Ben birlikte yaşamak gerek evlenmeden önce diye düşünen arkadaşlar için soruyorum zoiacığım.
Sonuçta gelin ata binmiş ya nasib demiş.
Yıllarca çıkıp nişanlanıp düğüne 1 gün kala bile ayrılanlar oluyor..
Nişan illa ki nikahla sonlanmayabiliyor..
Ya evdeki durumları beğenmezseniz üstüste kişilerle denemek mi lazım birlikte yaşamayı ?
Sonuçta insan anlaşamadığında birden fazla kişiyle de flort durumu mümkün..( hepsi aynı anda değil tabi )
Düşünceler nedir ?
zoi cnm bir kişi ile 5 yıl birlikte olup sonuc evlilik olmadan ayrılmak var birde 5 kişi ile birer yıl olmak var bu işler karısık cok cok en iisi elleşmemek lazım kimin midesi neyi kaldırıyosa ole yaşasın zemuszemus
evlilik meselesi biraz karışık çünkü o kadar yıllar sevgiili oluup bigün eş olamayanlar var
bu açıdan bakınca aynı evde kalmayı doğru buluyorum en azından ev halinide görmüş biraz daha tanımış oluyosun sanırım
ama bide şu var sevgilinle veya yeni tanıştığın bi insanlada beraber kalmayı düşünemezsin
Bu arada evet,Türkiye şartları için zor bir durum.Kişilerin birlikte yaşamayı isteyebilmeleri için bazı ekonomik koşulların da oluşması gerek..Yani en azından kendi meslekleri ve kazançlarının olması gerek..Kendi ayakları üzerinde durup ailelerine maddi açıdan bağımlı olmamalrı gerek..Birlikte yaşamak sadece evde birlikte tv izlemek,yemek yapmak,yemek yemek, vs değil..Evin elektiriği,suyu,faturaları,depozitosu falan da var...
Peki nasıl karar verilebilir,evet ben bu adamla ya da kadınla birlikte yaşayabilirim diye düşünebilmek için..? Ne kadar süre geçmesi gerek ?
Gençlerin düşüncelerini öğrenelim a.s
aslında şolede bir durum var ya
yani beraber yaşa sonra evlen bence cok basit kaçıyo yani aynı evde kaldın birile evlendin zaman bence o nikahın bi anlamı kalmaz
beklemek
ozlemek
heves etmek
hayal etmek
sabırsızlanmak
bunlar cok tatlı duygular ...
evlenmeden once bunları dusunursun yaşarsın ...
nikahında dugununde tadı tuzu baska olur ...
bunları ozlemeden istemeden hayal etmeden zaten yaşadıgın tanıdıgın biri ile evlenmek su,elk,dog.gaz
faturası yatırmak için resmi bi daireye gitmek gibidir ...
evlendigin gunun sabahı hala bir şaşkınlıgım yoksa yada kendimi ruyada gibi hissetmiyosam ve ruyada değilim ben sevdigim adamla aynı evde aynı yatakta uyudum dun gece artık hep bereberiz ohhh be ruya sandımdı diye şole bi rahatlamak ...
bunların yaşanması lasım bana gore en azından zemuszemus
Kimin gay sevgilisi var ?:roflol:
Etiketlere baktım da :kedi:
Ay bir sürü şey yazdım yazdım sildim, konuyu birlikte yaşamaya getirdik :kedi:hayır cnm evli olmak farklı bişey evlenip anlaşamayarak ayrılmak farklı bişey yani ...
bu sevgiliyle aynı evde kal sonra olmadı ayrıl gayri resmi bişey zaten ki T.C kanununda buna yer yok evlenip boşanabilirsin bu normal cunku boşandıgın zaman hak ettigini de alırsın karsı taraftan en azından mahkemeye vermeye yuzun olur ve T.C kanunları arkanda olur ...
ama sevgilinden ayrılsan ne diye kime nasıl şikayet edeceksin hakkının yendigini dusunuyorsan ...
sana dicekler bu neyin ? sen sevgilim dicen !
sana hadi cnm bi ikile dicek kanunlar sen bize uymadın biz sana yardımcı olamayız naşla bakem durumları olacak ...
Bianka ya ten uyumu yakalanamazsa her türlü kafa uyumuna,aşka,sevgiye rağmen ?
Arkadaş,iyisin,hoşsun,tam bana göresin ama ten uyumumuz birbirini tutmadı,hadi bana eyvallah mı olur bu işin sonucu ? benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?