madalya yazıp 2222ye gönderiyosun şekerim:roflol:madalya icin fis mi alacaz yoksam sms nosu werip onamı sms atacaz:1rolleyes::roflol:
madalya yazıp 2222ye gönderiyosun şekerim:roflol:
kkcell:roflol:hangı sebeke tarıfe
selimm
aweaaaaaaaa
cnm:icecream:
yok bilelimde belkim torpil yaptırırız:1rolleyes::roflol:
Kötü yollara düşesiceler :umursamaz:
Ben kaç kişiyle kaldığımı bile hatırlamıom la :sinifsinif: -tatlicadiarzu-
İşin kötü yanı hiçbiriyle de evlenemedimmm :sm_confused:
Onlar alcaklardı da ben varmadımmm :dilcikar:
Ciddiye alanları bekliom :icecream:
bende kaldım sevglimle aynı evde ..
yeni ayrıldık...
nolcam şimdi ben delikafadulden
sevgili ile basbasa evde kalmak neden bu kadar garip geliyor ki yağmur altında basbasa yürümek, bir cafede oturmak yada sinemada el ele fi,lm izlemek ne kadar normalse buda normal bence adı üstünde sevgili diyoruz bizim için özel olan birisi.. bende soruyu genişleteyim bari sevgilisi ile basbasa mutfakta yemek yapan varmı, basbasa yağmur altında yürüyen ...yada basbasa duş alan (tamam bu b,raz fazla oldu) varmı?
sevgili ile basbasa evde kalmak neden bu kadar garip geliyor ki yağmur altında basbasa yürümek, bir cafede oturmak yada sinemada el ele fi,lm izlemek ne kadar normalse buda normal bence adı üstünde sevgili diyoruz bizim için özel olan birisi.. bende soruyu genişleteyim bari sevgilisi ile basbasa mutfakta yemek yapan varmı, basbasa yağmur altında yürüyen ...yada basbasa duş alan (tamam bu b,raz fazla oldu) varmı?
kalmadım kimseyle eynı evde ..eşimin evine de nişanlı olana kadar adım atıp bakmadım hep dışarda buluştuk...
kaldım diyenler var eger evlenmişlerse mutlular..ama kalıp beraber uyuyup terk edilen o kadar kız var ki canım onlar için durum üzücüdür sanıyorum...
bence evliyken olması güzel sabredin...hem erkek gözünde de daha degerli olunacagına eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?