Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

:asigim:
bende kalmadım.. ama onunla 24 saat geçirmek çok isterim. birbirimize güvenimiz sonsuz..opuyorumnanaktanaslında yanlış ama gönül sevdiğini istiyo işte :kedi:

yanlış değil ki nesi yanlış insan sevdiğiyle başbaşa vakit geçirmek ister çok az zaman dilimlerinde olsa bile ev ortamını paylaşmak ister:asigim:

Son düzenleme:
hiçte yanlıs degıl bence..nıye yanlıs olsun kı?yalnız kalır kalmaz bırbırımızın ustune atlamıyoruz Şeniz

neden yanlış olsun ki? yetişkin aklı başında insanlarsanız yaşadığınız şeye inanıyorsanız bi problem yok !!

canım herkes senin benim gibi düşünmeyebilir.. ben mesela ilk gece ve sabahımızın çok özel olmasını isterim.. çünkü bu bir ilktir.. ama daha önceden birlikte kalmışsak , o heyecan olmaz.. böyle düşünürsek kalmamak gerk,dinen de yanlış gerçi.. ama ben aşkımla uyumak ve uyanmak istiyorum,birlikte film izlemek ,sohbet etmek,kahvaltı yapmak vs . böyle düşürsek de kesinlikle bi mahsuru yok,hatta çok güzel bi fikir olur.. Şeniz

3 senemin her gününü ilk günüm gibi yaşadım.. ne istediğini, ne yaşadığını biliyorsan sorun yok..
olayın din boyutuna inanmıyorum. sevişmek sevgiden türeyen bişey. sevdiğimle seviştim diye allah beni taş mı edecek allasen

cephe almadık ki canım yanlış değil onu söyledik

bir de aşıklık var serde malum :asigim:

cephe almak değil canım yanlışlık yok dedik sadeceŞeniz
:) anladım tatlım.. böyle düşündüğüm için benm içinde sorun değil.. sık görüşen bi çift değiliz.imkanlar sınırlı.uzaklık var. gidildi mi kalınır tabi..

:roflol:
savaşma seviş

aynen aşkum:asigim:

nıye gay mı senın kıııııııııııııııııııııııııııııı :roflol:

çocukları madara ettiler şunlara bak hele:roflol:

ecinnili gecmis zamandan bahsediyosun hep surmuyo mu bu iliski hala canim?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…