Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

dokuuuuul:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hahahahah:roflol:
Yahu evli bi çifti düşünün onun gibi işte ama biz gece olunca evlerimize gideriz yani :)
He birde bizde yada onlarda olurduk uyurduk yatardık kalkardık yemek hazırlardık iş yapardık vs:)Ayrıntıları dökülmeyim :kedi: Onun için gibi gibi dedim :))) Beraber tatile çıkmayı düşünüyorduk bakalım kısmetse gidersek kalıcaz beraberde:)

Yok kalmadim, emme nisanlandigimiz da ayni evde kaldik, ama ayri odalardamafoldumben e tabi baba tetikde olunca akannehir

pıncırımla ck kaldım mirmirmirmir
tatılede gittim gamyoncuiremsu
3 defa guneye
tadı bambaska
battaniye altında film izlemek
kagıt oynamak
beraber uyumak
alıswerise cıkmak
kahwaltıyı beraber yapmak
baska biz zewk

kaldım bi çok kez.
bence de beraber kalmak cinsellik değildir,
ki olsa da kimseyi ilgilendirmez
ama o kalmanın tadı başkadır..
beraber uyumanında:asigim:
hatta ertesi gün evimde uyumak çok zor gelir yalnız yalnız:çok üzgünüm:

şu anda evliyim yazanlarında kötü bi niyetle yazdıklarını sanmıyorum sonuçta ewlenmeyebilirlerdi de.fazla yüklenmeyin :)

Son düzenleme:
anladımki kk kadınları pek üsturupluymuş aynı çatıda kalsalar bile el ele değmemişler.
tabi sürpriz oluyo evlenince sonra hayal kırıklığı oluyo.. -tatlicadiarzu-
sürprizleri sevmem

kötü süprizlerden bende hoşlanmam...

en ıyısı paket elıne ulasır ulasmaz acıp kontrol etmek... :1ninca:

arıza varsa aynı kargoyla gerı gondermek... :roflol:

yaşadım 1 yıl kadar aynı evde eşimle o zamanki sevgilimle yani

hatta ne nikah bağlar bizi ne mahkeme ayırır diyordum ama nikah bağladı umarım mahkeme ayırmaz

bence de tatil gibisi yok sevgiliyle:asigim:
evlendik çocuğa karıştık tatilden naber pehh-tatlicadiarzu-

oyle oluyor gercekten..evlenen cogu tanıdıgım cıkamıyor artık tatıle..
bız daha gecen haftasonu ıst a gıttık opuyorumnanaktan

bende kalmadım.. ama onunla 24 saat geçirmek çok isterim. birbirimize güvenimiz sonsuz..opuyorumnanaktanaslında yanlış ama gönül sevdiğini istiyo işte :kedi:

bende kalmadım.. ama onunla 24 saat geçirmek çok isterim. birbirimize güvenimiz sonsuz..opuyorumnanaktanaslında yanlış ama gönül sevdiğini istiyo işte :kedi:

istemek yanlis degil arkadasim... yapmak da yanlis degil.. sadece dogru zaman dogru mekan dogru insan onemli olan.. dogru zamani ise bunun dinen evkendkten sonradir o kadar.. dogru insanla dogru mekan artik sana kalmis:jeyyar::jeyyar:

neden yanlış olsun ki? yetişkin aklı başında insanlarsanız yaşadığınız şeye inanıyorsanız bi problem yok !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…