eşyaları savurdun diyemi beraber duş aldınız akannehir
:1ninca:
ben eşimi cok seviyorum valahi ondan once biri ile aynı evde kalsa idim ve tenim uymadı ayrıldım senle uydu senle devam etim deseydim eyvahhhhhhhhh eyvahhhhhhh kaydirigubbakcemile3
cogu erkekte bole bişeyi onaylamaz :hulya:
oo aslında senin bakış açına bağlı bir şey biraz da,
kaldım dıyorsan onaylamıyorsa kendı bilir biraz da. :hulya:
tasıyabilmeli bence bunu da, ama sahsen bende aynı evde kalmayı onaylamıyodum ilk oldu göze aldım artık ne yapalım. şakkıdı
Nan gidin kocalarınızın yanına uyuyun be bu saatte ne işiniz var :roflol: :roflol:
olurmu tatlım benm bakıs acımla alakası yok yani eşimi biliyorum bekarkende evlikende huylarını biliyorum ...
kalan bensem ole onaylasa mesela benm işime gelir
bakıs acım aman kaldım bu adam ters tepki versin degilki
bu herneyse ister keyfe keder ister hata olsun bunu ben işliyorum adamın bunu gormemesi tepki vermemesi tabiki benm lehime olur kaydirigubbakcemile3
ama ıı ıı ıııııııııı olması mumkun deil kaydirigubbakcemile3
ben eşimin bekar evine bilem teeee neden sora bi kere girdim bida cıkamadım zaten :roflol:
oda kalmaya degil tabi temizlik yapmaya gittim gidiş o gidiş :roflol:
hala yapıyorum ne bitmez temizlikmiş :roflol:
Kızlar,her erkek farklı düşünür diyorsunuz,haklısınız da ancak erkeklerin büyük bir kısmı çifte standartlı düşünür..
Örneğin yakın bir erkek arkadaşım bir kızla 6 ay kadar birlikte yaşadı,sonra ayrıldılar..
Ona kız kardeşin de sevgilisiyle yaşayabilir mi diye sormuştum..Bana ters ters baktı,onu balkondan aşağıya atarım dedi....akannehir
Modern tavırlı erkek durumlarına yine de sizler pek aldanmayın derim....Çünkü kendi aileleri söz konusu olduğu zaman inanamayacağınız kadar daha muhafazakar olabiliyorlar...a.s
Gerekçesi de "ben erkekleri tanırım, güvenmem "... idi....
Bir erkek bu konuda hem kendi yapıp hem de kendi ailesinden bir bayanın sevgilisi ile birikte yaşaması söz konusuysa şiddetle karşı çıkıp ,ben erkeklere güvenmem diyorsa durum oldukça karışık ve zordur diye düşünüyorum...benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?