Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

ben eşimi cok seviyorum valahi ondan once biri ile aynı evde kalsa idim ve tenim uymadı ayrıldım senle uydu senle devam etim deseydim eyvahhhhhhhhh eyvahhhhhhh kaydirigubbakcemile3
cogu erkekte bole bişeyi onaylamaz :hulya:

theshe yaşamayan elbet bilmez sana bu konuda bişey diyemiyorum cnm ... gecmiş olsun diyorum sadece ...

T.C kanunu en fazla 2 sene nişanlılıgı baz alıyo cnm bolede bişey var ...

eşyaları savurdun diyemi beraber duş aldınız akannehir

:1ninca:

hehehe yok öyle değil duş da aldık eşyaları savurdum da,
yani aslında benle yanlız kalmamasını saglamalıydım aynı evde kaldık ıyı olmadı belkı de bu açılardan laelaelaelaelae

ben eşimi cok seviyorum valahi ondan once biri ile aynı evde kalsa idim ve tenim uymadı ayrıldım senle uydu senle devam etim deseydim eyvahhhhhhhhh eyvahhhhhhh kaydirigubbakcemile3
cogu erkekte bole bişeyi onaylamaz :hulya:

oo aslında senin bakış açına bağlı bir şey biraz da,
kaldım dıyorsan onaylamıyorsa kendı bilir biraz da. :hulya:
tasıyabilmeli bence bunu da, ama sahsen bende aynı evde kalmayı onaylamıyodum ilk oldu göze aldım artık ne yapalım. şakkıdı

olurmu tatlım benm bakıs acımla alakası yok yani eşimi biliyorum bekarkende evlikende huylarını biliyorum ...
kalan bensem ole onaylasa mesela benm işime gelir
bakıs acım aman kaldım bu adam ters tepki versin degilki
bu herneyse ister keyfe keder ister hata olsun bunu ben işliyorum adamın bunu gormemesi tepki vermemesi tabiki benm lehime olur kaydirigubbakcemile3
ama ıı ıı ıııııııııı olması mumkun deil kaydirigubbakcemile3
ben eşimin bekar evine bilem teeee neden sora bi kere girdim bida cıkamadım zaten :roflol:
oda kalmaya degil tabi temizlik yapmaya gittim gidiş o gidiş :roflol:
hala yapıyorum ne bitmez temizlikmiş :roflol:

Nan gidin kocalarınızın yanına uyuyun be bu saatte ne işiniz var :roflol: :roflol:

benemki nobetci :hulya:
sabahlara kadar kocemi bekliom cok vefalı karuyum bah kaydirigubbakcemile3

gerci nobetci olmadı zaman ne yapıomda kaydirigubbakcemile3

erkeklerin de bakış açıları değişik olabiliyor, hepsi aynı şeyi söyler diye bir kaide yok.CADIARZU

mevzu baya genişlemiş :))
benim hayatımda uzun süren 3 tane iliskim oldu,3. hala dvm etmekte,bunların ilkinde lisedeydim ara ara aynı evde kaldığımız oldu ve yaklaşık 3 sene sürdü iliskim..ondan snrsi üniversiteden tanıdığım biriydi,kendi evi vardı orda hem kaldım hem de anahtarım vardı kendi evim gibi gittim geldim,bu ilişkimde 1sene kadar sürdü.suan birlikte oldugum kişiyle aynı evde de kalıyorum tatile de gidiyorum,5. senemizi doldurduk..
hayatımda bunların dısında da iliskiler yasadım..3-5 ay süren hatta 1gun süren bile oldu..
ailem isleri dolayısıyla orta sonda 3 ay beni yalnız bıraktı..yazlıkta 3ay yalnız kaldım..kizli erkekli hep bizim evde kaldık..bunların icinde çıktığım kisilerde oldu zaman zaman..ama basbasa kalmadim hiç..ve aynı odada uyumadım..çok despot bir Abi'm olmasına rağmen bu sekilde bir hayat sürdüm o yasta..bu yasıma kadarda böyle oldu..2gunluk cocukta evimde kaldı 2senelikte..ama ikisinde yaşananlar veya ortam aynı degildi..biriyle basbasa kalıp aynı yatakta uyurken veya duş alırken digeri sadece uyumak amaçlı geldi eve aynı odayı paylaşmadım basbasa kalmadım..
tabiikide her önüne gelenle aynı evde kalınmaz..aynı evde kalmanın bile bı yolu yordamı var..
benim en yakın arkadasım erkekti..onunla kaç kere aynı evde kaldım sayısını bile bilmiyorum yeri geldi aynı yatakta bile yattık..ama arkadastan öte hiç bı şey yoktu,bı kızdan farsizdi benim için..
belki o kdr küçük yasta evde tek basıma kalmasaydım daha farkı yaklaşırdim bu kalma isine ama benim hayatım böyleydi ve ailem arkadaslarımın kalmasına laf eden tipten bı aile degildi bı tek abime caktirilmazdi o kadar..
ha pismanmiyim?pişman olacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum çünkü sevgili olarak aynı evde kaldığım 3 kisi oldu..onun dısında saydıklarım kalabalık arkadas olarak ayrı odalarda uyuduğum kisiler sevgili olarak bir şey paylaştığım kisiler değil..
ben yapı olarak aynı insanla sürekli birlikte 7/24 aynı evde dip dibe olmayı seven biri değilim hemen sıkılır ayrılırım..evlenince nasıl dayanicam diye korkardim hep..erkek arkadaşımla ilk tatilimiz 5gunluktu ve sadece ikimizdik..ben daha gitmeye haftalar kala karalar bağladım,bı nevi sinavdi iliskimiz adına..neyse gittik geldik ve ben bir an bile sıkılmadım..o kadar mutlu oldum ki..demek ki ben bu insanla bir Ömür geçirebilirim diye sevindim..bu sekilde faydasını gördüm diyebilirim :)

Yahu bazı hanım ablalarımızda, heyecanı yitirme korkusu var, onlar için çok üzülüyorum ben...

' Nikahtan önce beraber uyanırsan düğün ertesi sabahı hiç bir şey hissetmezsin! '

Nereden biliyorlar ki acaba öyle olacağını ? Daha önce beraber yaşayıp ardından evlenenlere sorulduğunda ki bu topikte pek çok arkadaşımız var böyle, asla heyecanı kaybetmediklerini aksine çok mutlu olduklarını söylerken üstelik.

'bu benim düşüncem! ' de demeyiniz, zira bu bir düşünce değil, fikir değil, birşey değil. Sadece varsayım. Farazi bir şey üzerine 'benim düşüncem sabittir' denilmez.

'herkesin hayatı kendinedir'

evet bu doğru. O zaman buradaki paylaşımların bir değeri yok mu ?

'midesi kaldıran yapsın' gibisinden ifadeler ne kadar doğru peki ?
hem 'karışmam banane' diyeceksiniz, hem mide boyutuyla ölçülendireceksiniz. Olmaz öyle iş...

Evlilik falan da değil konumuz ayrıca, evlilik öncesi cinsellik te değil!(o konuda uzuuuuuun uzun yorumlarım +18 topiğinde mevcuttur) Hatta beraber yaşamak ta değil. Aynı evde kalmış olmak. 1 gece veya 5 sene...

ahh öyle şükrediyorum ki, bana uymayan fikirlerle sadece sanal ortamda karşılaştığım için...
Hayatımı seviyorum...

Kızlar,her erkek farklı düşünür diyorsunuz,haklısınız da ancak erkeklerin büyük bir kısmı çifte standartlı düşünür..

Örneğin yakın bir erkek arkadaşım bir kızla 6 ay kadar birlikte yaşadı,sonra ayrıldılar..

Ona kız kardeşin de sevgilisiyle yaşayabilir mi diye sormuştum..Bana ters ters baktı,onu balkondan aşağıya atarım dedi....akannehir

Modern tavırlı erkek durumlarına yine de sizler pek aldanmayın derim....Çünkü kendi aileleri söz konusu olduğu zaman inanamayacağınız kadar daha muhafazakar olabiliyorlar...a.s

aynı mesaj 2 kere gitmiş............

Son düzenleyen: Moderatör:

Gerekçesi de "ben erkekleri tanırım, güvenmem "... idi....

Bir erkek bu konuda hem kendi yapıp hem de kendi ailesinden bir bayanın sevgilisi ile birikte yaşaması söz konusuysa şiddetle karşı çıkıp ,ben erkeklere güvenmem diyorsa durum oldukça karışık ve zordur diye düşünüyorum...benneyaptımki

Söylediğinde haklısın erkekler herşeyi yaşasın ama müstakbel eşleri, kardeşleri, yakınları hiçbişey yaşamasın ister, ki bu klasik türk erkeği oluyo, yani artık böyle düşünen erkekler olduğu kadar tam tersini savunan erkekler de var. Benim kendisi kız arkadaşıyla yaşamayan, birlikte kalmayan, hatta sevgilisi bile olmayan ama kız kardeşlerinin sevgilileriyle kalmasına hiç sesini çıkarmayan, sadece "o mutlu olsun, bir kadın olarak güçlü olsun, bir erkek karşısında dim dik ayakta dursun" diye düşünen tanıdıklarım var, bu gerçekten kafa yapısıyla alakalı.

Peki, erkekleri tanımak kolay mı ?

Türkiye de yetişen erkeklerin büyük çoğunluğu klasik Türk erkeği dediğimiz kafada malesef..Etrafa karşı modern görünenleri bile..

Farklı olanlar,farklı düşünenler çok çok az......

belkide benim cevrem o az dediğiniz erkeklerden oluştuğu için bana göre az değiller..
evt erkeklerde ben gider kalırım ama kız kardesim kalamaz mantığı var..abimde öyleydi ama bir gün yengem abime sen bizde az kalmadın mı niye kızın üstüne gidiyorsun diye hesap sordu ve sustu o günden beri de bana karışmaz oldu..
bı çok erkek arkadasımda artık kız kardeslerine karışmıyor..hatta kz arkadaşı kızın sevgilisi ve abi birlikte kalıyor yiyor iciyor..
sanırım yavaş yavaş erkekler de değişiyor..

Benimki apayrı bir erkek. Valla!!!
Klasik Türk erkeğine benzemez çok şükür.
Maç sevmez, futbol oynamaz, sigara içmez, bakımlıdır, özgürdür, erkek arkadaşlarıyla muhabbeti seks ve futbol hariç gelişir.
Ailesi genel olarak bireyci olduğundan, her biri kendi hayatını özgürce yaşar ve hepsi çok başarılıdır. Ayrı şehirlerde yaşarlar ama inanılmaz bağlıdırlar birbirlerine.
Kız kardeşi var, en yakın arkadaşımdır kendisi. Başka bir şehirde yalnız yaşıyor. Abisi ile herşeyi paylaşır, annesiyle de. Sık sık biraraya geliriz. bir dönem beraber de yaşadık. En yakınımdır...

Biz birbirimize benzeriz sevgilimle. Aramızda uçurum yoktur. Ailelerimiz de öyle.
O nedenle çok şanslıyız...Şükürler olsun.:Saruboceq:

Bir de erkekleri tanımak konusunda hiç çaba sarfetmedim.
Çoğul anlamda 'erkekler' tanımak benim için bir hedef olmadı hiç.
Beni benim sevgilim ilgilendirir. O da benim için herşey demektir. Allaha bin şükür.
Herkese böyle uyumlu sevgiler sevdalar dilerim!
:asigim: :1rolleyes:

Bir iki gün aynı evde kalmakla iki kişi birlikte aynı evde yaşamak aynı mı arkadaşlar ?

Sigara içmez,maç izlemez, vs illa bunlar değil Klasik Türk erkeği tipini yansıtan..

İtalyan erkekleri de böyle,Fransız vs de..Onlardan da maç izleyip sigara tiryakisi olan dolu..
Yani bunlar bazı davranış biçimleri..
Maç seven de var sevmeyen de,sigara içen de var içmeyen de...
Düşünce yapısı,kafa yapısı dediğimiz olay bambaşka..
Örneğin bir adam maç izler,sigara içer ama birlikte yaşama konusunda ılımlıdır,
Bir başkası sigara içmez,maç izlemez ama birlikte yaşama konusuna ters bakıyordur..

Her kişi bir istisna belki de..

Herkes kendi hayatını yaşar elbette,ama yine de çok güvenmemek ve dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum.Çünkü her bayan sizler kadar şanslı olmayabilir bu konuda..Çok çok üzülebilir..Depresyona girebilir ayrılık gibi bir şey söz konusu olduğunda...

Allah hepinizi kıymet bilen iyi insanlarla karşılaştırsın diyelim..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…