Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

biz uzun zamandır aynı ilde kalamıoruz, işleri var çalışma saatleri uzun, kader bizi ayrı illere attı

amann konu sahibini napıcan ne güzel ayrı ilde aynı evdeymişsiniz işte.
değerlendirsene kaydirigubbakcemile3
yoksa yılbaşına kadar beklemen mi gerekecekti :uhm:

benim o benbuyrunnnnnnnnn yılbaşın anca biz de böle ama dedimki: aynı evde fakat ayrı illerde olursak olur kalırım dedim,yoksa kabul etmem ben öle hem aynı il hem aynı ev oohoohooo:roflol::roflol:

Konumu ele gecirmissiniz hanimlar :) konu dalga konusuna geldi artik giren eglenip gulup cikio oh ne gzl sevaba giriorum

vay vay vay siz olayi dahada buyutmussunuz ee oda guzel tabi :)
Sorma gii moralimi bozuolar bu sitede bsy diom cevirip dolandirip binbirturlu sekle sokuolar bu sefer bende kendimi suclu hissetmeye basliom durduk yere :)

Valla bende sevgilimle avşa'ya 3 günlük bi tatile gitmiştim,bi kaç ay sonrasında da erdek'e 3 günlüğüne gitmiştim o zamanlar çalıştığım şirket her ay tatile götürüyodu,anneciğime de şirket götürdü demiştimdelikafadulden o şekilde kandırmıştım "affet anneeee"ama kötü bişey yapmadık vallaa,herşey yüzeyseldi çok afedersiniz:)))sonuçta şu an kocamdır kendileri....

sen pacayı kurtarmısın o zaman

Kiz nilt bacii hem ayni il hemde ayni ev, napmissin sen ya tuh topa tutacagiz simdik seni hazirla kalkanlarini :)

Kiz nilt bacii hem ayni il hemde ayni ev, napmissin sen ya tuh topa tutacagiz simdik seni hazirla kalkanlarini :)

ya kızlar valla herşeyimiz belirliydi zaten bi kaç ay sonra istemeye geleceklerdi aileler tanışmışlardı:icecream:ay utandırmayın beniiiii:))

aynı kıtada da kaldım ,aynı ülke de de kaldım ,aynı ilde de kaldım hatta ayrı ılde de kaldım ,aynı evde de kaldım kaydirigubbakcemile

pişman degilim.. zemuszemus

oooo biz çok kaldık şimdide evliyiz zaten :) çok güzel bişi insanın sevdiğiyle uyuması :) uslu durmak lazım tabi :)

kendisi şimdi kocam olduğu için içim rahat ki ooooh,ama bazen esprisine takılır bana,gidelim dedim hemen atladın diye,erkek milleti işte hemen deniyolar...

bu dil tutulmasını olumlu mu algılayalım olumsuz mu kaydirigubbakcemile2

eşimle evlenmeden önce aynı evde kaldım 3.5-4 yıl kadar.Heerkes kendi fikrine ve yaşadığı çevreye göre en doğrusunu yapsın da,(tavsiye değildir yani ahlak dersi vermek babından üstüme çullanmayın) bu kadar uzun olmasa da evlenilecek kişiyle aynı evde kalmak,huyunu suyunu öğrenmek açısından güzel birşey.

aynı evde de kaldık aynı evde de beraber yaşadık Şeniz

ve bunu yaparken hiç evlenecek miyim evlenmeyecek miyim diye de düşünmedim laelaelaelaelae

evlenmemiş olsaydık bile hiç pişman olmayacaktım...çünkü herşeyi dolu dolu yaşadım sevgilimle Şeniz -tatlicadiarzu-

şimdi evliyiz , ama sevgiliyken bereber yaşadığımız o heyecan tam anlamda yok... o zaman kaçamaklar çok güzeldi:)) şimdi rahatlık mı çöktü üstümüze ne :))

annemin bi lafı vardır. gelin binmiş deveye ya nasip demiş.
ne malum aynı evde kaldığım koynunda yattığım sevgilimle evleneceğim.
o yüzden karşıyım ben böyle şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…