Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

en ciddi tavrımı takındım ve geldim

dahada ciddiye almış görüneyimmi

kaç kişi illa sayı isterim

peki neden evlenmedin onlar alacaklardıda

evde yatışlarınımı beğenmedin

horluyorlarmıydı

kahvaltımı hazırlamadılar

sebep isterim bak çok ciddiyimkafamçokkarıştı

Herkes "evet ama şimdi evliyim" ibaresi eklemiş ne kadar korkuyorsunuz baskılardan dışlanmaktan, ben de kaldım "ama şimdi evli değilim" zemuszemus

ben kaldım ama şuan sorsanız çok pişmanım aileme onun için yalan sölemiştim bende güvenmiştim 3,5 yıl sürmüştü ama 2 aydır ayrıyız annesi istemedi die evlenmeden bir daha asla yabancı bir erkekle kalmam nişanlım bile olsa siz de yapmayın kızlar..

ben kalmazdım,hatta bi dönem böyle bir duruma ortam oluşturmamak için bi önlem almıştım..
evet kalanlar çok güzel zamanlar geçirebilirler,güzel anılar yaşanır. ama ben geleceğimin hırsızlığını yapmak istemem, o gizemi o büyüyü bozmak istemem..
derin bir konu, ama bu cümleler özetler ..

sevgili ile basbasa evde kalmak neden bu kadar garip geliyor ki yağmur altında basbasa yürümek, bir cafede oturmak yada sinemada el ele fi,lm izlemek ne kadar normalse buda normal bence adı üstünde sevgili diyoruz bizim için özel olan birisi.. bende soruyu genişleteyim bari sevgilisi ile basbasa mutfakta yemek yapan varmı, basbasa yağmur altında yürüyen ...yada basbasa duş alan (tamam bu b,raz fazla oldu) varmı?

evet kaldım ama başbaşa değildik malesef

:)))) duş kısmı fazla olmuş :) daha dogrusu özel olmuş :))

sevgilimle aynı evde defalarca kalma şansım olduğu için mutluyum..onu daha iyi tanıyorum o da aynı sekilde beni..hiç pişman değilim :))

sorduklarına gelince dediğim gibi özel olmuş ama gocunacak hiç bir şeyim olmadıgı için 'hepsine evet' diyorum..

Yok anacım, mutfakta yemek yapma kısmında beni tek bıraktı. Ama sofrayı kurmaya yardım etti. Bir de 2 kere bulaşığı ona yıkattım :jeyyar:
Biz iki arkadaş gibiydik esasında.
Duş meselesine gelince de asla... kaydirigubbakcemile3
Oldu olacak balayına da erken giriş yapsaydık -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı Aman Allah şaşırtmasın, o kadar da değil...
Yağmur meselesine gelince de ı-ıh... Ben yağmurdan hoşlanmam şemsiyeyle yürürüm en kabadayı
sırnaşık şey

kalmadım kimseyle eynı evde ..eşimin evine de nişanlı olana kadar adım atıp bakmadım hep dışarda buluştuk...
kaldım diyenler var eger evlenmişlerse mutlular..ama kalıp beraber uyuyup terk edilen o kadar kız var ki canım onlar için durum üzücüdür sanıyorum...
bence evliyken olması güzel sabredin...hem erkek gözünde de daha degerli olunacagına eminim..

Bunun sabırla alakası yok ki şekerim, eğer gerçekten uyunduysa tabii
:1ninca:
Ben sadece uyudum açıkçası. Arkama da döndüm 2 dakika içinde sızmışım :smiley-cool:
Evlenince eminim daha güzeldir, ama bu hali de çok romantik...
Hiçbirşeyle eş tutulamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…