Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

kalmadım ama uyurken onu ızlemek ısterdım ona sarılıp uyumak onunla uyanmak falan filan :)

zlato ve eduk bende sevgilimle beraber yasamaya başladım :) daha çok yeni ama güzel bir seye benziyor :) aslında ikinizde ailemizle yasıyoruz,birikmiş paraniz vardı ve 6 aylığına böyle bir deneyim yasayalım istedik..daha oncede aynı evde kalmıştık,tatile gitmiştik ama bu farklı sanki..sınav gibi olucak galiba :) evlenmeden önce böyle bir deneyim yasamak gerek diye düşünüyorum..erkek arkadaşımın annesi babası biliyor benimde annem biliyor..ailelerimizden de destek görmek icimizi daha da rahatlatıyor açıkcası :) evcilik oynuyoruz sanki,komik geliyor bazen :) bakalım 6 ayın sonunda hala beraber olabilecekmiyiz :)

4 gün kalabildik. Asıl o zaman tanıdık birbirimizi, insan aynı evde kalmadan tam manasıyla tanıyamıyor. 1 kez daha aşık oldum. Onunla uyanmak. Uyandığında yanında bulmak gibisi yok. opuyorumnanaktan

hayır kamadım...
ama aşkımla bir gece beraber sarılarak uyuyup sabah kollarında uyanıp alıp verdiği nefesi dinlemeyi çok isterimboshayallersmile

Güzel bir deneyim,olur inşallah ya neden olmasın:) 6 ay neki ya ancak alışırsınız

Güzel bir deneyim,olur inşallah ya neden olmasın:) 6 ay neki ya ancak alışırsınız

:))) askere gidicek inşallah Aralık ta gitmeden önce kendi evinde kalmak istiyor :)) annesinin yemeklerini ozliyecek ya :)) o yüzden 6 ay tuttuk :) paramızda anca 6 aylık yetti bı de :) çok güzelmiş ama yaa kesinlikle tavsiye ediyorum :)))

Farklı bir ülkede 9 ay aynı evde kaldık ama askerliği için dönmek zorunda kaldık şimdi askerliğinin bitmesini bekliyoruz o eski günlere dönebilmek için..

kız cekhu nasıl dayanacaksın 6 ay boyunca.. ayyy ben dayanamam valla.. gerçi eniştemiz nasıl bilemicem ama kendi sevgilimle mümkün değil aynı evde yaşayamam şu an için.. allahımmmm.. kabus gibi.. sabah gözünü öfeler öfelemez kahvaltı derdine düşer.. ben miskin miskin kahve + nargile keyfi yapmak isterim.. bi defa nargilemle arama kara kedi gibi girer.. hayatta günde 2 defadan fazla içirmez.. ortaliği dağinik görünce cinnet geçirir.. yemek yapmaya kalkar mutfaği batirir.. allahım yok annesiyle ablası zor dayanıyor ben hiç dayanamam.. çook zor walla.. umarım eniştemiz anlayişlidir.. benim sevgilimle aynı evi paylaşabilecek kadar sabırlı olabilmem için kırk fırın ekmek yemem gerekiyo.. ben de gider kalırım onlarda bi iki gün üst üste.. ama sürekli olduğunu düşünemiyorum.. şimdi gittiğimde misafirim sonucta ama orda oooffffffff... tam bi temizlik hastası..elini bi defa kuruladiği havluyla bi daha kurulamaz.. her yemeği beğenmez... ablası ve annesine kan kusturuyor resmen.. bana tv bile izletmez.. saçma sapan dedikodu programları izliyomuşum.. ona kalsa belgesel izlicez gece gündüz.. içtiğim kahveye terliksiz gezmeme... tuzu fazla kullanmama.. ekmeği çok yememe.. saçlarımı kurutmadan dişari çıkmama.. her şeye karişir.. benim için sevgilimle yaşamak kaynanayla yaşamaktan daha beter =( çook seviyorum tamam ama aynı evde mümkün değil offff düşündüm de kabus gibi..

Son düzenleme:
:))))) ay burcu çok güldüm sayende :))))))))))
ya benimkinin annesi hastalık derecesinde titiz aslında..ama erkek arkadasım bu titizlikten bıkmış durumda :) ona tek gecen iyi şey derli toplu olması,temiz olması,ortalığı dagitmamasi falan e bunlarda güzel seyler :) bakalım walla şimdilik Gül gibi gecinip gidiyoruz :)
hatta bugün annesi,babası,ablası,eniştesi bize geliceklerdi kahveye.dün aksam 'sabah kalkar temizlik yaparız' diye konuşmuştuk..fakat bu sabah maalesef kötü bir haber aldım ve apar topar evden çıktım..benimki kalkmış etrafı silmiş,supurmus,toz almış,evi havalandirmis,oda parfümünü sıkmış falan mum gibi yapmış evi anneleri geldiginde çok beğenmişler evi :) bu tür isler gelir yani elinden :) o yüzden memnunum suan :) arada bana karisir ama duymamazliktan gelirim genelde :) aslında iyi bir sınav bizim için tamam mı devam mı gibisinden :)

Sevgilimle aynı evde kaldım.
Sürekli olmasada ara ara..
Şimdi evlendik,ikimizde çok mutlu anarız sevgiliyken aynı evde paylaştıklarımızı..
Heyecanlı,tatlı,birbirini tanımaya yönelik şirin günlerdi..

sevindim cekhucuğum.. aslında ben de kesinlikle evlenmeden önce sevgilimle böyle bi tecrübe yaşamalıyım. seneye atanırsam o zaman yapacaz böyle bişey.. çünkü dediğim gibi benim sevgilimle aynı evde yaşamak nazi kampında yaşamak gibi bişey.. çok katı kuralları var.. aslında benim iyiliğim için nargileme kahveme tuzu fazla kullanmama bu gibi bana zarar verdiğini düşündüğü şeylere karişiyo ama ben çok sıkılıyorum.. nargile içtiğim zaman sürekli dırdır..yani onla yaşarsam miskinlik yapma hakkım yok askeriyede gibi olacam.. aldırıs etmesem başka politikalar uyguluyo.. mesela nargilemi alıyo ben de içim aşkım diyo sonra numaradan öksürük krizine giriyo nargileyi bırakıp onla ilgileniyorum =( allah sonumuzu hayır etsin cnm senin adına sevindim inşallah hep böyle anlaşirsiniz.. temizlik konusunda benim sevgilim de benden güzel temizlik yapar ama bi yandan da bana söylenir.. saç kıllarıma söylenir.. oraya buraya attiğim kıyafetlerime söylenir.. offf gene cnm sıkıldı ha.. biz napıcaz evlenince =(

ben onda yaşıyorum artık :jeyyar: yuva yaptım resmen adamın evine :roflol: çok güzel birşey yaaa tabi kendi evimede gidiyorum hatta şuanda kendi evimdeyim yarın tekrar ona gidicem :sm_cool:

ben onda yaşıyorum artık :jeyyar: yuva yaptım resmen adamın evine :roflol: çok güzel birşey yaaa tabi kendi evimede gidiyorum hatta şuanda kendi evimdeyim yarın tekrar ona gidicem :sm_cool:

Allah iyiligini versin,supersin,cok hosuma gitti!!!!! Darisi basima ...:kedi:.

kız burcu sizin kesinlikle evlenmeden aynı evde yasamanız şart :) yoksa çok zorlanırsın,biraz torpulemen lazım sevgilini :)) ya bı de sana bı şey diyim mı; evde bende daginigim aslında mesela yatağımı toplamam,dökülen saclarımi umursamam,kıyafetlerimi toplamam,su içtiğim bardağı makinaya koymaya usenirim..ama şimdi kendi evimde beni bı gor :))) sabah kalktığımda yatak toplanıyor,etrafı topluyorum,bulaşık yıkıyorum,her aldığımı yerine koyuyorum :)) annem sınır oluyor tabii o ayrı :) dün de bu aksam da annemle kalıyorum odamla kendi evimin alakası yok resmen :) garip bir seyler oldu bana ilk heves diye mıdır nedir bilemedim :) eminim sen de benim gibi olacaksın :)

cekhu kesinlikle sana katılıyorum.. ben de daha önce eski nişanlımda aynı evde yaşadım.. bi sene boyunca başka bi şehirde kocaman bi evde sadece ikimiz yaşadık.. o evde beni görsen hayatta inanamazdın.. sabah uyanır uyanmaz börekler bilmemneler.. sonra evi temizlerim sonra akşam yemeği... tam bi ev hanımı olmustum.. annem deli oluyodu.. sanırım annelerimize güvendiğimiz için şuan böyleyiz.. gene kendi evim olsa gene çok titiz olurum gibime geliyo.. o zamanlar çok başka bi iştah vardı canım yaa.. nişanlım okula giderdi hemen temizliğe koyulurdum.. akşam gelmeden 3 çeşit yemeğim hazır olurdu.. nişanlım acayip şaşiriyodu.. sen böyle güzel yemek yapar mıydın diyodu.. meğer bende ne cevherler varmıs da evde erkek olmadan ortaya çıkmıyomus heheheheheheee =)))) annem eğer evde iş yapmıorum diye bana kızarsa söyliim o zaman sevgilimi içgüveysi alalım o zaman görsün beni =)))

:)))) aynen bende oyleyim suan :)) ev hanımı oluverdim bir anda :))
annem gecen gün kendi evinde de bunu burda birakiyormusun dedi hayır dedim ee bana garezin ne dedi e annemsin burda rahat olcam tabiikide dedim :)) pislik dedi :)))))))))))
ay çok komik ama ya sabah kalkiyorum aksama ne pişirsem diyip ona göre alışverişimi yapıyorum :)) böyle olacağıma ben bile inanmıyordum :) ama olunuyormuş demek ki :)

hahahha garezin bana değil mi ben de annemden sürekli duyarım bu lafı canım.... =)) hadi bakim benim için dua et de seneye atanayım.. sevgilimle böyle bi deneyim yaşayayımm =)

Kaldım, kalıyorum valla, kendi evimi yadırgamaya başladım artık. Sevdiğim ıvır zıvırlarım çoğunlukla oradadır, bir ev eşyası, ne bileyim halı, nevresim takımı, tablo falan beğensem kendi evimde değil onun evinde nasıl dururdu diye hâyâl ediyorum resmen, yuvam diye orayı benimsedim opuyorumnanaktan

Bunun keyifli bir süreç olduğunu düşünüyorum. Sabah onun kollarında uyanmak, günlük koşuşturmacanın ardından evde tekrar buluşmak, iş dönüşü kapıdaki hoş geldin öpücükleri, mutfakta beraber yemek yapmanın keyfi, beraber gülmek, beraber üzülmek, her şeyi paylaşmak... bunlar çok güzel, bu yaşadıklarım için Allah'a binlerce şükrediyorum her gün.

Şu da var ki, hayatta insanın başına her şey gelebiliyor. Her şey gâyet güzel gidiyor ama yarın öbür gün bir sebepten yollarımızı ayırma kararı alabiliriz de, kim bilir... Her ne olursa olsun, bizim bugün birbirimize ne kadar değer verdiğimiz ve birlikte çok güzel zamanlar geçirdiğimiz, aynı evde nice mutluluğu paylaştığımız gerçeği hiçbir zaman değişmeyecek. Allah korusun, belki zaman onu götürüp başkasını getirecek, ama olursa 25. yaşım onunla güzeldi diyeceğim, her şeyiyle.. :1hug:

güzel bir şey aynı evde yasamak..
çok daha farklı bir boyut kazanıyor sanki iliski..
hep endişe ederdim aynı evde uzun süre yasayabilirmiyiz acaba diye..anlasabilirmiyiz?birbirimizden sıkilirmiyiz diye dusunurdum..şimdi bu korkularımı astım..daha da oturdu sanki iliskimiz..daha sık evlilik konuşmaya başladık :)) onu evliliğe daha istekli görmeye başladım..
bugüne kadar,3ay oldu aynı evde yasayali, kötü bır yanını görmedim pişman olacağım bir durumla karşılaşmadım..umarım böyle devam eder..:)))) darısı isteyenlerin basına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…