Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

aah aaahh batmısız dibine kadaaaaar aaaaah:sm_cool:

hah sana yıne yıne yınee katılıyorum vereliniortak bende karsı cıkmam walla :jeyyar:

ay ne bıcım konu açmışsınız,
sacma konu açmaktan banlanıcaksın vallaha ahahah
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ödül, öncesi, aşk, aşkkk, ama uyuduk, ateşle barut yanyana, aynı ev, ayni, başbaşa kalmak, bebek, bekarım, bekarız, bekarken de kaldık, ben kalmam

:)) konu etiketlerimiz süper,

baslık baska ama konu içeriği soru aynı kalmıs
aynı evde kalabılırsınız bana göre ve aynı ilde kalmakla konu acılınca tamamen geyık olmus ama :)
geyıge de tasınsın

bende kaldım ne var ünvde okuyan herkes kalmıştır sevgilisyle hiç inkar etmesinler illa sevgilinle kalıosun die basına bişi gelio yada kötü bişi yapıosun :jeyyar:anlamına gelmio sarılıp uyurduk hep şimdi evlendik yine sarılıp uyuyozkaydirigubbakcemile3

aynı evde kaldık ama aynı ilde kaldınız mı sorusuna cevap vermek istemiyorum çok özele giriyo bu bu kadar özelimi hiç paylaşamam kusura bakmayın :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3

aynı ilde kaldığım için çok pişmanım mafoldumben
ya evlenmezse benle ya namusumu temizlemezse mafoldumben

Aynı ilde kaldık ama aynı evde yaşamadık yani soru biraz karışık olmuş sanki benneyaptımki
Erkekler demişsinizde benim 4erkek arkadaşım oldu ciddi düşündüğüm
Hepside mi aynı olur yanii biri diğerinden farklı değildi.mirmirmirmir
Bende hep farklı birini aradım.Çok üzgünüm çoook
Saçma sapan psikopatlık derecesinde kıskançlıkları olmasın istedim.:1no2:
O yüzden de şimdi boştayım.:roflol:
Ama hâlâ umudum var.
Bi gün heryönüyle sevebileceğim ve kıskanç olmayan bir sevgilim olacak ve sonsuza kadar birlikte olacağız :asigim:

:kedi:
şeyyy :kedi:
sadece 1gececik...
gündüz gezmenin zevki ayrı yannda uyanmanın zevki ayrı :asigim:
fırsatım olsa hep yannda kalırım

kalmadım imkanımız yok.olsa ben aynı evde yaşarım bile.malum aile engeli.türkiye de yaşamak bu bakımdan şansızlık.yoksa ben evlenmeden önce birlikte yaşama taraftarı olanlardanım.

baslıkta il ile de ayrı yazılmıstı
şimdi bıtıştirilmiş kızlar
ilde kaldınız mı olmuş :)) imlaya da dıkkat edelım tabı aynı ıllerde kalırken kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…