Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

Kesinlikle opuyorumnanaktan
Maşallah, umarım bu mutluluğunuz hiç bozulmaz boshayallersmile

annemin bi lafı vardır. gelin binmiş deveye ya nasip demiş.
ne malum aynı evde kaldığım koynunda yattığım sevgilimle evleneceğim.
o yüzden karşıyım ben böyle şeylere.

Ben de aynı fikirdeyim...
Evlenmeden önce hiç aynı evde kalmadım. Yine olsa yine kalmazdım. Evleneceğim %1500 kesin olsa bile...

cok dogru

Kaldım.. Kalmaz Olur Muyum Hiç sempatiksalakcinni

Ara Sıra Uyanıp Daha Sıkı Ona Sarılmak Aynı Şekilde Yanıt Almak..

Ve Sabah Onunla Uyanmak İlk Onu Görmek Harika..

İnşallah Evlilik Olur Sonumuz Ömür Boyu Bu Duyguyu Yaşarım.. :Saruboceq:

aynı evde kalmadım ama sahilde çok sabahladım güneşin doğuşu fln güzel oluyordu offf offff

aaa bide otelde yanyana odalarda kalmıştık

Şu yazdığınız duygunun gerçekten tarifi yok, olamaz..

Bizim bir alışkanlığımız vardır, asla farklı zamanlarda yatmayız. Benim bazen yetiştirmem gereken çizimler oluyor, beraber yatıyoruz, o uyuyunca ben usulca kalkıp işime bakıyorum, sonra gidip sessizce yanına kıvrılıyorum. Beni hissedip bilinçsizce kollarının arasında bana yer açması ve ben yatınca bana sıkı sıkı sarılması kadar hiçbir şey mutlu edemiyor beni.

Allah her dâim yaşatır bunu inşallah :Saruboceq:

evet canım yaaaa..gecenın bır vaktı ben sırtımı donmus horul horul uyurken onun gelıp sarılıp opmesı.....:kedi:
bız hemen hemen her haftasonu bızde kalabılıyorduk zaten,annem yazlıga gıdıyordu..ama aynı evde yasamak..bambaska bır sey..
ben herseyden cabuk sıkılan bır ınsanım..kankamla bıle aynı evde bellı bır yere kadar takılırım,sıkılırım..annemden bıle sıkılırım..bu benım korkulu ruyamdı; evlendıgımde nasıl dayanıcam dıye beynımı yıyordum..ama sımdı keske gunduzlerı de yanımda olsa dıye dusunuyorum :kedi:

Amin Canım.. Evet Böyle Yarı Uyanık Filan Oluyo Hissediyo Mırıldanıyo Bişeyler Çok Tatlı Oluyo Ya

burda bu duyguyu yaşamış herkesin mutlulugu bir ömür boyu sürer inşallah.... çünkü bende tattım bambaşka bişey bu tarifi yok...

kalmadım. şimdi her gece evdeyiz:)) ben ateşle barutun yanyana durmayacagını dusunenlerdenim. patlar illaki !! ama herhalde yan odada yattıgını dusunmek bile cok heyecanlı olurdu..

ne demek o? kusura bakma ama çok yanlış bi düşünce bana göre ne yani şimdi ben sevgilimle aynı evde kalmazsam evlenmiyim mi huyunu suyunu bilecmicem yani o şekil o zaman herkes hiç evlenmesin beraber kalamadılar die lmaz:

ben de sana katılıyorum canım.ne kadar dar bi düşünce..evliliğin önemi nerde kalıyorki..şimdi evlenmeden aynı evde kalmak çok normal karşılanıyor..daha sonra da ayrılıyorlar,pişmanlıklar,hayal kırıklığı...bu sadece bu dünyadaki azabı tabi,diğer tarafı da...

canım ben aynı evde kalmasınlar demiorum ki herkes kendi hayatı sonuçta beni ilgilendirmez aynı evde yaşaasınlar isterlerse ama arkadaş demişki ben aynı evde hiç kalmadığım bi erkekle asla evlenmem bu ne demek şimdi çok dar bi düşünce ne yani ben şimdi sevgilimle aynı evde kalmadım die o kötü birimi huyunu suyunu anlayamıcak mıyım evlenmiyim yani öyle mi ne kadar saçma:umursamaz:

tabi canım herkesin kendine göre bi doğrusu vardır.yargılayamayız..ama dediğin gibi aynı evde kalmadık diye evlenmiycek miyiz?sanki aynı evde kaldı diye hemen tanıyabilecek..insan yıllarca aynı evde kaldığı kardeşini tanıyamıyor,anlayamıyor...bilmiyorumkismile

iyide boş yere gerginlik yapıyorsunuz; ben bekarken aynı evde kalmadığım biriyle asla evlenmem demiş..ben demiş..aynı evde kalmadığın adamla evlenilmez dememiş..

bizde fikrimizi beyan edioruz burda zaten o bize dedi demioruz ki herkes birbirinin yorumlarına yorum yapmakta özgür ki zaten bu oraya o düşüncesini yazıosa bizde yorum yaparız bize dedi demioruz tekrar ediorum ama düşünce olatrrak saçma geldi yani hala da aynı düşüncedeyim:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…