Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

Cekhu'cum, tabii derler insan illa namusunu temizlediğini halka beyan edecek yoksa ölürler alimallah
:jeyyar:

büyük harflere yazsinlar görmeyen olur fln ne düşünürüz o zmn o kisi hakkında
söyle kocaman kocaman yazsınlar
kaldım ama K O C A M diye ilan versinler hatta

büyük harflere yazsinlar görmeyen olur fln ne düşünürüz o zmn o kisi hakkında
söyle kocaman kocaman yazsınlar
kaldım ama K O C A M diye ilan versinler hatta

canım benim güzel söylemişsin vallaopuyorumnanaktan

bende kalmıştım ama eşimle değil
üniversitedeyken eski sevgilimde kalmıştım bi kaç kere.
o ailesiyle yaşıyodu hafta sonları gidiyodum bende cümbür cemaat hoş vakit geçiriyoduk.kaydirigubbakcemile5
başkaydı o günlerbenneyaptımki

ne olmuş ki aynı ıevde kaldığı insan kocası olmamışsa..
namusu kirlenmiş mi oluyo o zaman.:uhm:

Biz, biz olarak kadın olarak kendimize değer vermezsek hangi amaçla hangi duyguyla başkasından hele ki bir erkekten değer görelim?
Kalmışsak bu bizim ayıbımız değil, TERCıHıMıZ.
Ne yaşanmışsa da yaşanmadıysa bu bizim irademiz.
Erkeğe ödül değiliz biz kadınlar, insanız sadece.
Namus 2 bacak arasında değil ya bunu idrak edin artık...
Erkeklerin dayatmalarını bizim fikrimiz diye ne kadar savunacağız?
Birileri dur demeli değil mi?

hem erkek egemen toplumdan şikayet ediyorlar,eşitliği savunuyorlar hem de erkeğin gozundeki degerden bahsediyorlar..
bir erkek eğer onunla aynı evde kaldım diye beni basit gorucekse o erkekle isim olmaz..
bir insan dediğin gibi ilk önce kendine deger verecek kendini sevecek kendini ozel hissedek..
size bir şey diyim mı;ben ilk gün tanıştığım sevgilimle ilk gunün aksamı aynı evde kaldım basbasa..ve 1 sene sürdü iliskimiz..kendi evi vardı bı arkadaşımla okul çıkışı evine gittik resmi olarak tanistirildik ztn yemeğe kalicaktim.ortak arkadasımız bı süre oturdu gitti,bizde beraber yemek hazırladık muhabbet ettik aksam da kaldım..sabaha kadar muhabbet ettik..ve dediğim gibi 1 sene çıktık..ilk gece kaldım diye onun gözünde hiç bir zaman basit kız olmadım..beni çok sevdi deger verdi ayrıldım peşimden koştu..
yaptıgım doğru mu yanlış mı orasını kimse bilemez..bunu anlatmamın sebebi de ilk gece veya 10. gece kalmak arasında bir fark yok ve karşımızdaki insana kendimizi nasıl tanıttığımız bağlı hersey..

Kesinlikle katılıyorum cekhu...
Kendini iyi ifade edebiliyorsan sorun yok.
Tabii karşındaki erkeğinde bir zeka seviyesinin üstünde olması lazım, seni iyi 'anlayabilmesi' için.

Ben öyle beraber kalıp kalıp bırakmam sevdiceğimi.. namusunu temizler basarım nikahı 10 aydır kalıoruz sık sık başbaşa... ama ortada bırakmam waley bi kere ben kirlettim namusunu temızlemek bana düşer dimi ama alkisalkisalkis

Walla geceleri koynumda uyuo die benim gözümde değeri düşmüo sevdiceğimin..aksine daha da seviorum onu bana ait olduğunu hissettikçe... ki aitlik sadece nikahla olmuo.. önemlisi gönül aitliği... Benim değerim düşüo mu acaba onun gözünde sorucam bi ara =)))) ya adam benim sabah sabah gözü çapaklı halimde bile öpüp kurban olurum sana diosa ne değeri ne düşmesi yaaaa.. ona güvenip yanında kalıosam değerim mi düşecek bunun karşiliğinda..bi erkek eğer sevdiği yanında kaldı ona güvendi sıcakliğini sevgisini verdi kollarında uyudu diye daha az değer verecekse ıyyyy aman aman uzak dursun benden böle bi şahsiyet(siz) cıks böle bi zihniyet benim sevgilim deil arkadasım bile olamaz..

bu gece kim nerde kaliyo raporlar verilsin bakiyim:jeyyar:

aynı evde kaldım, aynı yatakta onla uyudum..çok güzeldi o duygu sabah kalkınca sevdiğin kişi yanında onun kokusu ile uyanmak, yeterki insanın insana saygısı olsunnn

haftaya cuma kalıcaz beraberopuyorumnanaktan onunla uyanmak yanımda gormek cok guzel olucak..

Kızlar ne güzel yapmışsınız arada tatile gidenler de olmuş acaba nereye gittiniz,hotel adı felan verebilirmisiniz?Ben istanbuldayım 15 saatlik yol farkı var gitmek için yalan bulmalıyım

biz girnede yaptık tatil çok güzeldi hihoyyyt

acapulco otel çok güzel bence...

Teşekkürler canım tatile gitmeden önce birer bahane söyleyin hele de sevenleri kavuşturun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…