güzel bir şey aynı evde yasamak..
çok daha farklı bir boyut kazanıyor sanki iliski..
hep endişe ederdim aynı evde uzun süre yasayabilirmiyiz acaba diye..anlasabilirmiyiz?birbirimizden sıkilirmiyiz diye dusunurdum..şimdi bu korkularımı astım..daha da oturdu sanki iliskimiz..daha sık evlilik konuşmaya başladık :)) onu evliliğe daha istekli görmeye başladım..
bugüne kadar,3ay oldu aynı evde yasayali, kötü bır yanını görmedim pişman olacağım bir durumla karşılaşmadım..umarım böyle devam eder..:)))) darısı isteyenlerin basına :)
annemin bi lafı vardır. gelin binmiş deveye ya nasip demiş.
ne malum aynı evde kaldığım koynunda yattığım sevgilimle evleneceğim.
o yüzden karşıyım ben böyle şeylere.
hayır ama sadece yannda uyumak isterdim..onun nefesiyle uyumak onun kokusuyla uyanmak..tarifsiz bi şeydir herhalde..
Kaldım, kalıyorum valla, kendi evimi yadırgamaya başladım artık. Sevdiğim ıvır zıvırlarım çoğunlukla oradadır, bir ev eşyası, ne bileyim halı, nevresim takımı, tablo falan beğensem kendi evimde değil onun evinde nasıl dururdu diye hâyâl ediyorum resmen, yuvam diye orayı benimsedim opuyorumnanaktan
Bunun keyifli bir süreç olduğunu düşünüyorum. Sabah onun kollarında uyanmak, günlük koşuşturmacanın ardından evde tekrar buluşmak, iş dönüşü kapıdaki hoş geldin öpücükleri, mutfakta beraber yemek yapmanın keyfi, beraber gülmek, beraber üzülmek, her şeyi paylaşmak... bunlar çok güzel, bu yaşadıklarım için Allah'a binlerce şükrediyorum her gün.
Şu da var ki, hayatta insanın başına her şey gelebiliyor. Her şey gâyet güzel gidiyor ama yarın öbür gün bir sebepten yollarımızı ayırma kararı alabiliriz de, kim bilir... Her ne olursa olsun, bizim bugün birbirimize ne kadar değer verdiğimiz ve birlikte çok güzel zamanlar geçirdiğimiz, aynı evde nice mutluluğu paylaştığımız gerçeği hiçbir zaman değişmeyecek. Allah korusun, belki zaman onu götürüp başkasını getirecek, ama olursa 25. yaşım onunla güzeldi diyeceğim, her şeyiyle.. :1hug:
Kesinlikle opuyorumnanaktan
Maşallah, umarım bu mutluluğunuz hiç bozulmaz boshayallersmile
Kaldım.. Kalmaz Olur Muyum Hiç sempatiksalakcinni
Ara Sıra Uyanıp Daha Sıkı Ona Sarılmak Aynı Şekilde Yanıt Almak..
Ve Sabah Onunla Uyanmak İlk Onu Görmek Harika..
İnşallah Evlilik Olur Sonumuz Ömür Boyu Bu Duyguyu Yaşarım.. :Saruboceq:
Şu yazdığınız duygunun gerçekten tarifi yok, olamaz..
Bizim bir alışkanlığımız vardır, asla farklı zamanlarda yatmayız. Benim bazen yetiştirmem gereken çizimler oluyor, beraber yatıyoruz, o uyuyunca ben usulca kalkıp işime bakıyorum, sonra gidip sessizce yanına kıvrılıyorum. Beni hissedip bilinçsizce kollarının arasında bana yer açması ve ben yatınca bana sıkı sıkı sarılması kadar hiçbir şey mutlu edemiyor beni.
Allah her dâim yaşatır bunu inşallah :Saruboceq:
Şu yazdığınız duygunun gerçekten tarifi yok, olamaz..
Bizim bir alışkanlığımız vardır, asla farklı zamanlarda yatmayız. Benim bazen yetiştirmem gereken çizimler oluyor, beraber yatıyoruz, o uyuyunca ben usulca kalkıp işime bakıyorum, sonra gidip sessizce yanına kıvrılıyorum. Beni hissedip bilinçsizce kollarının arasında bana yer açması ve ben yatınca bana sıkı sıkı sarılması kadar hiçbir şey mutlu edemiyor beni.
Allah her dâim yaşatır bunu inşallah :Saruboceq:
Biz çok kaldık aynı evde...ömrümün en güzel sabahlarına uyanıyorum onun yanında =) hep öperek koklayarak uyandırır aşkımmmm 5 dakka daha derim =)) sonra gider kahvemi yapar bitanem kendime geleyim diye... ben bekarken beraber kalmadiğim bir adamla asla evlenmem... aynı evde yalnız olunca huyunu suyunu herseyini daha iyi öğreniyorsun... senin en doğal halini görüyo...
ben de sana katılıyorum canım.ne kadar dar bi düşünce..evliliğin önemi nerde kalıyorki..şimdi evlenmeden aynı evde kalmak çok normal karşılanıyor..daha sonra da ayrılıyorlar,pişmanlıklar,hayal kırıklığı...bu sadece bu dünyadaki azabı tabi,diğer tarafı da...
canım ben aynı evde kalmasınlar demiorum ki herkes kendi hayatı sonuçta beni ilgilendirmez aynı evde yaşaasınlar isterlerse ama arkadaş demişki ben aynı evde hiç kalmadığım bi erkekle asla evlenmem bu ne demek şimdi çok dar bi düşünce ne yani ben şimdi sevgilimle aynı evde kalmadım die o kötü birimi huyunu suyunu anlayamıcak mıyım evlenmiyim yani öyle mi ne kadar saçma:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?