde parası olmalı, yoksa gitmesin...
yarın beni bir yere götürdüğünde bu sefer başkalarından mı isteyecek...
para istemesinden ziyade sorumsuzluğuna kızarım...
Ola ki cüzdanını kaptırmıştır ya da sağlıkla ilgili ani bir durum olmuştur dışarıda beraberken(kaza,kırık,çıkık vs.) ancak o zaman para çıkar benden..
Ben veririm o alır
O verir ben alırım -tatlicadiarzu- Niye kasalımki kendimizi??
Evlencesss kısııımmm biz :dilcikar:
alışkanlık haline getirip kendimi kullanılmış hissettirmediği sürece veririm
evleniriz falan o ayrı konu ama parasızken nasıl evlenebilecek bu erkek bu da önemli.
Ya arkadaşım insanlık hali, bugün parası olur yarın olmaz.Bu evlenemeyeceği anlamına gelmez.
Ayrıca hadi varlıklı biri ile evlendin...Hooop bir zaman sonra iflas etti.Sen boşarsın o zaman bu parasız, artık bana bakamaz diye...E o zaman iyi günde kötü gündenin bir anlamı kalmıyor kötükedihüso
aynen katılıyorum kızlar..
benle çıkarken parası olmalı zaten,
çok çok farklı durumlarda acil durumlar dışında ki o durumda bile nasıl geliştiğine baglı! benden para çıkmaz,
ancak ancak bir yere gideriz canım jest yapmak ister ancak ozaman biraz para çıkarabilirim,
cunkü erkek benle çıkarken parasını hesap etmeli beni ona göre götürmeli ya da görememeli. ben bilmem hıh :dilcikar:
bizde ayrı gayrı yoktur sen ben değil biz olduk artık...tabi ki veririm neden vermeyeyim ki...o istemeden veririm hatta parası olmadığını biliyorsam...
şunu da belirtmek istiyorum erkekleri kredi kartı ya da kabarık bir cüzdan olarak gören kızlara da çok gıcık olurum...gez toz eğlen masrafları adam karşılasın sen kenara çekil...ben buna bile karşıyım...kadın erkek eşitliğini işimize gelmeyince unutuyoruz nedense...mirmirmirmir
ben de böyle düşünüyorum, bir gün birinde olur diğer gün diğerinde. o para yine ikisinindir, ama ilişkide bu noktaya gelmek lazım.
bizde ayrı gayrı yoktur sen ben değil biz olduk artık...tabi ki veririm neden vermeyeyim ki...o istemeden veririm hatta parası olmadığını biliyorsam...
şunu da belirtmek istiyorum erkekleri kredi kartı ya da kabarık bir cüzdan olarak gören kızlara da çok gıcık olurum...gez toz eğlen masrafları adam karşılasın sen kenara çekil...ben buna bile karşıyım...kadın erkek eşitliğini işimize gelmeyince unutuyoruz nedense...mirmirmirmir
Cok güzel söylemissin..
Erkek hesabi öder, erkek para istemez, erkek dondurmanin parasini, hatta wcye gideceksem onun parasinida verir
Bende karsiyim buna.. Hic hoslanmam birinin benim birseyimi ödemesinden..
Babamda olsa, annemde ben kendim ödemek isterim, kaldiki sevgilin..
Onada yazik sonucta.. Canim cigerim diyorsam ortaklasada hesabi ödemesini bilirim.
Ama o bu huyumdan nefret eder oda ayri bir konu
Bende bu huyumu sevmedigini sevmiyorum, cünkü gercekten hoslanmam benim hesabimin ödenmesinden
Ha evli olursun o ayri.. Ozaman iki kisi tek kisi olursunuz..
değilmi yaa??? sanki mecbur erkekler kızların hesabını ödemeye,yürüyen banka cüzdanı olmaya...hiç hoşlanmam ben böyle şeylerden..artık aramızdaa böyle şeylerin lafı kalmadı ama herhangi bir ortamda bu tavrım hep aynıdır...
belli bir seviyeden sonra tamam da mesela ilişkinin başında yarın ne olacağı belli değilken elalemin adamı neden benim içtiğim çayın parasını ödesin ki...çok saçma izin vermem ben de bunasengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?