Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

Asmin bugun pencereyı acık bıraktın yarın baska bı yerı acık bırakmayasın bak bu taktıklerın sonu oraya gıder haa :roflol: :roflol:

valla heriften hareket gelmezse bunun sonu oraya varicak cnm be :roflol::roflol::roflol:

olmadı bak şimdi 4 senedir birlikteyiz 5 kere gittik kafamçokkarıştı

neyse ben 8e tamamlim gelim öle yazim

hee bide ben nişanlandm hee kesin alcakmış beni öle dio kaydirigubbakcemile3

olmadı bak şimdi 4 senedir birlikteyiz 5 kere gittik kafamçokkarıştı

neyse ben 8e tamamlim gelim öle yazim

hee bide ben nişanlandm hee kesin alcakmış beni öle dio kaydirigubbakcemile3

aaaa olmadı
bak sen sımdı at yuzugu
cıkın tatıle 8 e tamamlayın ondan snr tak gene yuzugu snr da evlenın
senınkıne de cekhu bole dıyo kusura bakma plaket almam lazım de
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aman allah bozmasın opuyorumnanaktan
sen kurtardın pacayı ya ben napcam sositososito

ben sana ozelden benım taktıklerı verıyım :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
kesın sonuc :roflol: :roflol: :roflol:

haydar dumen gıbı hıssettım kendımı -tatlicadiarzu-
:içelim:
kaderim deyip cekiyorum naparsin:içelim:

:roflol::roflol:
bak şimdi aklıma bişe geldi ama delikafadulden
millet dicekki bunlara plaketi başka bişe için vermek lazım :roflol:

amin anacım aminnnopuyorumnanaktan

bak sen içmiştin peşinede sızmıştın demi, içir seninkini bas nişanı kaydirigubbakcemile3 o nası oluosa artıkkk

aaah aaah benımde dılımın ucuna neler demek gelıyo ama walla sılerler uyelıgı :roflol: sonsuzza kadar :roflol: :roflol: :roflol:

ıcıreyım cıdden benımkını o arada hop yuzuk hop nısan hop evlılık :içelim: :içelim: kakalarım kendımı delikafadulden delikafadulden

bence içirip tecavuz etmek daha mantıklı, sonra kendı ıstemese bıle aılesı zorla verır oglanı ne de olsa namus meselesı :roflol:

bence içirip tecavuz etmek daha mantıklı, sonra kendı ıstemese bıle aılesı zorla verır oglanı ne de olsa namus meselesı :roflol:

televızyonlara cıkmasın snr kız arkadasım bana sahıp oldu zorla evlendırılıyorum :roflol:

Charm yalniz senin de bu ara cikislarin mukemmel ya kptum burda :))

televızyonlara cıkmasın snr kız arkadasım bana sahıp oldu zorla evlendırılıyorum :roflol:

evlenmessede kotu yola duser rahat bırakmazlar artık onu...

bı turk fılmı vardı tersine dunya dıye erkekler kadın kadınlar erkek mısyonundaydı ona benzedii

evlenmessede kotu yola duser rahat bırakmazlar artık onu...

bı turk fılmı vardı tersine dunya dıye erkekler kadın kadınlar erkek mısyonundaydı ona benzedii

:roflol: :roflol: :roflol:
ve seneler sonra ben zengın bır ıs adamıyla evlenmısım ve son model arabamla onun calıstıgı kose nın onunden gecerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…