Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

ah be yawrum yetisememisim sana
geberdim dün gülmekten :) baya sınırları zorladık geyik konusunda :)
üyeliği silerler sandim ama hayret silmemisler :)))
bu arada uyumak gerekmiyor canım :) artık 4 duvar arasında uyurmusuuun uyumazmisiiin orası cokta önemli değil :)))))))))))) :jeyyar:

ben de kalmıştım kayınvalidemlerde nişanlıykenopuyorumnanaktan evdekilerden gizli tabi..tam kaçamak yani
sevdiğin adamla uyanmanın tadı bekarken de başkaaa evliyken de bi başka oluyo bence:asigim:

ver gazi cekhu ver gaziiikaydirigubbakcemile3

dun gece herkes nerde yatti dokulsun bakamdelikafadulden:roflol:

askerdeyken aynı evde kalınca malzeme cıkar :jeyyar:

Başlığı görünce ben de kendi kendime "Kesin 1-2 kişi kaldım demiştir, millette üstüne çullanmıştır" dedim ama beni şoşırttınız yavrular :jeyyar:
Ben de kaldım Şeniz

bu sefer biz cogunlukta oldugumuz ıcın sustular sanırım azelya ,yoksa simdiye topa tutulurduk delikafadulden

kalmak çok güzeldir süperdir hatta düşününce öyle görünüyor ama ben yapmayım yapanada mani olmayım :)))

ya bencede kalinmali hatta bence tatile gitmek önemli bir şey..insan en yakınını bile tatilde tanır..gercekten..ben çok yakin arkadaşımla tatil de papaz oldugumu bilirim..bı süre aynı evde yasamak veya dediğim gibi tatil yapmak..evlenmeden önce kisilerin birbirlerini tanıması için en iyi yol...

ıtiraf ediyorum ben de kaldım hem de 4 kere.
Aramızda yaklaşık 10 saat mesafe var. Napayım?
:smiley-cool:
Ama dediğiniz gibi toplum dayatmalarından dolayı şimdi bana birşey yapar mı, ya olursa diye çok endişeliydim...
Hatırlıyorum zangır zangır titrediğimi.
Hatta zuzum şişt sakin ol biraz ne bu halin demişti.
Halbuki biraz oturduk sonra da yatıp uyuduk, onun yanına gezmeye gitmiştim ve son günümdü beraber vakit geçirmek için...
Yani aslında eskiden tasvip etmediğim bir olaydı ama mecbur olmasam yapmazdım.
Tabii her an beraber olmak çok güzel o da ayrı.
:asigim:

kaldım yine olsa yine kalırım
o kişi şimdi eşim deyip kendimi de aklamayım
eşimle de önceki sevgilimle de kaldım aynı evde
benim için cok ta elzem büyütülecek bişey degil aynı evde kalmak filan
insanlar birbirini nasıl tanır baska

aynen :kedi:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…